Total Media News

Total Media News
Pregatiri de RAZBOI: 25 de state au trimis nave de lupta in Golful Persic PDF Imprimare Email
Marţi, 18 Septembrie 2012 08:05

   25 de state au trimis nave de război, portavioane și submarine în zona Golfului Persic, unde este așteptat un atac al Israelului împotriva Iranului, anunță www.telegraph.co.uk.

 

    Președintele american Barack Obama se întâlnește cu premierul israelian Benjamin Netanyahu tocmai pentru a discuta despre criza iraniană și intențiile Israelului de a ataca instalațiile nucleare din Iran.

Citeşte mai mult...
 
Canon anunta un nou DSLR full-frame si noi compacte PowerShot PDF Imprimare Email
Luni, 17 Septembrie 2012 19:27

   Canon a anuntat astazi 6D un nou DSLR full-frame, alaturi de o noua gama de aparate foto compacte. 6D este practic un inlocuitor pentru 5D Mark II, la un pret mult mai accesibil pentru cei care vor performanta de top fara o investitie imensa.

                                   

                   6D

   Canon ne informeaza ca noul 6D este cel mai mic si mai usor DSLR full-frame pe care l-a produs, cantarind doar 690 de grame. Acesta dispune de un nou senzor, cu rezolutie de 20,2 megapixeli si dispune de acelasi procesor de imagine pe care il gasim in 5D Mark III si 1D X: Digic 5+. Cea mai mare noutate pe care o ofera 6D este integrarea a module de GPS si WiFi direct in corpul aparatului, reducand astfel costurile utilizatorilor ca doreau astfel de functionalitate.

Citeşte mai mult...
 
Rectorii, cei mai avuti dascali PDF Imprimare Email
Luni, 17 Septembrie 2012 14:59

             Şefii multor universităţi vânate de studenţi trăiesc pe picior mare. Nimic ilegal, spun ei!

      Unii dintre angajaţii la stat cu venituri de invidiat vin din rândul profesorilor, văzuţi printre bugetarii defavorizaţi.


    Chiar şi pe timp de criză, câţiva dintre rectorii unor universităţi bine cotate din România încasează lunar sume de peste 20.000 de lei, arată un top realizat de site-ul Econtext.ro.

 

Mai marii universităţilor nu se ascund după deget: câştigă bine, dar nu din salariul de bază.

Printre cei mai bogaţi rectori se numără Remus Pricopie, de la SNSPA, cu încasări lunare de circa 27.000 de lei. La câteva locuri distanţă, pe poziţia cinci, este Vasile Işan, rectorul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, care atrage atenţia că cei 17.000 de lei care-i intră lunar în buzunar nu vin toţi din salariul de bază.

Citeşte mai mult...
 
Ofertele pentru privatizarea Oltchim se depun pina luni PDF Imprimare Email
Luni, 17 Septembrie 2012 12:39

     Termenul limită pentru depunerea ofertelor în vederea privatizării combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea expiră luni, şeful Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, Remus Vulpescu, arătând, la sfârşitul săptămânii trecute, că speră ca statul să primească trei oferte ferme pentru privatizarea societăţii.


          "Nu excludem şi ne dorim ca cel puţin una dintre ele să fie din partea unei mari companii din Rusia. În general, pentru Oltchim ne-am dori un mare investitor din Rusia pentru că este o ţară cu foarte multe resurse şi cu foarte mari cantităţi de combustibili fosili. Este o ţară care poate să furnizeze ţiţei rafinăriei Arpechim şi altor rafinării din România şi aceasta ar ajuta foarte mult Oltchim. Binenţeles că i-ar ajuta şi pe investitori, România are capacităţile industriale necesare pentru a pune în valoare o asemenea investiţie", a afirmat şeful OPSPI.

 

Citeşte mai mult...
 
Fashion in The Garden. PDF Imprimare Email
Luni, 17 Septembrie 2012 10:57

 

                                            

 

              

    Pe data de 23 septembrie (duminica), la Carol Parc Hotel (Aleea Suter nr.23-25), intre orele 11.00 - 20.00, va asteptam pentru editia lunii septembrie a targului/eveniment Fashion in The Garden.


Nici un sezon nu aduce schimbari si surprize mai mari in moda si frumusete decat ...

  Toamna. Fashion in the Garden, ajuns deja la editia nr. 6, dezvaluie in premiera vizitatorilor fascinantele noi tendinte.
Este un targ/eveniment adresat intregii familii, cu surprize pentru el, ea si cei mici.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1006 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri