Total Media News

Total Media News
ARCA a finalizat primul motor Executor! PDF Imprimare Email
Joi, 16 August 2012 14:16

           ARCA a finalizat lucrul la primul motor Executor. Motorul este destinat echiparii rachetelor din seria Haas si avionului supersonic IAR-111 Excelsior. Al doilea motor Executor este finalizat in proportie de 50%. Echipa va realiza patru agregate complete si 12 camere de ardere.

              

     Motorul Executor foloseste oxigen lichid ca oxidant si kerosen in rolul de carburant. Tractiunea motorului este de 23 de tone forta in vid si timpul maxim de functionare la zbor este de 190 secunde. Prin utilizarea pe scara larga a materialelor compozite si a aliajelor de duraluminiu, motorul Executor are greutatea de numai 210 kg, ceea ce ii confera un raport tractiune/greutate de 110, cel mai bun raport atins vreodata de un motor european. ARCA estimeaza atingerea unui raport si mai bun dupa incheierea testelor.

Citeşte mai mult...
 
Incepind din 8 august, proprietarii masinilor vechi le pot casa prin Programul Rabla PDF Imprimare Email
Joi, 16 August 2012 10:11

     A doua sesiune a Programului Rabla 2012 porneşte pentru persoanele fizice de miercuri, 08 august 2012.

                                 

 

     Pentru această sesiune a Programului, Administraţia Fondului pentru Mediu a prevăzut un buget de 57 milioane lei care permite scoaterea din uz a 15.000 de autoturisme mai vechi de 10 ani.

 

Citeşte mai mult...
 
Incepind de miercuri, 15 august, TVR suspenda emisia canalului TVR Info PDF Imprimare Email
Joi, 16 August 2012 10:00

    Claudiu Săftoiu, PDG al TVR: "Nu am o cifră a disponibilizărilor, aştept dialogul social"

                            

      Începând de miercuri, 15 august, TVR suspendă emisia canalului  TVR Info şi sistează toate achiziţiile din fondurile proprii, cu excepţia obligaţiilor contractuale şi a situaţiilor speciale strict motivate. Măsurile au fost anunţate de Claudiu Săftoiu, Preşedintele-Director General al TVR, ca parte a planului de redresare economică a instituţiei.

Citeşte mai mult...
 
Primul Ministru Victor Ponta i-a primit pe 14 august pe Gerhard Roiss, Presedinte si CEO al OMV PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 August 2012 21:20

   Primul Ministru Victor Ponta i-a primit astăzi, 14 august, la Palatul Victoria pe Gerhard Roiss, Preşedinte şi CEO al OMV, şi pe Mariana Gheorghe, Preşedinte şi CEO Petrom.

                                                                                                                                       

   Au fost discutate perspectivele de dezvoltare ale activităţii Petrom în baza strategiei recent lansate de această companie, incluzând şi investiţii în domeniul energetic.

Citeşte mai mult...
 
Eurocom lanseaza cel mai puternic desktop replacement al momentului PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 August 2012 21:13

    Scorpius este numele cele mai noi serii de notebook-uri create de Eurocom, o companie specializata in realizarea de notebook-uri foarte puternice.

                             

     Pe langa faptul ca ofera livrare in Romania, compania Eurocom va ofera pe site-ul propriu posibilitatea de a configura cu precizie elvetiana un sistem care se potriveste bugetului si specificatiilor voastre. Desi de la un anumit nivel s-ar putea incadra cu usurinta intr-o categorie de hardware inutil, daca aveti suficient de multi bani si vrei sa va jucati la detalii maxime pe un notebook si in 2, daca nu 3 ani, un monstru de 17,3 inci din seria Scorpius s-ar putea sa fie solutia perfecta.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1017 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri