Total Media News

Total Media News
Alain Prost: noul ambasador al marcii Renault PDF Imprimare Email
Vineri, 24 Februarie 2012 12:10

    Datând din 1976, povestea plină de victorii leagă Alain Prost la Renault este de a lua pe o nouă dimensiune în 2012.  

   În acest an, de patru ori campion de Formula 1 este de a deveni un ambasador al marcii Renault.     Alain Prost se va plasa pe tot parcursul anului toată experienţa şi notorietatea de la serviciul de Renault şi vehiculele sale.

 

              

 

More than 30 years after the start ...............

Citeşte mai mult...
 
OMV a cumparat o treime din acţiunile Petrom cu 669 de mil. si a obtiinut profit in 2011de 887 PDF Imprimare Email
Joi, 23 Februarie 2012 23:50

OMV a achiziţionat o treime din acţiunile Petrom  cu  669 de milioane de euro, si  a obtinut numai   in  2011  un  profit   de 887 de milioane de euro din 2011

 

                

Profitul-record de 887 de milioane de euro din 2011 a venit, în principal, din creşterea cotaţiilor ţiţeiului, invocată ca motiv pentru majorările succesive de preţuri ale carburanţilor.

Citeşte mai mult...
 
Mugur Isărescu: „Evaziunea fiscală este inevitabilă“ PDF Imprimare Email
Joi, 23 Februarie 2012 23:32

După mai mulţi ani în care oamenii de afaceri şi liderii organizaţiilor de business, dar şi studiile companiilor de consultanţă califică drept stânjenitor sistemul fiscal, ieri a ieşit la rampă chiar guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, pentru a arăta că, practic, evaziunea este inevitabilă.

                          

Prezent la o conferinţă despre piaţa de capital, Isărescu a atras atenţia că modelul antreprenorului român vizează atât calitatea de patron, cât şi de manager. Totuşi, „sistemul fiscal este conceput astfel încât să forţeze managerii să facă evaziune fiscală" şi toate acestea sunt „piedici în dezvoltarea pieţei de capital din România".

Sistemul „îţi scoate ochii din cap"

„Transparenţa este iarăşi o problemă, o chestiune culturală. Vii la Bursă, cam spui ce ai în ogradă. Mulţi se feresc. «Lasă, mă, că ştiu eu cum e», spun antreprenorii. E adevărat că dacă vom continua cu un sistem fiscal care te împovărează, îţi scoate ochii din cap, şi-ţi dă o singură şansă, să faci evaziune fiscală, nu putem spera la dezvoltarea bursei din România", a spus Isărescu.

Citeşte mai mult...
 
FreshLook ILLUMINATE - Revansa ochilor caprui in "duelul culorilor" PDF Imprimare Email
Joi, 23 Februarie 2012 20:26

Cea mai populara marca de lentile de contact cosmetice din lume, FreshLook , provoaca intre 22 februarie – 30 aprilie … Duelul Culorilor !E oficial: a inceput REVANSA OCHILOR CAPRUI!
Au preferat un timp, din discretie sau poate din placerea jocului, “sa se ascunda” sub alte culori. Insa primavara aceasta aleg sa-si scoata in evidenta atu-urile.


FreshLook Illuminate este “arma”- lentile cosmetice zilnice pentru o privire mai luminoasa, mai indrazneata.

Agentul de umidifiere activat …prin clipit (forma avansata a flirtului), asigura confort intreaga zi, asa ca tu trebuie doar sa alegi ce vrei sa spui din priviri. 


                     

Da, cu FreshLook Illuminate, ochii indraznesc mai mult! Vad si se vad mai bine, lentilele de contact fiind disponibile atat in varianta fara dioptrii, cat si cu dioptrii intre -0.25 si – 8.00.

Citeşte mai mult...
 
Petrom a anuntat miercuri ca a descoperit in Marea Neagra un zacamant de gaze naturale PDF Imprimare Email
Joi, 23 Februarie 2012 15:09

Petrom a anuntat miercuri ca a descoperit in Marea Neagra un zacamant de gaze naturale evaluat la 42-84 miliarde metri cubi, care echivaleaza cu de 3-6 ori consumul anual al Romaniei. Dincolo de succesul explorarii, apare o intrebare justificata.

                         
Ce legatura exista intre prelungirea, anul trecut, a licentei de explorare pentru inca 6 ani, si perioada de exploatare?

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1088 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri