Total Media News

Total Media News
Postul Tv TVRM se transforma în TVH 2.0 PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Februarie 2012 12:37

Postul Universităţii „Spiru Haret“, condus de Sebastian Lăzăroiu, va avea de mâine o nouă faţă.

                    

Televiziunea TVRM Educaţional, deţinută de universitatea privată „Spiru Haret", îşi va schimba denumirea şi grila de programe de la 23 februarie.

Citeşte mai mult...
 
Allview - APC N570 Dual Core PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Februarie 2012 09:02

Creat special pentru a satisface cerintele de portabilitate, notebook-ul Allview este echilibrul perfect intre nevoile consumatorilor si bugetul de care acestia dispun pentru achizitionarea lui.

                   

APC-N570 are un design hardware optim pentru notebookuri. Procesorul N570 este dual core iar repartizarea sarcinii de calcul se face pe doua nuclee. Un avantaj remarcabil pentru aceasta gama de produse este capacitatea procesorului de a reduce consumul energetic si de a optimiza transferul de procese. Acesta face parte din gama de procesoare Intel proiectate special pentru notebook-uri, gama Atom. Harddisk-ul produsului, marca Seagate, are capacitatea de a stoca o 320GB.

Citeşte mai mult...
 
CM de ski jumping rezervat juniorilor PDF Imprimare Email
Marţi, 21 Februarie 2012 23:08

Pe 23 Februarie , va avea loc proba de sarituri cu schiurile individuala la baza nou construita din Turcia de la Erzurum.


Cei mai cunoscuti saritori aflati la start sunt : Lukas Mueller . Pascal Egloff,Peter Frenette, Tomaz Byrt,iar din Romania  Iulian Pitea si Remus Tudor.

 
Şoferi mai conştienţi în ceea ce priveşte consumul de combustibil PDF Imprimare Email
Marţi, 21 Februarie 2012 13:49
Peste 50% dintre membrii forumului global Worldtrucker încearcă în permanență să conducă vehiculele cât mai economic posibil. Acesta este rezultatul unei recente anchete realizate pe Web*.
       
 

Economia de combustibil este întotdeauna o chestiune „fierbinte" legată de climat, dar nu numai mediul beneficiază major de pe urma reducerii consumului de combustibil.

Citeşte mai mult...
 
Ferme mai productive economic cu 20% PDF Imprimare Email
Marţi, 21 Februarie 2012 10:15

Efectele unui mineral din Romania, unic in lume

Dupa aproape un an si jumatate de administrare a dolomitei amorfe la vacile de lapte si taurasi, directorul fermei SC Managra SRL din Satu Mare dar si directorul companiei producatoare de produse lactate ce achizitioneaza lapte de la acesta ferma vorbesc despre efectele pe care administrarea acestui produs le are asupra vacilor dar si in economia fermei.

          

 

"Am inceput administrarea dolomitei amorfe de la Delnita dintr-o intamplare, la inceputul lunii iunie 2010 cand, din cauza lipsei de pe piata a calciului, am fost nevoiti sa ne orientam spre alti furnizori.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1090 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri