Total Media News

Ştiri - Actualitate
Super oferte de toti banii ! PDF Imprimare
Esential
Duminică, 25 Martie 2012 09:21

Intr-o perioada in care lumea nu mai are atat de multi bani sau pur si simplu banii s-au devalorizat, este evident ca 9 din 10 achizitii se fac doar in caz de reduceri.

                  

Din pacate, in multe situatii, preturile taiate cu entuziasm sunt preturi umflate artificial, iar preturile "la reducere" sunt aceleasi ca la majoritatea magazinelor online. Dupa ceva cautari pe diverse website-uri, am gasit si cateva produse ale caror preturi nu sunt reduse doar ipotetic.

Citeşte mai mult...
 
Serialul original HBO, Urzeala Tronurilor, revine cu un nou sezon din 2 aprilie PDF Imprimare
Film
Sâmbătă, 24 Martie 2012 14:51

                                 Serialul original HBO, Urzeala Tronurilor, revine cu un nou sezon din 2 aprilie

          Inspirat din celebra serie de romane Cântec de gheaţă şi foc de George R.R. Martin, drama fantastică Urzeala Tronurilor redă lupta epică pentru putere ce are loc în vremuri încrâncenate.

Războiul ajunge în Westeros. Pe măsură ce vânturile reci sunt tot mai puternice, iar 5 regi se luptă pentru Tronul de Fier, alianţele se fac şi se desfac, identităţile sunt puse sub semnul întrebării, iar romantismul înfloreşte.

Citeşte mai mult...
 
AGRICULTURA ROMANEASCA IN CONTEXT EUROPEAN PDF Imprimare
Esential
Sâmbătă, 24 Martie 2012 14:47

Miercuri, 21 Martie 2012, la Bruxelles a avut loc dezbaterea "Agricultura: o sansă pentru România și Europa“ organizată de Platforma Europeana de Dezvoltare (E.D.P.) în parteneriat cu Academia Română și Academia de Stiințe Agricole și Silvice.

                    
    În deschiderea lucrărilor, doamna Nela Păvăloiu, Fondator al Platformei Europene de Dezvoltare a explicat scopul acestei dezbateri: acela de a realiza o prezentare a situaţiei sectorului agro-rural din România în context European și identificarea măsurilor cheie de modernizare a acestuia, în acord cu orientările de reformă ale Politicii Agricole Comune, cât și necesitatea măririi gradului de absorbție a fondurilor europene.

Citeşte mai mult...
 
Ministerul Educatiei a taiat bursele elevilor din clasele I-IV PDF Imprimare
Invatamant
Miercuri, 21 Martie 2012 21:19

      Ministerul Educaţiei ia bursele elevilor din ciclul primar, înainte să le ofere.

            

După ce Daniel Funeriu a decis ca şi copiii din clasele I-IV să primească burse de studiu şi de merit, actualul ministru, Cătălin Baba, a cerut modificarea ordinului, după ce a constatat că suma pe care trebuie să o acorde este mult prea mare.

Citeşte mai mult...
 
Evadarea din Depresie este evadarea din Infern. PDF Imprimare
Cultura
Miercuri, 21 Martie 2012 09:49

 

                              

   "Scrierea unei carti despre depresie este o incercare dificila si trista. Fenomenele psihice sunt atat de complexe, evenimentul depresiv este atat de polimorf, abordarile terapeutice posibile si corecte in acelasi timp sunt atat de multe, incat incercarea de a le prezenta este supusa unor riscuri enorme.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 306 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate