Total Media News

Ştiri - Actualitate
Nicolae Timofti - al patrulea președinte a R.Moldova PDF Imprimare
International
Vineri, 16 Martie 2012 16:31

 

         

   Nicolae  Timofti    este   Presedintele   Republicii   Moldova

                  


Nicolae Timofti, candidatul AIE, a fost votat astăzi cu voturile a 62 de deputaţi.



 
La Grand Cinema Digiplex te bucuri de umorul britanic PDF Imprimare
Film
Miercuri, 14 Martie 2012 12:49

In premiera la Grand Cinema Digiplex ai posibilitatea sa te intalnesti cu umorul britanic.

Programat pentru marti, 19 martie, de la ora 20:30, in Grand Cinema Digiplex, show-ul de stand up comedy reuneste trei dintre cei mai renumiti comedianti din Marea Britanie, Geoff Whiting, Jeff Leach si Christian Reilly. Vino alaturi de ei sa te bucuri de umorul britanic. Pretul unui bilet este de 55 de ron.

Geoff Whiting:

Este un bine cunoscut si simpatizat realizator si prezentator de emisiuni, atat in televiziune cat si la radio. Anul acesta implineste 15 ani in circuitul de stand-up.

 

Citeşte mai mult...
 
Alegerile locale din 2012 vor avea loc in 10 iunie PDF Imprimare
Politic
Miercuri, 14 Martie 2012 07:54

Scrutinul pentru alegerea primarilor, consilierilor locali, municipali, județeni și a președinților consiliilor județene va avea loc în data de 10 iunie 2012, a anunțat, într-un briefing de presă, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.


Executivul a aprobat astăzi un set de Hotărâri de Guvern privind organizarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din acest an, în vederea unei bune desfășurări a acestui proces extrem de important.
Potrivit Legii administrației publice locale nr.215/2001, cu modificările și completările ulterioare, mandatul primarului, consilierului local, respectiv al președintelui consiliului județean și al consilierului județean, este de patru ani.

Citeşte mai mult...
 
Muzeul copilariei la MTR PDF Imprimare
Cultura
Marţi, 13 Martie 2012 09:04

Muzeul National al Taranului Roman va asteapta miercuri, 14 martie, ora 17.00, la vernisajul expozitiei Ivirea. Dinspre duhuri spre Duh, care va avea loc la Sala Irina Nicolau.

      

Proiectul european Childhood. Remains and Heritage / Copilaria. Ramasite si patrimoniu, coordonat de Muzeul National al Taranului Roman, va ofera ocazia rara de a urmari, ba chiar si de a participa (cu idei, obiecte si povesti) la realizarea unui muzeu virtual al copilariei.

Citeşte mai mult...
 
Intra in Top ECO Scoala editia a II-a PDF Imprimare
Invatamant
Duminică, 11 Martie 2012 18:47

ECDL ROMANIA lanseaza a II-a editie a campaniei concurs « Top ECO Scoala » prin care se urmareste sustinerea initiativelor pe teme ecologice organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara. Informati-ne ce activitati ecologice desfasurati alaturi de colegii si profesorii vostri in aceasta primavara si puteti da un exemplu pentru toti ceilalti. Cele mai populare proiecte de mediu din ECO Scoli vor fi premiate.

 

                   

Citeşte mai mult...
 


Pagina 307 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate