Total Media News

Ştiri - Actualitate
Francezii se vor folosi de Napoleon pentru resuscitarea turismului PDF Imprimare
Cultura
Duminică, 11 Martie 2012 11:25

La începutul lunii februarie, primarul unui orăşel din sudul Parisului a anunţat începerea construcţiei unui nou parc de distracţii care îşi propune să atragă turişti din toată lumea şi să ajute la îmbunătăţirea economiei naţionale.

 

Parcul se va numi Bivouac de Montereau, dar va fi cunoscut mai bine sub numele de Napoleonland.

              berezina
Parcul îşi propune să fie competitorul principal al nucleului distracţiei din Franţa EuroDisney şi să.....

              

Citeşte mai mult...
 
Forţele armate din Siria în atac din nou pe fondul eforturilor de diplomaţie PDF Imprimare
International
Sâmbătă, 10 Martie 2012 19:48
 

Beirut (AP) -

Trupele siriene împinse înainte cu un atac nou pe regiunea de nord a Idlib sâmbătă, decojirea unul dintre centrele de revoltei împotriva regimului preşedintelui Bashar Assad şi trimiterea de familii care fug de siguranţă ca rebeli înarmaţi au încercat să se apere de atacul .

             

Gros de fum negru billowed în cer.Operaţiunea militară a ridicat temeri că regimul se planifică un nou all-out în ofensiva Idlib ca asediul sângeros luna trecuta care a captat o parte nărăvaşi a oraşului Homs, mai la sud. În timp ce luptele au atins, trimisul ONU, Kofi Annan, sa întâlnit cu Assad la Damasc, în timpul unei misiuni de mare profil internaţional încearcă să aducă o oprire a luptelor şi a aranja discuţiile între cele două părţi pentru a pune capăt conflictului ţării yearlong. Dar misiunea a fost lovit deja capete moarte.

Assad a spus Annan că orice dialog politic a fost sortită eşecului ", atâta timp cât există grupuri armate teroriste care lucreaza pentru a răspândi anarhia şi să destabilizeze ţara", în funcţie de starea de agenţia de ştiri SANA.Regimul dă vina pe teroriştii care acţionează o conspiraţie străină pentru revolta nu, protestatarii care doresc schimbarea.Opoziţie, precum şi a respins dialogul, spunând că este imposibil să vorbesc cu regimul Assad, dupa o represiune care  conform   estimărilor  ONU au ucis mai mult de 7.500 de oameni , iar ctiviştii spun ca chiar  numarul  celor  ucisi   este mai mare, la mai mult de 8.000.

Citeşte mai mult...
 
Cea mai noua aparitie: Noua frontiera a religiei si stiintei de JOHN HICK, Editura Herald (2012) PDF Imprimare
Cultura
Vineri, 09 Martie 2012 09:34

"John Hick, filosof contemporan al religiei de orientare analitica si teolog, ne ofera o incursiune intr-una dintre cele mai controversate probleme ale istoriei noastre emotionale si intelectuale: raportarea omului la transcendenta prin intermediul trairii personale.

               

Citeşte mai mult...
 
British Council da startul Zilelor Filmului Britanic la Bucuresti Citeste mai mult: British Council PDF Imprimare
Film
Miercuri, 07 Martie 2012 20:10

British Council organizeaza in perioada 8-12 martie Zilele Filmului Britanic, o selectie provocatoare si eclectica, alcatuita din cele mai noi productii britanice premiate cu unele dintre cele mai populare distinctii ale anului 2011 in domeniul cinematografiei.

                      


   Proiectiile vor avea loc la Muzeul National al Taranului Roman, in Noul Cinematograf al Regizorului Roman si vor rula in limba engleza. Vor fi difuzate doua filme pe zi, primul incepand cu ora 18.00, iar cel de-al doilea, de la ora 20.00. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Citeşte mai mult...
 
Idei de cadouri pentru 8 martie PDF Imprimare
Esential
Miercuri, 07 Martie 2012 09:46

          Iata ca ziua de 8 martie ne bate in geam.

          

                      trandafir

                       Pentru ca stiu ca fiecare dintre noi isi doreste cadoul perfect pentru mult prea iubita fiinta fara de care nu am fi existat, pentru ca stiu cat de important este sa daruiesti cadoul ideal care sa exprime exact sentimentele puternice pe care le nutrim fata de mama noastra, am incercat sa va vin in ajutor cu cateva idei de cadouri si sa va scutesc de lungile si istovitoarele ore de alergat prin magazine.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 308 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate