Total Media News

Ştiri - Actualitate
Orange lansează o ofertă specială pentru studenţii de la ASE PDF Imprimare
Invatamant
Vineri, 10 Februarie 2012 13:23

Bucuresti, 6 februarie 2012. Orange România, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucureşti, lansează o ofertă dedicată studenţilor de la ASE prin care pot afla notele de la examene prin SMS, imediat ce au fost afişate pe pagina personală. În plus, ei pot primi gratuit informaţii despre modificările de orar, precum şi despre noutăţile din facultatea lor.

 

 

   Pentru a afla aceste informaţii, ei trebuie să se înscrie în comunitatea ASE prin trimiterea numărului matricol prin SMS la numarul 273 de pe cartela Orange PrePay sau de pe abonamentul Orange, taxat cu tarif normal. Numărul matricol este individual şi poate fi găsit uşor pe legitimaţia de student sau pe pagina personală de pe site-ul ASE.

Citeşte mai mult...
 
Reuters: Măsurile dure ale FMI ar putea fi dezastruoase pentru România PDF Imprimare
Politic
Vineri, 10 Februarie 2012 08:59

Rigoarea excesivă promovată de Fondul Monetar Internațional  ar putea provoca daune pe termen lung în cazul României, potrivit unui articol publicat de doi analişti ai Reuters pe blogul agenţiei, citat de Mediafax.

                      

 

Condiţiile draconice impuse de FMI au dus la reducerea salariilor din sectorul public cu 25%, mai mult decât oriunde în altă parte.

 

Citeşte mai mult...
 
Serialul original AXN, Firma, va fi difuzat în România din februarie PDF Imprimare
Film
Joi, 09 Februarie 2012 21:29

Echipa formată din producătorul executiv Lukas Reiter (Boston Legal, Law & Order, The Practice) şi celebrul romancier John Grisham aduce în faţa publicului un serial inspirat de bestseller-ul internaţional Firma / The Firm publicat în România la editura Rao. Firma este primul serial original comandat de Sony Pictures Television (SPT) Networks pentru a fi difuzat în toate teritoriile şi este produs de eOne, în asociere cu SPT Networks şi Paramount Pictures.

                      

Premiera internaţională pe canalele AXN din întreaga lume: duminică, 19 februarie, de la ora 21:00

Citeşte mai mult...
 
Trei zile până la falimentul Greciei PDF Imprimare
International
Joi, 09 Februarie 2012 08:57

Autorităţile de la Atena mai au doar trei zile pentru a-şi rezolva problemele, altfel ţara intră în faliment, spun experţii Deutsche Bank.

            


Numărătoarea inversă pentru economia Greciei se apropie de final.

Citeşte mai mult...
 
Star Wars Festival la Grand Cinema Digiplex PDF Imprimare
Film
Miercuri, 08 Februarie 2012 20:15

In perioada 4-12 februarie, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City are loc festivalul „Razboiul Stelelor”.

Cu ocazia lansarii in Romania a filmului „Razboiul Stelelor – episodul 1” 3D,Grand Cinema Digiplex alaturi de Odeon si Club Star Wars Romania, cu sprijinul TVR2 organizeaza festivalul Star Wars, care va culmina cu lansarea oficiala a filmului in data de 7 februarie 2012.  Cinefilii vor viziona filmul in 3D incepand cu data de 10 februarie, iar pentru a intra mai bine in atmosfera, la cafeneaua de la intrarea in cinema – Eye Fi Cafe pot servi „Forvish” – o bautura specifica Luptatorilor Stelari.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 314 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate