Total Media News

Ştiri - Actualitate
Stagiunea de Compoziţie Britanică PDF Imprimare
Cultura
Duminică, 22 Ianuarie 2012 20:15

   Stagiunea de compozitie britanica este un proiect initiat de British Council România, in cadrul programului New Work New Audiences.

 

      

Cea de-a doua editie debuteaza pe 16 decembrie 2011, cuprinzand o serie de patru concerte in care sunt prezentate creatii muzicale contemporane britanice in interpretarea unor muzicieni romani si britanici de prestigiu. Selectia lucrarilor a fost realizata de Philip Cashian, Directorul Catedrei de Compozitie a Academiei Regale de Muzica din Londra.

Citeşte mai mult...
 
Klaus Iohannis: Alegerile anticipate, singura soluţie pentru a debloca situaţia PDF Imprimare
Politic
Duminică, 22 Ianuarie 2012 09:03

Demisia Guvernului şi organizarea de alegeri anticipate reprezintă soluţia pentru deblocarea situaţiei actuale din România, consideră liderul Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), primarul Sibiului Klaus Iohannis.

 

 

                            

             "Cred că se poate ajunge la anticipate. Soluţia tehnică se poate găsi uşor, sunt diferite posibilităţi. Varianta cea mai simplă ar fi să îşi dea demisia Guvernul.

În acest context, nu cred nici într-un guvern de tehnocraţi, de uniune naţională. Alegerile anticipate ar rezolva problema pentru toată lumea.

Citeşte mai mult...
 
Motivele pentru care medicilor inca le place sa lucreze in spitalele de stat PDF Imprimare
Esential
Vineri, 20 Ianuarie 2012 17:18


Ciubucurile de la pacienti, excursiile platite de producatorii de medicamente si toleranta conducerii la malpraxis sunt preferate "exploatarii" la patron.

 

 

       


Comisioanele la achizitii, congresele si excursiile "exotice" pe banii concernelor de medicamente, clasica spaga de la pacient, toleranta sefilor fata de greseli, dar si posibilitatea de a trata cazuri grave si de a creste profesional sunt motive pentru care multi medici se agata de un loc caldut la stat.
Favorurilele si spaga cresc direct proportional cu renumele spitalului si al doctorului, astfel ca sefii de sectie si marii profesori ajung sa-si scoata de cateva ori salariul din plati informale.

 

 

 

 

 

 

** sursa  :time4news.ro

 
Pentru copii: BILET de INTRARE GRATUITA la muzee si gradini zoologice. Scoala altfel PDF Imprimare
Invatamant
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 19:52
 

             2 – 6 aprilie 2012 a fost declarata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului o "Scoala altfel", fara cursuri, cu actiuni extrascolare si extracurriculare.

             Pentru 3 aprilie Zibo.ro ofera BILET de INTRARE GRATUITA pentru toti copii, la peste 250 muzee si gradini zoologice.

 

 

                    

 

           Accesati www.zibo.ro si descarcati BILETUL de INTRARE GRATUITA la muzee si gradini zoologice. Lista completa cu muzeele si gradinile zoologice partenere in acest proiect poate fi concultata pe www.zibo.ro, pe fiecare judet in parte.

 

Citeşte mai mult...
 
FLORA ROMÂNIEI PE MĂRCILE POŞTALE PDF Imprimare
Cultura
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 17:13

O tematică foarte apreciată de către colecţionarii de mărci poştale, flora , este ilustrată de către Romfilatelia pe timbrele emisiunii „Flora României”.

                       

FLORA ROMÂNIEI PE MĂRCILE POŞTALE 

O tematică foarte apreciată de către colecţionarii de mărci poştale, flora, este ilustrată de către Romfilatelia pe timbrele emisiunii „Flora României”. Structurată pe două părţi, emisiunea prezintă într-o manieră ilustrativă inedită plante ce cresc pe teritoriul României, asociind imaginea florii cu cea a animalelor de la care provine denumirea populară a acestora.

Prima parte a emisiunii – Flora României I” – are 6 valori nominale şi ilustrează:

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 318 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate