Total Media News

Ştiri - Actualitate
Motivele pentru care medicilor inca le place sa lucreze in spitalele de stat PDF Imprimare
Esential
Vineri, 20 Ianuarie 2012 17:18


Ciubucurile de la pacienti, excursiile platite de producatorii de medicamente si toleranta conducerii la malpraxis sunt preferate "exploatarii" la patron.

 

 

       


Comisioanele la achizitii, congresele si excursiile "exotice" pe banii concernelor de medicamente, clasica spaga de la pacient, toleranta sefilor fata de greseli, dar si posibilitatea de a trata cazuri grave si de a creste profesional sunt motive pentru care multi medici se agata de un loc caldut la stat.
Favorurilele si spaga cresc direct proportional cu renumele spitalului si al doctorului, astfel ca sefii de sectie si marii profesori ajung sa-si scoata de cateva ori salariul din plati informale.

 

 

 

 

 

 

** sursa  :time4news.ro

 
Pentru copii: BILET de INTRARE GRATUITA la muzee si gradini zoologice. Scoala altfel PDF Imprimare
Invatamant
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 19:52
 

             2 – 6 aprilie 2012 a fost declarata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului o "Scoala altfel", fara cursuri, cu actiuni extrascolare si extracurriculare.

             Pentru 3 aprilie Zibo.ro ofera BILET de INTRARE GRATUITA pentru toti copii, la peste 250 muzee si gradini zoologice.

 

 

                    

 

           Accesati www.zibo.ro si descarcati BILETUL de INTRARE GRATUITA la muzee si gradini zoologice. Lista completa cu muzeele si gradinile zoologice partenere in acest proiect poate fi concultata pe www.zibo.ro, pe fiecare judet in parte.

 

Citeşte mai mult...
 
FLORA ROMÂNIEI PE MĂRCILE POŞTALE PDF Imprimare
Cultura
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 17:13

O tematică foarte apreciată de către colecţionarii de mărci poştale, flora , este ilustrată de către Romfilatelia pe timbrele emisiunii „Flora României”.

                       

FLORA ROMÂNIEI PE MĂRCILE POŞTALE 

O tematică foarte apreciată de către colecţionarii de mărci poştale, flora, este ilustrată de către Romfilatelia pe timbrele emisiunii „Flora României”. Structurată pe două părţi, emisiunea prezintă într-o manieră ilustrativă inedită plante ce cresc pe teritoriul României, asociind imaginea florii cu cea a animalelor de la care provine denumirea populară a acestora.

Prima parte a emisiunii – Flora României I” – are 6 valori nominale şi ilustrează:

 

Citeşte mai mult...
 
Vlad Zamfirescu şi Cerasela Iosifescu în Cină cu prieteni Citeste mai mult: Vlad Zamfirescu şi Cera PDF Imprimare
Cultura
Marţi, 17 Ianuarie 2012 10:20

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită sâmbătă, 4 februarie, de la ora 19.00, la spectacolul Cină cu prieteni de Donald Margulies, în regia lui Claudiu Goga.

           

Timp de 12 ani, Gabe şi Karen, au petrecut vacanţe şi week-end-uri împreună cu Tom şi Beth; s-au invitat reciproc la nenumărate cine, şi-au crescut copii, şi-au împărtăşit experienţele de viaţă ca nişte adevăraţi prieteni, aşteptându-se ”să se îngraşe şi să îmbătrânescă împreună”. Un fapt surprinzător le dă viaţa peste cap. Acesta reprezintă un şoc cu efecte neaşteptate pentru ambele cupluri şi, în egală măsură, un prilej al unor reflecţii despre dragoste şi căsnicie, despre natura relaţiilor umane…

Citeşte mai mult...
 
Anul profetic 2012 - generalitati PDF Imprimare
Esential
Marţi, 17 Ianuarie 2012 08:53

01.01.2012, 00h00' (+2h00GMT), 26E06/44N24
 
Anul 2012 nu este sfarsitul lumii, asa cum se vehiculeaza peste tot, chiar si in paginile revistelor care se doresc de tinuta.

   

 

Este vorba doar despre sincronicitatea dintre sfarsitul a trei calendare fundamentale pentru spiritualitatea umana a acestor timpuri, si anumite aspecte planetare, toate indicand finalul unei ere ceresti, al unei varste din dezvoltarea civilizatiilor terestre, si, totodata, inceputul unei noi etape de evolutie. In acest sens, inclusiv termenul "apocalipsa" trebuie inteles asa cum se cuvine, deoarece el inseamna "transformare". Evenimentele pe care le asteptam cu sufletul la gura, in speranta ca "cineva" ne va scuti peste noapte de propriile lectii la nivel planetar, se vor desfasura ceva mai lent, intervalul rezervat lor fiind cel dintre 2010 si 2030.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 319 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate