Total Media News

Stiri - Economie
UNTRR solicită acțiuni urgente pentru stoparea practicilor discriminatorii ale autorităților bulgare PDF Imprimare
Auto
Sâmbătă, 13 Aprilie 2024 21:28
                                Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

  Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este profund îngrijorată de discriminarea inacceptabilă și tratamentul nedrept aplicat transportatorilor rutieri și șoferilor profesioniști români la punctul de trecere a frontierei de la Ruse, Bulgaria.

Situația a ajuns la un punct critic astăzi, cu sute de șoferi români de camion blocați pentru mai mult de 35 de ore în parcările de camioane din Ruse și în special TIR Parking Ruse, așteptând să treacă frontiera BG-RO. În  dimineața zilei de 12 aprilie 2024, în jurul orei 4 a.m., mai mulți șoferi români au primit mesaj prin pager să se deplaseze către frontieră, însă până la această oră, 13.00, aceștia încă nu reușiseră să iasă din parcare întrucât atât drumul spre frontieră, cât și punctul de trecere a frontierei sunt blocate cu camioane bulgărești, care nu trecuseră prin parcare și nici prin coada virtuală.

Autoritățile române contactate de UNTRR au precizat că motivul întârzierii de astăzi ar fi din cauza autorităților din Bulgaria care au decis ca toate vehiculele de marfă să tracă prin scanerul cu raze X.

 

Citeşte mai mult...
 
Emisiune numismatică cu tema 200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu PDF Imprimare
Financiar
Joi, 11 Aprilie 2024 12:22

                                       

    Pentru rezervarea monedei din aur în vederea achiziționării puteți utiliza acest Formular, începând cu 17 aprilie 2024, ora 09:00, în limita stocului destinat rezervărilor online

Pentru rezervarea monedei din argint în vederea achiziționării puteți utiliza acest Formular, începând cu 17 aprilie 2024, ora 09:00, în limita stocului destinat rezervărilor online

Pentru rezervarea monedei din tombac cuprat în vederea achiziționării puteți utiliza acest Formular, începând cu 17 aprilie 2024, ora 09:00, în limita stocului destinat rezervărilor online

În cazul în care stocul de monede numismatice destinat rezervărilor online se epuizează, vă informăm că există și posibilitatea achiziționării direct de la ghișeele sucursalelor regionale ale BNR, fără a fi necesară o rezervare în acest sens, începând cu data lansării emisiunii respective.


Începând cu data de 17 aprilie 2024, Banca Națională a României lansează în circuitul numismatic o monedă din aur, o monedă din argint și o monedă din tombac cuprat cu tema 200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu.

Caracteristicile monedelor sunt următoarele:........

 

Citeşte mai mult...
 
Analiza detaliată a înmatriculărilor de autovehicule în luna Martie și pe întreg anul 2024 PDF Imprimare
Auto
Marţi, 09 Aprilie 2024 16:07

 

                                                            masini

   În luna martie a anului 2024, față de aceeași perioadă a anului trecut:

  • Înmatriculările de autoturisme noi sunt în scădere (-26,6%), față de martie 2023;
  • Autoturismele “electrificate” au o scădere de -9%, realizând o cotă de piață de 23,9% din care autoturismele pur electrice înregistrează o scădere de Analiza detaliată a segmentului autovehicule comerciale ușoare si minibus este disponibilă prin accesarea platformei de raportare https://www.apia.ro/platforma-raportare.

II. Vehiculele comerciale grele și bus înregistrează, în martie 2024, o creștere de 4% față de luna martie 2023, din care autovehiculele comerciale grele fără bus înregistrează un volum similar comparat cu volumul lunii martie a anului trecut, respectiv 186 unități față de 185 unități-35,9%, realizând o cota de piață de 7.4%;

 II. Vehiculele comerciale ușoare și minibus înregistrează, în martie 2024, o creștere de 9.7% față de luna martie 2023, din care autovehiculele comerciale ușoare fără minibus înregistrează o diferență de doar două unități față de luna similară a anului trecut.

 

Citeşte mai mult...
 
Rezervele internaționale - martie 2024 PDF Imprimare
Financiar
Vineri, 05 Aprilie 2024 09:42

                                         BNR invită publicul la

  La 31 martie 2024, rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 64.279 milioane euro, față de 63.128 milioane euro la 29 februarie 2024.

În cursul lunii au avut loc următoarele operaţiuni:

  • Intrări de 1.789 milioane euro, reprezentând: modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituțiile de credit la BNR; alimentarea conturilor Ministerului Finanțelor și altele;
  • Ieşiri de 638 milioane euro, reprezentând: modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituțiile de credit la BNR; plăți de rate și dobânzi în contul datoriei publice denominate în valută; plăţi din contul Comisiei Europene și altele.
Citeşte mai mult...
 
Lansare Salonul Auto București și Accesorii 2024, ediția a XXI-a internațională, 1 – 6 Octombrie PDF Imprimare
Auto
Miercuri, 03 Aprilie 2024 12:02


Lansare Salonul Auto București și Accesorii 2024, ediția a XXI-a internațională, 1 – 6 Octombrie Romexpo.

Sunteți pregătiți pentru o experiență automobilistică de neuitat? Între 1 – 6 Octombrie, în Pavilionul B2 al Romexpo și zona exterioară adiacentă, Salonul Auto București & Accesorii așteaptă profesioniștii și pasionații din domeniul auto pe o suprafață generoasă de peste 27.000 mp.

La SAB 2024 aveți ocazia să admirați cele mai noi modele de mașini 2024 - 2025, tehnologii de ultimă oră și peste 600 de branduri din domeniul echipamentelor, spălătoriilor self service, pieselor și accesoriilor auto.

Între 1 - 6 Octombrie 2024, iubitorii fenomenului auto au posibilitatea să descopere premierele naționale și noutățile din acest domeniu, deoarece SAB 2024, cea mai importantă expoziție dedicată industriei auto din România, își deschide porțile la Romexpo.

Salonul Auto București și Accesorii este primul eveniment auto cu caracter specializat organizat in România, prima ediție având loc în anul 1993.

Cu prilejul împlinirii a 21 de ani de la organizarea primei ediții, Salonul Auto București & Accesorii va găzdui o serie de evenimente conexe menite să atragă iubitorii de automobile și să ofere experiențe memorabile – premiere naționale, lansări de produs, workshop-uri, conferințe, concursuri, drift-uri și demonstrații auto.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie