Total Media News

Stiri - Economie
FMI întrerupe negocierile cu România după căderea Guvernului PDF Imprimare
Financiar
Duminică, 29 Aprilie 2012 10:00

Misiunea de evaluare a FMI, Comisia Europeană şi Băncii Mondiale va întrerupe negocierile cu autorităţile române, dar va continua discuţiile tehnice atât în ceea ce priveşte criteriile de îndeplinit, cât şi perspectivele macroeconomice, urmând să mai stea în ţară cel puţin câteva zile.

 

"Vor continua discuţiile tehnice, dar nu vor continua negocierile. Sunt multe discuţii legate de ţintele pentru primul trimestru, de reformele structurale, de asistenţa tehnică, iar acestea pot fi continuate, fără a se mai negocia nimic", a declarat reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu.

Citeşte mai mult...
 
Koss lanseaza casti cu transmisie WiFi – nu sunt ieftine PDF Imprimare
IT
Duminică, 29 Aprilie 2012 09:23

Sub numele de Koss Striva, un brand mai putin cunoscut in tara noastra va lansa o pereche de casti care par o pereche de hands free-uri.

                                    

Da, ne-am plictisit sa vedem casti bluetooth, in conditiile in care multe dintre ele edau sunetul prost, dar solutia celor de la Koss foloseste frecventele WiFi pentru a se conecta la sursa de continut.

Citeşte mai mult...
 
Armelle are o nouă identitate vizuală PDF Imprimare
Companii
Sâmbătă, 28 Aprilie 2012 12:50

Armelle are o nouă identitate vizuală pentru a marca una din etapele principale de evoluţie.

                  

Noua identitate de brand ia naştere cu un nou logo, concept ce se propagă atât în materialele noi de print cât şi în redesignul magazinului online.


Armelleare o nouă identitate vizuală pentru a marca una din etapele principale de evoluţie. Ajunşi la maturitate, am decis atingerea unor standarde internaţionale, aducând pe piaţa românească a companiilor Bio o imagine profesională destinată consumatorilor, din ce în ce mai atenţi la calitatea produselor cosmetice de îngrijire corporală pe care le folosesc.
Citeşte mai mult...
 
UPC: Antena a retras avizul de difuzare a posturilor sale pe platforma Focus Sat. CNA a fost sesizat PDF Imprimare
Media-Publicitate
Vineri, 27 Aprilie 2012 14:50

UPC anunţă, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că Antena a retras operatorului Focus Sat (platforma de satelit a UPC) dreptul de retransmisie pentru Antena 1, 2 şi 3, Euforia TV şi Gsp TV, însă televiziunile pot fi vizionate în continuare până când CNA va aproba scoaterea lor din grila Focus Sat.

            

Potrivit comunicatului remis de Focus Sat România, operatorul de servicii de televiziune DTH deţinut de compania UPC România, începând de vineri, Antena TV Group i-a retras acestuia dreptul de retransmisie a televiziunilor Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV şi GSP TV, deşi Focus Sat consideră că actualul contract de distribuţie semnat între cele două părţi este în vigoare.

Citeşte mai mult...
 
HP LaserJet TopShot Pro M275 un multifunctional cu scanare 3D PDF Imprimare
IT
Vineri, 27 Aprilie 2012 07:18

HP a lansat astazi un nou model de multifunctional ce inglobeaza un scanner 3D si poate printa imediat imaginile preluate la o calitate de apreciat, dupa cum se spune.

                                    

HP LaserJet TopShot Pro M275 reprezinta o denumire destul de complexa a aparatului, care este destinat companiilor mici si mijlocii precum si consumatorilor ce ii vor gasi utilitatea.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 384 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie