Total Media News

Stiri - Economie
Tehnologia: în curând era rațiunii? PDF Imprimare
Auto
Marţi, 27 Februarie 2024 10:49
 
                 Newsletter cover image
  Energy efficiency, electric motors, even the industrial metaverse... over the past few decades, new technology has brought progress and improvements to the automotive industry. And it’s not over yet! But it has also brought forth a number of challenges — greenhouse gas emissions and use of resources — that require us to find (ever more) virtuous ways to use them. “We are becoming aware that we are nearing our limits in terms of CO2 production, fresh-water use, and more...” said Dr. Luc JULIA, Scientific Director of Renault Group.
 “This is the best way to stop ‘innovating just for the sake of it’ which is one of the downsides to engineering”, always looking for something new “while never dwelling on the applications of new inventions, nor on the consequences or impact they may have.”

 

 

Citeşte mai mult...
 
Consola Microsoft Xbox Series X 1TB Black PDF Imprimare
IT
Joi, 22 Februarie 2024 19:32

 

                             Microsoft Xbox Series X 1TB Black

Specificatii tehnice...........

Citeşte mai mult...
 
Balanţa de plăţi şi datoria externă – decembrie 2023 PDF Imprimare
Financiar
Marţi, 20 Februarie 2024 16:53
                                 BNR invită publicul la

    În perioada ianuarie - decembrie 2023p contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un deficit de 22 694 milioane euro, comparativ cu 26 040 milioane euro în perioada ianuarie - decembrie 2022. În structura acestuia, balanţa bunurilor a consemnat un deficit mai mic cu 2 990 milioane euro, balanța serviciilor a înregistrat un excedent mai mare cu 204 milioane euro, balanța veniturilor primare a înregistrat un deficit mai mic cu 9 milioane euro, iar balanța veniturilor secundare a înregistrat un excedent mai mare cu 143 milioane euro.

............

Citeşte mai mult...
 
O casă mică asemănătoare șopronului îmbrățișează viața rurală în afara rețelei PDF Imprimare
Imobiliar
Duminică, 18 Februarie 2024 19:34

                         The Long Shed costs around £135,000 (US$170,000), depending on options chosen

    Scotland's Echo recently completed a new tiny house named the Long Shed. Featuring a fully off-the-grid setup, the dwelling connects to the outside with a large sliding glass door and deck, and sports an open layout inside, all arranged on one floor.
    The Long Shed is based on a triple-axle trailer. It has a length of 10.7 m (35 ft) and a width of 3.15 m (10 ft). Due to its large dimensions and UK towing laws, the model shown was transported to its rural site on the back of a large truck and then towed into position. An Echo representative told us that a road-towable version should also be possible.
Citeşte mai mult...
 
Solutii de incalzire :centrale termice de apartament, de scara, de bloc PDF Imprimare
Imobiliar
Vineri, 16 Februarie 2024 11:59

                             Centrale termice de bloc - Bucuresti - Pifati - Sisteme de...

19. Solutii cadru pentru instalatii interioare de incalzire utilizand noi sisteme de producere a agentului termic -
centrale termice de apartament, de scara, de bloc.
SC 005 - 2000

Elaborat de: Institutul de proiectare, cercetare
si tehnica de calcul in constructii
IPCT-SA
Aprobat de: MLPTL
Cu Ordinul nr.329/N/08.12.2000

OBIECTUL, SCOPUL SI NECESITATEA LUCRARII

Tendinta de individualizare a consumurilor de energie termica in vederea tarifarii corespunzatoare, concomitent cu eliminarea risipei si pierderilor din instalatiile de incalzire si cu crearea posibilitatilor de reglare locala a parametrilor agentilor termici utilizati a condus la necesitatea elaborarii unor solutii de instalatii care sa promoveze distributiile de apartament.

Concomitent cu aceasta tendinta se manifesta si tendinta de dezvoltare a unor solutii de alimentare cu caldura din centrale termice mici (centrale de bloc, de scara sau de apartament) sau din puncte termice mici (de bloc sau de scara) la care agentul termic primar este furnizat de centrale termice de cvartal sau de termoficare. Aceste solutii prezinta avantajul cresterii confortului in locuinte, imbunatatirii randamentelor termice, posibilitatilor de reglare proprii corelat cu consumul de combustibil si adoptarii regimului de functionare dupa necesitate si posibilitate.

Prezentul normativ: "Solutii cadru pentru instalatii interioare de incalzire utilizând noi sisteme de producere a agentului termic - centrale termice de apartament, de scara, de bloc " isi propune sa raspunda acestor tendinte si cerinte actuale din domeniul alimentarii cu caldura a cladirilor de locuit colective, ce se vor construi in perioada urmatoare.

Este structurat pe 9 capitole si trateaza instalatiile de incalzire pornind de la sursa (centrala termica proprie sau punctul termic de bloc sau de scara) si mergând pâna la nivelul consumatorului individual (apartamentul).

Referitor la centrala termica si punctul termic de bloc sau de scara, sunt prezentate scheme de principiu, posibilitate de amplasare, echipamente pentru dotare. 

http://www.normative.ro/n19.html

 

Pentru intocmirea facturilor va rugam sa completati codul fiscal, contul si banca, respectiv CNP-ul pentru persoanele fizice.
- Daca aveti probleme legate de primirea normativelor, va rugam s-o contactati pe D-ra Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , prin e-mail sau telefonic la numarul: 021-252.48.40;252.74.28

*

Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie