Total Media News

Stiri - Sport
Cele mai mediatizate Federații Sportive din România. PDF Imprimare
Sport
Vineri, 23 Septembrie 2022 09:59

 

        Ce amenzi riscă angajatorii care au camere video la locul de muncă - R&R  Partners Bucharest

   Care sunt Federațiile Sportive din România cu cea mai mare vizibilitate în media?

   " Bucureşti, 20 septembrie, 2022: mediaTRUST prezintă vizibilitatea în media a tuturor Federațiilor Sportive din România, de la 16 august-15 septembrie 2022. Federația Română de Fotbal, Federația Română de Natație și Federația Română de Canotaj ocupă primele locuri în topul general al apariţiilor media. Numărul total al aparițiilor se referă la știrile, interviurile, declarațiile și activitatea federațiilor în perioada monitorizată.

Top 10. Cele mai mediatizate Federații Sportive din România.

Federația Română de Fotbal a înregistrat cele mai multe apariţii media‚ în intervalul 16 august– 15 septembrie 2022, 3.604 materiale, cele mai multe dintre ele fiind în mediul online. Locul doi, în topul general al apariţiilor media,  este ocupat de Federația Română de Natație cu 1.480 de menţiuni înregistrate. Federația Română de Canotaj a înregistrat 440 de menţiuni şi ocupă locul trei în top. Pe locul patru se află Federația Română de Ciclism cu 415 de menţiuni, urmată de Federația Română de Handbal cu 321 menţiuni. Federația Română de Tenis este în top cu 293 menţiuni, iar Federația Română de Automobilism Sportiv a înregistrat în perioada 16 august-15 septembrie 223 de materiale. Federația Română de Baschet este pe locul opt cu 206 menţiuni, urmată de Federația Română de Șah cu 185 menţiuni şi Federația Română de Lupte cu 181 menţiuni.

 

 

                       

    Federația Română de Fotbal a fost cel mai des citată în mediul online – 2256 menționări iar în social media a fost citată de 915 ori. În presa scrisă s-au înregistrat 281 de mențiuni, 116 la TV în timp de la radio s-au înregistrat 36 de mențiuni. În data de 16 august 2022, au apărut cele mai multe materiale în care Federația de Fotbal este citată, 275 menționări. În această zi, cel mai dezbătut subiect în mass-media a fost cel referitor la numirea lui Emil Săndoi și Daniel Pancu ca selecționeri pentru EURO U21 2023.

 

Citeşte mai mult...
 
Canelo Alvarez il invinge pe Golovkin! PDF Imprimare
Arte martiale
Duminică, 18 Septembrie 2022 07:43

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare, interior şi text care spune „正 RODE BC”

Ultimul act al trilogiei dintre Canelo Alvarez si Gennadyi Golovkin a avut in aceasta dimineata loc in T-Mobile Arena din Statele Unite. Primele intalniri intre cei doi au avut loc in 2017 si 2018, fiind una din rivalitatile acestor ultimi ani. Mexicanul a aratat mult mai proaspat, varsta fiind un factor important impotriva kazahului la cei 40 de ani ai sai.

Citeşte mai mult...
 
Campionatul National pe Echipe & Cupa Infinity 2022 PDF Imprimare
Sporturi individuale
Vineri, 16 Septembrie 2022 08:09
                        Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi text
 
    Infinity Bucuresti si Academia de Squash au placerea de a va invita la o noua editie a Cupei Infinity, competitie organizata sub egida Federatiei Romane de Squash, pentru categoriile: Masculin Pro, A, B si Feminin Pro si A.
     Detalierea regulilor de participare si organizare, precum si orice alte informatii referitoare la concurs, pot fi gasite parcurgand aceast document: https://frsquash.ro/.../09/Invitatie-Cupa-Infinity-2022.pdf
Citeşte mai mult...
 
Se majorează sumele destinate premierii sporturilor olimpice PDF Imprimare
Sport
Vineri, 02 Septembrie 2022 09:56

Guvernul României a aprobat majorarea cu 50% a cuantumurilor premierilor la sporturile olimpice

                               Se majorează sumele destinate premierii performanței sportive

   Vești foarte bune pentru sport și sportivi, ca urmare a aprobării de către Executivul României, în ședința de astăzi, a Proiectului de Hotărâre a Guvernului prin care se majorează cu 50% cuantumurile premierilor la sporturile olimpice, cu încadrarea în limita bugetului aprobat pe anul 2022 pentru Ministerul Sportului.

Proiectul aprobat astăzi vine în completarea art. 25 alin. (1) din Normele financiare pentru activitatea sportivă, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1447/2007, cu modificările şi completările ulterioare. Mărirea se aplică la toate competițiile sportive naționale și internaționale.

 

Citeşte mai mult...
 
Mutu Italiano duce Rapidul pe prima pozitie! PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 31 August 2022 08:34

 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

Rapidul lui Adrian Mutu nu impresioneaza momentan ca joc, desi are valori individuale consistente de la mijloc in sus, insa arata extraordinar in clasament, fiind prima in acest moment. 

Giulestenii, au invins aseara, in prezenta unui public numeros, intr-o marti seara tarzie, pe Universitatea Cluj, scor 1-0, din golul marcat din penalty de Marko Dugandzic.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 443

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2022
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport