Total Media News

Stiri - Sport
FIFA ia serios in calcul posibilitatea mutarii turneului din 2022 in iarna PDF Imprimare
Sport
Vineri, 04 Octombrie 2013 14:27

         Povestea dramatică a SCLAVILOR care muncesc în Qatar pentru CM de Fotbal din 2022

                    

      Desemnarea Qatarului drept țară organizatoare a Campionatului Mondial de Fotbal din 2022 (CM) a născut multiple controverse în 2010, atunci când FIFA a făcut anunțul. O țară fără tradiție fotbalistică, fără infrastructura necesară și cu o climă aspră a fost preferată în detrimentul altor candidați, precum Japonia sau Statele Unite. Președintele FIFA, Sepp Blater, a afirmat de mai multe ori că infrastructura din Qatar nu poate fi adusă în discuție, la fel cum nici temperaturile de peste 40 de grade nu vor fi o problemă.

    ”Țările arabe merită o Cupă Mondială. Au organizat alte evenimente sportive importante, astfel că se vor putea descurca și în 2022” spunea Blatter pentru Al Jazeera, în urmă cu doi ani. Mai mult chiar, oficialul a recunoscut că au fost influențe politice în luarea acestei decizii.

Citeşte mai mult...
 
FC Vaslui, sancţionată cu scăderea a opt puncte de Comisia de Disciplină a FRF PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 03 Octombrie 2013 19:38

      Echipa FC Vaslui a fost sancţionată cu scăderea a opt puncte din cele acumulate în actuala ediţie a Ligii I de către Comisia de Disciplină a FRF ca urmare a litigiului cu agentul de jucători Ioan Codoban, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

                                                  

     "Prin prezenta vă aducem la cunoştinţă că în şedinţa Comisiei de Disciplină din data de 2 octombrie 2013 s-a hotârât respingerea cererii de repunere pe rol formulată de SC Sporting Club SA Vaslui, ca neîntemeiată. Respingerea contestaţiei la executare şi cererea de suspendare a executării, ca inadmisibile. În baza art.24, lit. C, pct. 1, lit. b din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, decide sancţionarea SC Sporting Club SA Vaslui cu interzicerea dreptului de a transfera şi sau legitima jucători în calitate de club cesionar; scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată - de punctare 8 puncte; pentru perioada 25.07.2013 – 08.08.2013 – 2 puncte; 09.08.2013 – 23.08.2013 – 2 puncte; 24.08.2013 – 09.09.2013 – 2 puncte; 10.09.2013 – 24.09.2013 – 2 puncte", se menţionează într-o scrisoare a comisiei adresată FC Vaslui şi publicată pe www.frf.ro.

Citeşte mai mult...
 
M.T.S. lansează în dezbatere publică „Legea educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000” PDF Imprimare
Sport
Joi, 03 Octombrie 2013 18:44

        Ministerul Tineretului şi Sportului lansează în dezbatere publică, astăzi , 3 octombrie 2013,

„Proiectul privind modificarea şi completarea Legii educaţiei fizice şi sporturilor nr.69/2000”.

                          

Propuneri privind modificarea si completarea

Legii educatiei fizice si sportului nr. 69/2000

Citeşte mai mult...
 
Andreea Raducan a obţinut titlul de doctor PDF Imprimare
Gimnastica
Joi, 03 Octombrie 2013 08:17

        Fosta gimnastă Andreea Răducan a obţinut, miercuri, titlul de doctor, după ce a primit "magna cum laude" pentru lucrarea prezentată la Universitatea Naţională pentru Educaţie Fizică şi Sport, "Reactivitatea emoţională a sportivilor de performanţă la relatările mass media".

                                        

     "E o «medalie» importantă. Trebuie să recunosc că nu am muncit atâţia ani, cât am muncit pentru cele din sport, însă a fost o muncă consistentă, cu la fel de multă dedicare şi am încercat să fac o teză de doctorat complexă, compactă, astfel încât toate cunoştiinţele pe care le-am parcurs de-a lungul anilor să se regăsească aici. E un moment important pentru mine. După atâta muncă nu pot decât să mă bucur pentru acest final reuşit", a spus Răducan.

   La prezentarea Andreei Răducan au asistat, printre alţii, Monica Roşu, Silvia Stroescu (gimnastică), Viorica Susanu, Georgeta Damian (canotaj), Laura Badea (scrimă) şi Andrei Iosep (polo).

Citeşte mai mult...
 
Chelsea a zdrobit Steaua PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 02 Octombrie 2013 07:24

   Steaua   a rămas fără punct şi fără gol marcat după două etape în grupele Ligii Campionilor.

 

      Chelsea Londra nu a avut nicio problemă aseară, pe Naţional Arena, în faţa Stelei, pe care a învins-o cu scorul de 4-0.

     Este al doilea eşec cu la scor suferit de Steaua în Grupa E, după înfrângerea de la Gelsenkirchen (0-3 cu Schalke), din urmă cu două săptămâni.

    Este  extrem  de  greu sa  te  bati cu  o  echipa  ( Chealsea )   , care  are  jucatori foarte valorosi , un singur   jucator  fiind  cotat  cit  tot  lotul  Stelei.

   Scorul  din  teren  arata  si diferenta  intre  economia  romaneasca  ( care  economie ?  )  si  economia  engleza , intre  nivelul  de  trai  al  nostru  si  cel  din  Anglia.

    Englezii, care pierduseră primul meci din Grupa E în faţa grupării FC Basel (1-2), au controlat meciul de la început până la sfârşit.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 403 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport