Total Media News

Stiri - Sport
CUPA IASULUI la BADMINTON editia a IV a- amatori si veterani PDF Imprimare
Sporturi individuale
Vineri, 20 Septembrie 2013 17:57

 

                         

 

Citeşte mai mult...
 
UN CREDIT PE TERMEN LUNG PDF Imprimare
Sport
Vineri, 20 Septembrie 2013 12:31

 

    "  Am sa va spun o poveste.

                        

    Acum multa vreme, am avut un nepot minunat.

    Un frumos ca-n poveste. Multiplu campion de scrima.

    Intr-o zi, se antrena pe plansa, cu prietenul lui cel mai bun. In mijlocul antrenamentului, spada prietenului lui s-a rupt si a intrat vreo 20 de centimetri, in plamanul nepotului meu, prin singurul loc descusut din costum,  de vreo 6-7 centimetri.

    A murit cateva ore mai tarziu, la spital. Avea 24 de ani. Sportul e un credit pe termen lung. Nu-ti da libertate, asa cum spun mesaje sforaitoare motivationale. Sau, nu acea libertate dezlanata, pe care unii dintre noi am vrea-o. Dimpotriva, te leaga. Iti cere timp, resurse, bani

Citeşte mai mult...
 
Viorel Moldovan: Vreau promovarea din primul an cu FC Rapid PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 19 Septembrie 2013 19:52

   Noul antrenor al echipei FC Rapid, Viorel Moldovan a declarat, joi, la baza ProRapid, în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial, că îşi doreşte promovarea în Liga I din primul an, deşi este conştient că va fi greu de obţinut în lipsa unei susţineri financiare corespunzătoare.

                                          

    "O să am presiune ca antrenor la Rapid. Exigenţa este enormă. Vin într-un moment destul de delicat când nu curge încă lapte şi miere. Sper să creez o emulaţie de a readuce echipa în prima ligă. Nu avem timp de pierdut, vreau promovarea din primul an. Rapidul este o echipă cu o istorie mare care obligă. Rapidul este un brand. De două zile vorbesc cu domnul Zamfir (n.r. - Adrian Zamfir, unul dintre acţionarii FC Rapid) şi nu am tergiversat lucrurile. Nu ascund că am vrut să vin antrenor la Rapid. E momentul să dau şi eu ceva Rapidului, pentru că el mi-a oferit multe", a spus Moldovan.

Citeşte mai mult...
 
POLO - Avanpremiera Campionatului Național Superliga, Oradea 17- 21 septembrie 2013 PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Miercuri, 18 Septembrie 2013 23:07

    Echipa de polo a CSA Steaua este mai pregătită ca niciodată să-și înfrunte adversarele din noul sezon 2013-2014.

                                      

   Antrenorii Ion Anghelescu și Răzvan Cristescu anunța un lot mult îmbunătățit prin întoarcerea la echipă a lui Alexandru Ghiban de la CSM Oradea, a transferurilor dinamoviștilor Daniel Robu și Daniel Teohari dar și a stranierilor Milos Vuchicevich (Serbia), Matej Nastran (Slovenia) și Toni Barbaric (Croația).

   Antrenorul secund Răzvan Cristescu, împrumutat la Sportul Studențesc sezonul trecut, va susține echipa și în calitate de jucător. Staff-ul stelist și-a propus atacarea titlului național și un parcurs cât mai bun în Cupele Europene, acolo unde poloistii noștri se întorc după cinci ani de absență. Ei vor evolua în turul doi preliminar a Len Eurocup.

Citeşte mai mult...
 
Villas-Boas spune că Tottenham încă aşteaptă permisul de muncă pentru Chiricheş PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 18 Septembrie 2013 19:05

             Tehnicianul Andre Villas-Boas a declarat, miercuri, că gruparea Tottenham încă mai aşteaptă permisul de muncă pentru Vlad Chiricheş, subliniind că fundaşul român este frustrat că nu poate juca, informează presa engleză.


    "Aşteptăm actele în curând, poate chiar au ajuns astăzi, dar el nu va evolua în Liga Europa. Cred că pentru Bulgaria şi România procesul decurge mai greu, deşi uneori actele se rezolvă mai repede.                     

     Deocamdată aşteptăm să ajungă actele şi jucătorul să fie înregistrat. Oricât de ciudat ar părea, aceasta este situaţia. Evident, jucătorul este frustrat că nu poate juca, dar nu putem face nimic", a declarat Villas-Boas.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 406 din 486

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport