Total Media News

Stiri - Sport
Villas-Boas spune că Tottenham încă aşteaptă permisul de muncă pentru Chiricheş PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 18 Septembrie 2013 19:05

             Tehnicianul Andre Villas-Boas a declarat, miercuri, că gruparea Tottenham încă mai aşteaptă permisul de muncă pentru Vlad Chiricheş, subliniind că fundaşul român este frustrat că nu poate juca, informează presa engleză.


    "Aşteptăm actele în curând, poate chiar au ajuns astăzi, dar el nu va evolua în Liga Europa. Cred că pentru Bulgaria şi România procesul decurge mai greu, deşi uneori actele se rezolvă mai repede.                     

     Deocamdată aşteptăm să ajungă actele şi jucătorul să fie înregistrat. Oricât de ciudat ar părea, aceasta este situaţia. Evident, jucătorul este frustrat că nu poate juca, dar nu putem face nimic", a declarat Villas-Boas.

Citeşte mai mult...
 
Echipa de volei feminin a CSM Bucuresti participa la un turneu amical ce are loc in Turcia. PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Miercuri, 18 Septembrie 2013 09:55

             Zilele acestea, echipa de volei feminin a CSM Bucuresti participa la un turneu amical ce are loc in Turcia.

                                
    In primul meci fetele noastre au castigat cu scorul de 3-1 ( 17-25, 25-21, 25-13, 25-15), impotriva celor de la Balikesir Belediyespor.

Citeşte mai mult...
 
Michel Platini: Voi decide după Cupa Mondială din 2014 dacă voi candida la preşedinţia FIFA PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 18 Septembrie 2013 08:28

         Preşedintele UEFA, Michel Platini, a anunţat, marţi, că va decide în timpul sau după Cupa Mondială din 2014 dacă va candida la şefia FIFA, post ocupat în acest moment de elveţianul Joseph Blatter.

                    

     "Nu m-am hotărât ce voi face în viitor, mai am câteva luni de reflectat. Voi lua o decizie în timpul sau după Cupa Mondială din 2014, din Brazilia. Cu siguranţă nu înainte. Îmi place foarte mult la UEFA şi mi-ar fi foarte greu să plec pe alt drum. Oricum, nu am de ce să mă grăbesc, alegerile la FIFA sunt abia peste doi ani. Aş da dovadă de egoism să fac un subiect de discuţie şi de dezbatere din cadidatura mea, mai ales că în acest moment fotbalul are probleme mult mai importante", a spus Platini, la deschiderea întrunirii Comitetului Executiv al UEFA de la Dubrovnik (Croaţia).

 

Citeşte mai mult...
 
România - Serbia, scor 2-1, în prima manşă a play-off-ului de calificare la CE de futsal PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Marţi, 17 Septembrie 2013 20:31

           Echipa de futsal a României a învins, marţi, la Călăraşi, scor 2-1 (2-0), reprezentativa similară a Serbiei, în manşa tur a play-off-ului de calificare la Campionatul European din 2014, ce se va disputa în Belgia, informează uefa.com.


    Golurile românilor au fost marcate de F. Matei '3 şi Şotârcă '7, în timp ce pentru Serbia a marcat Rajcevici '31.

    Antrenorul Nelu Stancea a folosit următorii jucători: Iancu - Dobre, F. Matei, Lupu, Gherman, Ignat, Şotârcă, Dan, Răducu, Al-Ioani, Stoica şi M. Matei.

Citeşte mai mult...
 
Tenismanul croat Marin Cilici, suspendat pana la 1 februarie 2014, pentru dopaj PDF Imprimare
Sport
Marţi, 17 Septembrie 2013 09:27

        Jucătorul croat Marin Cilici, numărul 24 ATP, a fost suspendat pentru nouă luni de Federaţa Internaţională de Tenis (ITF), după ce a fost depistat pozitiv cu o substanţă interzisă, la turneul de la Munchen, în primăvara acestui an.

                

      "Marin Cilici este suspendat pentru o perioadă de nouă luni, sancţiune valabilă de la 1 mai 2013, data când a oferit eşantionul în cauză, şi până la miezul nopţii, în data de 31 ianuarie 2014. În plus, s-a decis că rezultatele lui Cilici la turneul de la Munchen ar trebui să fie anulate, ceea ce înseamnă că el va pierde punctele şi premiul în bani obţinut la competiţia respectivă", se arată pe site-ul ITF, informează itftennis.com.

     Forul internaţional a precizat că Cilici a fost supus unui control antidoping în timpul turneului de la Munchen, eşantionul de urină fiind trimis la laboratorul antidoping din Montreal, unde s-a descoperit că proba conţinea nikethamide, un stimulent.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 408 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport