Total Media News

Stiri - Sport
FIFA a extins la nivel mondial suspendarea pe viata a arbitrilor Arsenian si Avagian PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 29 August 2013 19:14

           FIFA a anunţat, joi, că a decis să extindă la nivel mondial suspendarea pe viaţă a celor doi arbitri armeni care au încercat să manipuleze rezultatul unui meci din primul tur preliminar al Ligii Europa, în luna iulie.

 

      Centralul Andranik Arsenian şi asistentul Hovhannes Avagian au fost suspendaţi pe viaţă la 22 august, de Comisia de Control şi Disciplină a UEFA.

      Cei doi au recunoscut în faţa oficialilor federaţiei armene că au încercat să trucheze rezultatul meciului retur dintre Inter Turku şi Vikingur, scor 0-1, la 11 iulie. Partida respectivă a făcut obiectul pariurilor suspecte.

 

Citeşte mai mult...
 
Iosep, secund la Nationala ? PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Joi, 29 August 2013 08:30

     Biroul federal al FRP i-a dat de înţeles lui Vlad Hagiu să-l accepte pe Andrei pe bancă

      Această mişcare ar grăbi readucerea lui Cosmin Radu la naţională

      Naţionala României şi-a arătat limitele la Mondialul din Barcelona, terminând competiţia cu patru eşecuri din patru meciuri.

     A ratat accesul în sferturi după o partidă cu Serbia (5-13), dar nu ratarea obiectivului a durut. Cea mai bună reprezentativă masculină din România ultimului deceniu şi-a mototolit imaginea din cauza jocului etalat. Iar absenţa centrului Cosmin Radu a cântărit enorm.

    Cum ar putea bucureşteanul să revină la naţională? De ce e nevoie pentru a redresa echipa? Ce a făcut Hagiu bun sau rău la Barcelona?

Citeşte mai mult...
 
Campionatul Național seniori și tineret PDF Imprimare
Sporturi individuale
Miercuri, 28 August 2013 08:49

         Pe stadionul ''Iolanda Balaș'' au avut loc întrecerile etapei finale a Campionatului Național pentru seniori și tineret.

                                                       

   Seniorii steliști au obținut șase titluri de campioni naționali și opt titluri la categoria de vârstă tineret.

   Bianca Răzor, Ana Maria Nesteriuc și Alina Rotaru au reușit ''dubla'', impunându-se atât la categoria lor de vârstă, cât și la seniori. Stelistele  Ana Maria Roșianu, Alina Panainte, Ana Maria Nesteriuc și Bianca Răzor, componente ale echipei de ștafetă 4x100 metri, au cucerit titlul de campioane naționale.

   Proba de ștafetă 4x400 m a fost câștigată tot de Steaua (A.Panainte, B.Răzor, M.Nunu, L.Carasila).        

Citeşte mai mult...
 
Campioana Romaniei s-a calificat in grupele competitiei europene de elita PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 28 August 2013 07:12

                Steaua, care avea nevoie să marcheze în Polonia, după 1-1 la Bucureşti, în primul meci al play-off-ului Ligii Campionilor, şi-a făcut misiunea uşoară încă din primele zece minute.

                                                               

      Stanciu şi Piovaccari au marcat în poarta lui Kuciak în spaţiul a doar 120 de secunde, iar "roş-albaştrii" au amuţit infernul alb de la Varşovia.Legia a redus din handicap prin Radovici, în minutul 27, după ce a avut şi un gol anulat.

      Polonezii au dominat teritorial jocul şi în partea secundă, însă şi-au creat puţine ocazii de gol.Steaua a irosit câteva mari ocazii pe finalul partidei, iar polonezii au marcat la singura lor ocazie de gol, în ultimul minut al prelungirilor, prin Rzezniaczak. 

Citeşte mai mult...
 
Victor Piturca a convocat de principiu 16 stranieri pentru meciurile cu Ungaria si Turcia PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 26 August 2013 17:54

               Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, a convocat de principiu 16 stranieri pentru meciurile cu reprezentativele Ungariei şi Turciei, din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, a anunţat, joi, site-ul oficial al FRF.

                                                            

      Cei 16 stranieri convocaţi de principiu, printre care nu se regăseşte atacantul Adrian Mutu (AC Ajaccio), sunt următorii:

       Portari: Bogdan Lobonţ (AS Roma), Costel Pantilimon (Manchester City);

       Fundaşi: Constantin Nica (Atalanta Bergamo), Paul Papp (Chievo Verona), Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Asteras Tripolis), Răzvan Raţ (West Ham United);

Citeşte mai mult...
 


Pagina 412 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport