Total Media News

Stiri - Sport
Ultimul antrenament al echipei giuleştene înaintea derbiului va fi deschis suporterilor PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 01 August 2013 15:28
        FC Rapid București anunță reprezentanții presei din România, că vineri cu începere de la ora 18:30 la stadionul Giulești - "Valentin Stănescu" va avea loc conferința de presă înaintea jocului din campionat, contând pentru etapa a III-a.
                                                                 
        După conferința de presă, suporterii vor avea posibilitatea să le transmită jucătorilor înverșunarea, ambiția, pasiunea, curajul și încrederea! Fanii echipei noastre au șansa să le explice tinerilor jucători ce înseamnă mândria de a fi rapidist!
 
       Vino la antrenamentul public de pe Stadionul Giulesti, vineri, de la ora 18:45 și pregătește-ti echipa de luptă! Participă la evenimentele menite sa apropie Rapidul de rapidiști și rapidiștii de Rapid!
Citeşte mai mult...
 
Atleta Roxana Barca, medaliata cu aur la Universiada de la Kazan, a fost depistata pozitiv PDF Imprimare
Gimnastica
Miercuri, 31 Iulie 2013 06:58

     Atleta Roxana Bârcă, medaliată cu aur la Universiada de la Kazan, a fost depistată pozitiv la un control anti-doping.

                                       

     Românca în vârstă de 25 de ani a cucerit titlul suprem în proba de 5.000 de metri, însă medalia îi va fi retrasă. Nu a fost anunțată încă substanța interzisă pe care a folosit-o atleta care a participat și la Jocurile Olimpice de la Londra.

    "Medalia se va retrage. Pentru România este o ruşine pe care nu o merităm. Trebuie să intrăm într-o zonă mult mai inteligentă, trebuie făcute controale de fiecare dată. Am avut o scăpare din nou. Nu ne face cinste această imagine, avem un sport cu puţini dopaţi", a declarat Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR, la postul Antena 3.

Citeşte mai mult...
 
Campoionatele National de juniori I,II si III. PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Sâmbătă, 27 Iulie 2013 12:45
       Federatia Romana de Oina in colaborare cu Ministerul Tineretului si Sportului, Consiliul Judetean Constanta, CS Frontiera Tomis Constanta, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, CS Cleopatra Mamaia si Asociatia Judeteana de Oina Constanta, organizeaza in perioada 01-04.08.2013, la Constanta, Campoionatele National de juniori I,II si II
                                                       I.
    
        Programul de desfasurare:
 
      01.08.2013 – sosirea echipelor
      02.08.2013 – desfasurarea meciurilor din cadrul Campionatului National de juniori III
      03.08.2013 - desfasurarea meciurilor din cadrul Campionatului National de juniori II
      04.08.2013 - desfasurarea meciurilor din cadrul Campionatului National de juniori I
 
Citeşte mai mult...
 
Campionatul Mondial de Sporturi Electronice 2013 va fi organizat în România PDF Imprimare
Sport
Joi, 25 Iulie 2013 11:20

 

     

              România va fi, pentru prima dată, gazda Campionatului Mondial de Sporturi Electronice, care se va desfăşura la Sala Polivalentă între 31 octombrie – 4 noiembrie şi va reuni 46 de ţări şi 270 de jucători .

             În cadrul acestui eveniment, România va fi reprezentată de 12 concucenţi, care vor participa la cele patru competiţii înscrise în calendar: League of Legends şi Alliance of Valiant Arms (masculin, zece reprezentanţi), StarCraft 2 şi Tekken Tag Tournament 2 (feminin, două reprezentante).

            

                                                                             Foto: Pro Sport

         „Eu, cât şi ministerul pe care îl conduc încurajăm şi încercăm să aducem cât mai multe competiţii de prim nivel la Bucureşti. Vă asigurăm de tot sprijinul nostru şi vom fi aproape şi de acum înainte pentru acţiuni similare. Eu văd activitatea dumneavoastră ca o adevărată industrie, care nu va lua bani de la bugetul de stat, ci sper să aducă bani la buget.

Citeşte mai mult...
 
27 de tricolori vor participa la C.M. de Canotaj U23, de la Linz, Austria PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Miercuri, 24 Iulie 2013 15:54

         În perioada 24 - 28 iulie, la Linz, în Austria, echipa României formată din 27 de sportivi va concura la Campionatul Mondial de Canotaj U23, în 10 categorii, împărţite în 5 feminin, respectiv 5 masculin.

        Competiţia va reuni 811 sportivi din 52 de ţări.

                          

                                             Foto: Federaţia Română de Canotaj

            La categoria două rame fără cârmaci feminin vor intra în competiţie Mihaela Petrilă şi Mădălina Bereş, iar la masculin vor participa Florin Răzvanţă şi Ştefan Nică, în timp ce la dublu vâsle feminin vor concura Ionela-Mădălina Rusu și Laurea Oprea, respectiv Ioan Prundeanu și Marian Moraru la proba masculină.

            La categoria patru vâsle feminin echipajele care vor reprezenta România sunt compus din Andreea-Mihaela Tătaru, Mihaela-Teodora Berindei, Viviana-Iuliana Bejinariu și Ioana Vrînceanu, la feminin, şi Adrian Damii, Vasile Agafiței, Adrian Cioancă și Cosmin-Ilie Cuciurean, la masculin.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 420 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport