Total Media News

Stiri - Life
Vin - Crama Podgoriile Vrancei PDF Imprimare
Entertainment
Duminică, 12 Aprilie 2020 11:54

                                       Crama Podgoriile Vrancei


                         Este posibil ca imaginea să conţină: băutură
    Podgoriile se află în comuna Odobești, județul Vrancea și dau cea mai mare și calitativă producție de vin.
    Soiuri nobile, europene dar mai ales autohtone .
     Pentru  tine
     Pentru   cadouri  elegante
     Pentru  petreceri  / evenimente  ( nunti , botezuri  ....)
    Vrei un vin bun, fie el alb, roze sau roșu? Dulce sau demidulce, sec sau demisec?
Intră pe pagină noastră și îți poți alege ceea ce-ți doreșți.Tot acolo găsești și prețurile sau specificațiile tuturor tipurilor de vin disponibile.
    Pentru Chiajna și Militari, transportul este gratuit.
    Lasă un mesaj sau sună la 0721 768 448 și VIN podgoriile la tine.
Citeşte mai mult...
 
Bucharest Coffee Festival 2020 PDF Imprimare
Monden
Sâmbătă, 07 Martie 2020 09:57
      Este posibil ca imaginea să conţină: text
   Bucharest Coffee Festival este un eveniment unic cu un concept centrat în jurul cafelei, menit să aducă împreună consumatorii de cafea, profesioniștii din domeniul cafelei și cultura sociala creată în jurul acestora.
   Gândit atât pentru profesioniștii din comunitatea din cafea, cât si pentru publicul larg, acest festival este potrivit pentru toate tipurile de participanti, datorita continutului deosebit.
    Vizitatorii festivalului vor fii incantati de competitiile live, vor putea asculta asculta speakeri interesanti si vor putea testa cafele din toata lumea in zonele special amenajate pentru sampling.
Va asteptam in această frumoasă călătorie a cafelei de la boaba la ceasca. 
*
Citeşte mai mult...
 
Impresii Social Media Summit 2020 PDF Imprimare
Monden
Vineri, 06 Martie 2020 09:29

               

 

      Evenimentul BIZ, Social Media Summit 2020 a fost un succes.

     Locatia a fost propice, si a creat un cadru ideal evenimentului, Palatul CEC, iar invitatii au fost pe masura. Organizarea a fost pana la cel mai mic detaliu realizata cu mare atentie si grija.

    Printre speakeri, au fost cativa care s-au detasat si au impresionat. Printre ei, se numara : Cristian Florea, ce a reusit sa aduca atentia salii spre LinkedIn, o aplicatie foarte utila, cu multe avantaje pe plan profesional. Un alt speaker ce a impresionat prin datele sale a fost Mihai Bonca, ce a deschis acest eveniment si a relatat de ce Tik Tok este in crestere si cum il va elimina pe Snapchat de pe piata aplicatiilor.

     In aceasta categorie trebuie mentionati si Andra Gogan, ce a explicat importanta TikTok, dar a si oferit niste detalii despre cum putem folosi aceasta aplicatie tot mai la moda in randul tinerilor, dar si Cristian Botan, ex ofiterul de presa al Ambasadei Suediei la Bucuresti.

      O mentiune speciala in cadrul evenimentului, merge catre hostul Alex Grecu, care a asigurat prin vocea si energia sa, bunul mers al lucrurilor intre speakeri.

      Per total, energiile canalizate spre organizarea acestui eveniment au adus clarificari si lucrurile utile in cee ace priveste social media, pentru cei prezenti in sala ( bloggeri, directori de marketing, ofiteri de presa, vloggeri, etc.)

       Cu siguranta, editia 2021 este deja asteptata cu mare interes de catre participant.

*

Citeşte mai mult...
 
Bucharest Fashion Week - Spring Edition PDF Imprimare
Monden
Marţi, 18 Februarie 2020 13:01
   Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior

   Primavara vine impreuna cu o noua editie a celui mai important si asteptat festival de moda din Romania - Bucharest Fashion Week.

   Designeri consacrati, atat autohtoni, cat si internationali, transforma scena intr-un adevarat spectacol.Ajuns la editia cu numarul 33, cel mai mare festival de moda din Romania, va aduce pentru vedete, presa si invitati - pe parcursul celor 3 zile de festival - experiente inedite, la cel mai inalt nivel de organizare

*

Citeşte mai mult...
 
Concertul Emoción! pe scena Ateneului Român PDF Imprimare
Monden
Luni, 17 Februarie 2020 11:35

            

               Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, text

   Sâmbătă, 28 martie 2020, începând cu ora 19.00, pe scena Sălii Mari a Ateneului Român (Str. Benjamin Franklin nr. 3), Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Asociația Help Autism, cu sprijinul Kaufland Romania, în parteneriat cu Filarmonica "George Enescu", Centrul Infoeuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, TAROM, Floria și Wagner Arte Frumoase si Povesti, organizează cu ocazia celei de-a VII-a ediții a proiectului “SUFLET ÎN CULORI”, concertul extraordinar EMOCIÓN!.

   Concertul va fi susținut de Ansamblul Violoncellissimo fondat și condus de violoncelistul Marin Cazacu, soprana Laura Tătulescu, mezzosoprana Roxana Constantinescu, tenorul suedez Kristofer Lundin și pianista Luminita Berariu. Evenimentul va fi prezentat de Mihaela Tatu, trainer în tehnica și arta comunicării și Ambasador Help Autism 2020. În program piese de: Tomaso Albinoni, George Friedrich Händel, Wolfgang Amadeus Mozart, Giuseppe Verdi, Dimitri Shostakovich, Ludwig van Beethoven, Jules Massenet, Claude Debussy, Georges Bizet, Astor Piazzolla și Sabin Pautza.Biletele sunt disponibile pe Bilete.ro, iar fondurile obținute în urma vânzării acestora vor fi direcționate către programele de terapie prin care Help Autism sprijină circa 600 de copii și adolescenți să-și atingă potențialul. Mai multe detalii pe https://www.bilete.ro/suflet-in-culori/Organizatori: Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Asociația Help Autism

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 77

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2022
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Life