Total Media News

Stiri - Life
Cursuri dans irlandez 2012 PDF Imprimare
Entertainment
Marţi, 24 Ianuarie 2012 08:51

Cursurile pe anul 2012 incep de luni, 9 ianuarie, iar pe durata intregii luni, cu ocazia aniversarii de un an a scolii, vom oferi un prim curs gratuit tuturor celor ce vor dori sa se inscrie in programul de pregatire in dansul irlandez al STEYsha.

                               

Cursurile se tin in permanenta in Bucuresti, la studioul din str. Cameliei, nr. 39, sector 1, Bucuresti.

Citeşte mai mult...
 
Dezgolit frumos PDF Imprimare
Monden
Marţi, 24 Ianuarie 2012 08:41

Suntem obişnuiţi să vedem tot mai mult şi mai des fete/femei goale. Fie în reviste, la TV, afişe, panouri femeile sunt cele care acoperă cu goliciunea lor imaginea bogată din gândurile bărbaţilor.

 

                   

Sunt de acord, un corp de invidiat, o piele bronzată, curată, catifelată şi nişte forme perfecte atrag orice privire. Dar este o artă să-i dezgolim din priviri pe ei, pe sexul puternic, pe cei fără de care viaţa noastră ar fi imposibilă.

Citeşte mai mult...
 
Remodelarea corpului dupa sarcina PDF Imprimare
Monden
Luni, 23 Ianuarie 2012 12:00

Dupa sarcina, majoritatea femeilor se confrunta cu kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Desi exista tot felul de diete sau programe de slabit, acestea presupun mult timp si nu dau rezultate imediate.

                           

Totusi, exista o metoda prin care remodelarea corporala dupa sarcina este realizata cu disconfort minim, rezultate avansate si recuperare rapida: liposelectia VASER cu ultrasunete. Dupa sarcina, majoritatea femeilor se confrunta cu kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Desi exista tot felul de diete sau programe de slabit, acestea presupun mult timp si nu dau rezultate imediate. Totusi, exista o metoda prin care remodelarea corporala dupa sarcina este realizata cu disconfort minim, rezultate avansate si recuperare rapida: liposelectia VASER cu ultrasunete.

Citeşte mai mult...
 
Cosmetice de iarna: 3 idei pentru fiecare tip de ten PDF Imprimare
Monden
Vineri, 20 Ianuarie 2012 17:25
 

In anotimpul rece tenul nostru are de suferit mai mult decat in timpul verii. Temperatura scazuta de afara, precipitatiile, vantul puternic, diferentele foarte mari de temperatura, lipsa soarelui, toti acesti factori ne impun sa acordam o atentie mare ingrijirii tenului.



Specialistii ne recomanda ca fiecare sezon sa implice folosirea unor produse, de ingrijire a tenului, adecvate. Astfel, iarna avem nevoie de mai multa hidratare, iar in timpul verii tenul nostru trebuie sa fie mai protejat de soare. Diva Hair iti vine in ajutor cu cateva exemple de produse cosmetice care iti pot ajuta tipul tau de ten in aceasta iarna.

Citeşte mai mult...
 
Madison New York - cele mai chic ceasuri PDF Imprimare
Monden
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 17:00

Firma EguildE aduce ceasurile Madison New York in Romania. Cu o lunga traditie in spate, brandul ce s-a nascut in Germania a intrat pe piata autohtona in noiembrie 2011. Madison New York vine cu 5 game inedite si se adreseaza in special femeilor in pas cu moda si indraznete, dar ceasurile pot fi purtate si de un barbat cu atitudine.

 

                                                                
Colectia Candy Time este fresh si se accesorizeaza perfect la o tinuta de zi.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 73 din 78

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life