Salata cu feta si cuscus Imprimare
Bucatarie - Retete
Sâmbătă, 09 Martie 2013 15:58

                                           

          Ingrediente:

-          200 gr cuscus;

-          200 gr feta;

-          100 gr masline;

-          200 gr ardei;

-          200 ml sos de rosii;

-          30 ml ulei de masline;

-          ½ lamaie;

-          1 legatura patrunjel.

         Cuscusul se fierbe in apa cu sare pentru 10 minute apoi se clateste sub jet de apa rece.


 

    Se amesteca sosul de rosii, uleiul, patrunjelul tocat marunt si zeama de lamaie. Se adauga in sos branza feta taiata cubulete mici, maslinele fara samburi si ardeii taiati felii si se amesteca bine. Se adauga cuscusul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper alb.

Se poate orna cu patrunjel.

Pofta buna!

 

 

**  sursa  : imparteretete.reginele.ro