Total Media News

Sanatate


Remedii naturiste pentru raceala si gripa! PDF Imprimare
Luni, 12 Octombrie 2015 15:00

 

                             

     Raceala si gripa se trateaza si naturist, in caz ca nu stiati. Va spunem noi tot ce trebuie sa stiti despre remediile naturiste care pot vindeca raceala si gripa chiar mai repede decat medicamentele.

     Iata ce trebuie sa stiti despre cele mai bune remedii naturiste care va ajuta sa treceti cu bine de problemele inerente sezonului rece:

     1. Ghimbirul sterilizeaza totul pe unde trece! Asa ca inca din cavitatea bucala si pana la iesirea din organism, ghimbirul curata si purifica.

     Are efect antiinflamator si antibacterian.

 

Citeşte mai mult...
 
Candela din Cristale de Sare Antic Monte PDF Imprimare
Miercuri, 09 Septembrie 2015 11:57

 

 

                             

 

    Indicatii

    Esenta produselor din sare o reprezinta cristalele exploatate din Himalaya.            

    Originea lor se dateaza de acum 250 milioane de ani. Viata terestraa pornit de la viata acvatica preistorica, iar aceste cristale au pastrat componenta originala a acestei "ciorbe preistorice".
    Cristalul de sare Himalaya contine 84 de minerale, care se gasesc in aceeași componentain sangele uman, in lacrima, in lichidul amniotic. In timp ce marile preistorice au secat, sarurile au absorbit energia razelor solare.

Aceste puteri pure au fost pastrate timp de milioane de ani si cristalizate de muntii Himalaya. in India și in Tibet, Himalaya este onorat ca un sfant. Lampile, candelele din cristale de sare sunt cele mai naturale și sanatoase surse artificiale de lumina.

 

Citeşte mai mult...
 
Herbalife HERBAL ALOE VERA cu aroma de Mango PDF Imprimare
Duminică, 06 Septembrie 2015 10:30

                 Herbalife HERBAL ALOE VERA cu aroma de Mango este o bautura excelenta realizata din frunza de aloe vera. Contine 40 % suc de aloe pentru beneficii optime.

    Realizata din frunze de aloe vera.Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera este disponibila si in varianta cu aroma de mango. Este o bautura ce contine suc de aloe vera, fara adaos de zahar, cu un gust tropical racoritor.


     BENEFICII CHEIE Herbalife HERBAL ALOE VERA cu aroma de Mango

                                              grey Herbalife HERBAL ALOE VERA cu aroma de Mango

 

 

   Contine 40% suc de aloe vera extras din frunza de aloe vera. Frunzele de aloe vera au fost atent culese si  filetate manual, pentru a asigura cel
mai ridicat grad de puritate.

 

Citeşte mai mult...
 
OMS a anunţat că oficiali au găsit doua cazuri de poliomielită în Ucraina in apropierea României PDF Imprimare
Joi, 03 Septembrie 2015 13:20

                        


   Conform  MEDIAFAX ,Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a anunţat că oficiali au găsit doi copii bolnavi de poliomielită în Ucraina, într-o regiune de la frontiera cu România şi alte trei ţări - primele cazuri de paralizie infantilă depistate în această ţară în ultimii nouă ani, relatează Associated Press online.

     Oficiali din domeniul sănătăţii au avertizat Ucraina în legătură cu un risc sporit de apariţie a unui focar, din cauza nivelului scăzut de vaccinare, în contextul în care doar jumătate dintre copii au fost imunizaţi, anul trecut, împotriva unor boli ca poliomielita.

    OMS a confirmat cele două cazuri de poliomielită, în sud-vestul Ucrainei, într-un comunicat, săptămâna aceasta.


Citeşte mai mult...
 
Ultimele noutăți în tratarea durerilor de spate PDF Imprimare
Marţi, 25 August 2015 20:33

    

      Durerea de spate este cea mai răspândită boală din lume. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, între 70% și 85% din populația Terrei suferă cel puțin o dată în viață un episod dureros mai lung de 5 zile.

     Astfel, durerea de spate (lombalgia) reprezintă a doua cauză de prezentare la medic, după răceală și gripă. Durerea de spate se asociază cu scăderea calității vieții persoanelor afectate și cu limitarea activităților zilnice.

    În stadiu cronic, durerea de spate poate duce la dizabilitate și pierderea capacității de muncă.În țara noastră, durerea de spate este una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate raportate în rândul persoanelor active. Aproximativ 42% dintre angajații români suferă cel puțin o dată pe an din cauza durerii de spate. Aceasta se află printre cele mai ridicate proporții din țările europene.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 21 din 60

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home