Total Media News

Parlamentul bulgar, arestat de popor! PDF Imprimare
Joi, 25 Iulie 2013 15:09
Index articol
Parlamentul bulgar, arestat de popor!
Pagina 2
Toate paginile

                       Azi noapte: Parlamentul bulgar, arestat de popor!

            The Guardian, in ediția sa de noapte: nu se știe cum a reușit mulțimea sa pătrundă in clădirea Parlamentului.

              

      Ce se știe sigur:

  • Manifestanții au asediat ieri Parlamentul bulgar, după 6 saptamani de demonstrații pașnice (dar fara rezultat) contra mafiei care le jefuiește tara.
  • In cursul serii, au reușit sa rupă cordoanele politiei si sa ia ostatici circa 100 de parlamentari, care fuseseră blocați in clădire.
  • Politia a reușit sa-I elibereze pe parlamentari, abia in jurul orei 3 dimineața!
  • Manifestanții nu sunt șomeri, nu sunt pensionari si nu cer bani guvernului. Ci sunt tineri din clasa medie, angajați din sectorul privat, mici întreprinzători.
  • Comisia Europeana s-a declarat pentru protestatari si contra guvernului bulgar (deși guvernul e membru al CE). 

(sursa: The Guardian)

 

  **   http://www.youtube.com/watch?v=Wb-SpFp5HOw


 

Ce vor bulgarii?

NU salarii, NU pensii mai mari! Ci un lucru simplu si omenesc: sa nu mai fie jefuiți de politicieni.

De 23 de ani, tara noastră e furata de foștii securiști comuniști, care au pus stăpânire pe tot. Sunt o adevărata Mafie. E destul, ne-am saturat! (Dobromir Pancev, 26 ani, mic întreprinzător)

Revolte si înainte, si după alegeri!

In Bulgaria, alegerile n-au schimbat nimic. Deși au fost foarte democratice, foarte pașnice, foarte civilizate. Oamenii sunt la fel de revoltati. De ce?

Toate partidele sunt la fel de corupte. Degeaba facem alegeri, ca se rotesc la putere aceiași bandiți. Nu avem pe cine alege. Vrem sa plece toate partidele si sa ne lase! (Manuela Stamenova, 22 ani, studenta)

In România, la fel!

Dar românii, pana azi, au răbdat: ca vitele in jug.

Politrucii le-au zvârlit, odată la 4 ani, cate o ciozvârta roasa (de fapt, tot din banii lor!). Pai cum sa nu te disprețuiască parlamentarii români, bai poporule? Cum sa nu-ti zică, din Mercedesurile lor bugetare, “pulime”? pai pulime ai si fost, pâna azi.

Le convine românilor sa fie batjocoriți? Sigur ca nu! D-aia 60% nici n-au mai mers la alegeri. Iar 3% s-au dus, dar si-au anulat voturile, scriind pe ele injurii catre toate partidele.

Dar pe porci, degeaba ii înjuri: ca au șoriciul prea gros. Contractele de stat sunt prea grase. Cu porcii, un singur lucru merge: cuțitul! Asta au inteles si bulgarii. Iar Uniunea Europeana ii susține!

Primul miting anti-sistem din România este al Miscarii Antitaxe, de miercuri 31 iulie. Ziua Judecații Partidelor e prima mișcare” bulgăreasca” a românilor!

E timpul sa tragem linie. E timpul sa spunem ca nu exista o singura Românie: ci doua. Nu un singur popor român: ci doua. Iar România mea este in război cu România lor.

Si va câștiga acest război.

https://www.facebook.com/events/544183638971393/

Citește si

Primul MITING anti-sistem: 31 iulie!





**  sursa  : capitalismpepaine.ro

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home