Total Media News

Incepe cea de-a opta ediţie a Festivalului de Muzică Veche Bucureşti, 2 - 5 decembrie 2013 PDF Imprimare
Joi, 28 Noiembrie 2013 16:07
Index articol
Incepe cea de-a opta ediţie a Festivalului de Muzică Veche Bucureşti, 2 - 5 decembrie 2013
Pagina 2
Toate paginile

           A opta ediție a Festivalului de Muzică Veche București continuă tradiția de a aduce publicul român în contact cu rezonanțele muzicii culte din Renaștere și Baroc.

                     

     Festivalul din acest an se va desfășura între 2 și 5 decembrie sub tema Exotique cu o serie de spectacole și evenimente conexe adresate atât cunoscătorilor, cât și publicului larg.

      Programul Festivalului de Muzică Veche București 2013 va include concerte ale unor artiști consacrați precum Ansamblul belgian de muzică barocă Il Gardellino, violonista Melinda Béres, clavecinista Raluca Enea ce vor interpreta lucrări de J. S. Bach, A. Vivaldi, G. Fr. Haendel sau A. Corelli. Maestrul Harry Tavitian va participa, de asemenea, la festival prin susținerea unui concert de jazz cu improvizații pe teme bizantine și armenești. Festivalul va debuta cu un vernisaj de pictură și sculpură contemporană și un recital de muzică renascentistă în interpretarea lăutistului Nicolae Szekely.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Timp liber Incepe cea de-a opta ediţie a Festivalului de Muzică Veche Bucureşti, 2 - 5 decembrie 2013