Total Media News

Motii din Campeni au protestat la Oradea 12 ianuarie 2014 PDF Imprimare
Luni, 13 Ianuarie 2014 10:23
Index articol
Motii din Campeni au protestat la Oradea 12 ianuarie 2014
Pagina 2
Toate paginile

                                           Moţii din Câmpeni au protestat la Oradea:

             "Veniţi cu toţii şi strigaţi tare că România nu e de vânzare!"

                                                                    12 ianuarie 2014

                   


      Peste o sută de protestatari din Câmpeni au venit la Oradea pentru a protesta împotriva explorării şi exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică, dar şi faţă de controversatul proiect minier de la Roşia Montană.
        În faţa statuii lui Mihai Viteazul din Oradea s-au adunat, duminică seara, aproximativ 200 de protestatari. De această dată, protestul a fost unul mai deosebit, la el fiind prezenţi şi aproximativ 100 de moţi din Câmpeni, în frunte cu interpreta de muzică populară Florica Bradu. Pe toţi i-au unit aceeaşi nemulţumire, respectiv explorarea şi exploatarea gazelor de şist la Băile Felix şi mineritul cu cianuri de la Roşia Montana. Moţii au ajuns în faţa statuii lui Mihai Vitezul intonând cântece patriotice. Totodată, au fluturat mai multe steguri tricolore şi pancarte cu mesaje sau cu portretele lui Avram Iancu, Horea, Cloşca şi Crişan.

 “Ne exprimăm solidaritatea faţă de problemele voastre. La mulţumim tuturor celor prezenţi la marea adunare din 19 octombrie de la Câmpeni unde am semnat o proclamaţie pe care o cunoaşte întreaga ţară. Într-unul din puncte ne-am revenit la gazele de şist, ceea ce vi se pregăteşte vouă, adică distrugerea naturii. Noi vă îndemnăm să fim uniţi cu toţii împotriva celor care se luptă cu oamenii drepţi, cu oamenii care plătesc taxe şi impozite. Am văzut la Tulca primari alături de oameni, am văzut un domn senator cu lacrimi în ochi atunci când Florica Bradu a cântat un cântec despre moţi. Românii mai mult ca oricând au nevoie să fie uniţi", a spus Dan Borz, unul dintre liderii moţilor.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home