Total Media News

EXPOZITIA « ARMONII DE TOAMNA « PDF Imprimare
Joi, 06 Noiembrie 2014 15:41

                  EXPOZITIA « ARMONII DE TOAMNA « 

 

                             


    Toamna, cel de-al treilea anotimp al anului, un anotimp al schimbărilor cromatice.

Verdele -  cu multiplele sale nuanțe – se metamorfozează, trecând treptat prin galbui, galben, tonuri de roșu, ruginiu. Culorile terne acoperă pământul ca o mantie ce va proteja roadele primăverii ce va urma.

                Expoziția de artă plastică, ''ARMONII DE TOAMNĂ'‘ organizata de Galeria de Arta Elite Prof Art in interioarele fastuoase ale World Trade Center  Bucuresti, isi propune sa incununeze prin arta, momentele de prefaceri profunde ale naturii.

                Artistii reuniti in cadrul expoziției ''Armonii de toamnă'', alcătuiesc o mare și frumoasă familie, o familie a artei vizuale.



                Artiștii expozanți au strâns, în sine, culoarea ca pe un ghem, pe care au început să-l desfășoare, o dată cu gândurile lor, pe suprafețele compozițiilor.

                Tablourile expuse produc un ecou repetitiv, ce este mai puternic decât gândurile și voința noastră.

                Tablourile sunt realizate cu multă putere și simplitate. Materia și gândirea alcătuiesc un tot, o armonie curgătoare, ca o apă liniștită, limpede și colorată.

                Dacă șiroaiele de ploaie, care găuresc și rod, dau echilibru și soliditate, dacă ziua care moare se destramă pe măsură ce întunericul crește, dacă scânteia care țâșnește din inaltul cerulei induce în univers o veșnică armonie de culoare, artistii care sunt prezenți astăzi, aici, rămân acoperiti de  mister.

Ei visează cu ochii deschiși lumea culorilor și a formelor, cu o energie vitală și cuceritoare.

                                Lucrarile aflate pe simeze incearca parca sa îmbogățeasca toamna cu minunate culori, adevărate armonii.

Expun : Biciusca Jana, Ciora Daniela – Franta, Cojocaru Vergil, Cristea Carmen, Dumitrescu Monica, Florian Carmen, Ghergu Petre Emanoil, Manole Alina, Matei Sandra Raluca, Mihail Gavril, Moraru Daniela, Munteanu Daniel, Nicolau Luminita, Popa Emanuela, Radulescu Adriana, Sinescu Constantin, Tersanski Cornelia, Vancica Samir Mihail, Surdu Elena Stanescu, Zachi Alexandra, Zimbroianu Nicolae.

                Expozitia cu vanzare deschisa in 27 octombrie 2014 poate fi vizitata zilnic intre orele 10.00 – 20.00 la World Trade Plaza – Centrul de Conferinte .








C.d.P.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii EXPOZITIA « ARMONII DE TOAMNA «