Total Media News

CALIFICARE DRAMATICA ! Romania - Danemarca , 31-30 ! Suntem in semifinalele CM ! PDF Imprimare
Miercuri, 16 Decembrie 2015 23:55
     FANTASTIC !
     Romania invinge dramatic scor 31-30 nationala Danemarcei , si reuseste sa se califice in Semifinalele Campionatului Mondial de Handbal dupa o pauza de 10 ani de zile . 
   Succesul a fost de o maniera dramatica obtinut , chiar daca fetele noastre au dictat tonul partidei pe toata durata sa , diferenta de goluri ne fiind in niciun moment mai mare de 3 goluri in favoarea noastra. 
Cristina Neagu , Paula Ungureanu , Ada Nechita dar si echipa luata per ansamblu , au conlucrat extraordinar pentru obtinerea acestei mari performante care vine ca o surpriza dupa prestatia mai modesta din grupe , unde fetele noastre au fost invinse atat de Rusia , cat si de Norvegia sau Spania .
    Cristina Neagu a fost din nou catalizatorul echipei , reusind cateva curse de mare efect si spectacol , si reusind aproape jumatate din golurile noastre . Totusi , ea putea fi si "demon" dupa ce a ratat o lovitura de la 7m in ultima secunda de timp regulamentar .

Soarta ne-a fost favorabila si in ultima secunda a primei reprize de prelungire , Ada Nechita a reusit sa inchida meciul , declansand o bucurie nebuna in tabara noastra.
Semifinala contra Norvegiei se va disputa vineri , Norvegie care a trecut in sferturi de Muntenegru . Cu siguranta va fi o partida mai grea , Norvegia fiind probabil cea mai dificila adversara si valoroasa ce putea fi intalnita , insa fetele noastre cu siguranta vor da tot si vor incerca sa fructifice sansa de a juca marea finala , in Danemarca .
*
*  Duta  Gini  Andrei
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Handbal CALIFICARE DRAMATICA ! Romania - Danemarca , 31-30 ! Suntem in semifinalele CM !