Total Media News

Programul de lucru al bugetarilor, modificat - Pagina 2 PDF Imprimare
Joi, 16 Februarie 2012 08:20
Index articol
Programul de lucru al bugetarilor, modificat
Pagina 2
Toate paginile


Întrebat dacă a dispus ca bugetarii să lucreze mai mult de acum încolo, Ungureanu a răspuns printr-o altă întrebare: "Ce înseamnă mai mult, doamnă? Există un program fix de la 8.00 la 16.00".

Solicitat să comenteze faptul că de la Secretariatul General al Guvernului a plecat o circulară către ministere care prevede ca bugetarii să respecte programul de lucru de la ora 8.00 la ora 16.00, Ungureanu a spus că, prin această circulară, s-au unificat programele de lucru în instituţiile din administraţia centrală.

El a negat că respectiva circulară ar fi fost emisă pentru că ar fi constatat că bugetarii nu respectă programul de lucru stabilit pentru intervalul 8.00-16.00.

 

"Începând de luni, programul tuturor autorităţilor publice centrale va fi între orele 8.00-16.00, în conformitate cu solicitarea primului ministru. Decizia s-a luat pentru că autorităţile centrale aveau programe diferite: unii începeau la ora 9.00, unii la 8.30, alţii la ora 8.00. Este o hotărâre bună pentru că programul trebuie să fie unitar la nivelul autorităţilor centrale şi la nivelul reprezentării din teritoriu, la prefecturi", a declarat Dezsi.

 







**  sursa  :  MEDIAFAX 



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home