Total Media News

Gravity free point // pre-festival masterclass // CBF 2018 PDF Imprimare
Marţi, 05 Iunie 2018 18:17

Fotografia postată de Contact Bucharest Festival.
Alexandra Soshnicova & Serghei Golovnea

Punctul unde nu mai există gravitație
Masterclass propus de Contact Bucharest Festival 2018Punctul zero. Punctul fără conținut. Suspensie.
Tăcerea dintre două momente.
Punctul de unde începem.
Punctul de unde pot schimba direcția cel mai ușor. Acel punct de unde poți reîncepe o nouă poveste. Acel punct de unde pot apărea surprize, de unde totul se poate dezvolta într-o noua direcție sau te poți întoarce la punctul sursă.
Vom căuta material performativ prin explorarea acestui tip de căutare în dansul nostru. Vom începe împreună și apoi ne vom împărți în grupe care vor avea diferite teme de explorare. La final ne vom reuni într-un grup mare și vom împărtăși ceea ce am descoperit. Împreună vom stimula revelațiile, ideile, vom dezvolta structuri care vor face vizibile temele cu care lucrăm.

 

 


Vom lucra în acest masterclass cu principiile de bază cu care lucrăm în antrenamentul nostru de dans și în procesul de creație.Sărituri și tehnici de suport
Căderi atenuate
Punctul zero
Redirecționarea mișcării
Tehnici de ghidare a atențieiPropunerea noastră este direcționată către dansatori profesioniști, actori, performeri, pentru a le îmbogăți resursele fizice și creative dar invitația este deschisă și către amatori sau începători care practică dans contemporan, Feldenkrais, si alte practici somatice.BIO
Alexandra și Sergey s-au cunoscut în 1997 în cadrul grupului de dans modern “Voices” (Voci) al cărei director artistic este Angela Doniy. Au devenit un duo în anul 2000. De atunci au continuat să danseze, să creeze, să improvizeze și să predea împreună. De asemenea, cei doi participă la proiecte și performance-uri internționale în rol de dansatori și coregrafi.
Împreună organizează proiecte internaționale și festivaluri în Moldova, predau in diferite tari și organizează jam session-uri de CI săptămânale, master class-uri și seri de dans contemporan și coregrafie în Moldova.
Ca artiști au lucrat cu M.A.P. Lisa Gimenes Company (Franta), “Ellen Kent & Opera International” (UK), Echo Echo Dance Theatre Company (Irlanda de Nord), Lava-Dansproduktion (Suedia). Ca și coregrafi au lucrat cu multe grupuri din Moldova și din afara țării: “Potoki” dance Theatre, Ukraine; “Other dances” scoala de dans contemporan în Dnipropetrovsk; “Dance BG Company” în Bulgaria; “Quadro” în Byelorussia.
Sunt de asemenea directorii școlii de dans contemporan și folclor "Fantezia" din Chișinău, coregrafi și dansatori în grupul “Voices”.Taxă de participare:
- 100 lei - preț întreg
- 65 lei - preț redus pentru studențiÎnscrie-te aici: https://goo.gl/bMjv1n
Contact: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Masteclass-ul face parte din Poetic Movement week - săptămână de spectacole, masterclass-uri, conferințe, discuții în deschiderea Contact Bucharest Festival 2018, organizat de PETEC și susținut de Centrul Naţional al Dansului BucureştiProgram Poetic Movement week // CBF 2018:13 iunie 19:30-20:30 Intimacies // pre-festival performance // CBF 2018
de Stephen Batts, cu: Alexandra Soshnikova and Sergey Golovnea

14 iunie 18:30 – 21:00 – Gravity free point masterclass cu Alexandra și Seghey15 iunie 19:30 -20:30 – Solo performance How To Watch Dancing // pre-festival performance // CBF 2018 de/cu Stephen Batts16 iunie
11:00 -14:30 – Poetic Movement // pre-festival masterclass // CBF 2018 cu Steve Batts
16:00 – 18:00 - Poetic Movement Lecture by Steve Batts // pre-festival CBF 2018
18:30 – 21:00 – Jam session deschis tuturor

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate Timp liber Gravity free point // pre-festival masterclass // CBF 2018