Total Media News

Sezonul de schi alpin a inceput in Austria - Soelden! PDF Imprimare
Luni, 25 Octombrie 2021 13:31

Marco Odermatt wins the season opener in Sölden for the first time

Pe ghetarul Rettenbach, din  traditionalul Soelden, a luat startul in weekendul ce tocmai a trecut, o noua editie de Cupa Mondiala, la schi alpin. Dupa un an dificil, pandemic, in tribunele austriece au luat loc si aproximativ 5,000 de spectatori, vaccinati, in fiecare zi de concurs, in care s-au disputat probe de slalom urias.

In competitia feminina, Marta Bassino, detinatoarea globului la urias, a dezamagit, abandonand, castigand Mikaela Shiffrin, urmata pe podium de Lara Gut, si Petra Vlhova.O alta favorita, Tessa Worley, a terminat doar pe locul 8 acest concurs de debut.

In concursul masculin de duminica, s-a impus Marco Odermatt, un schior complet, urmat de Roland Leitinger, surpriza gazdelor, la doar 7 sutimi, si Zan Kranjec din Slovenia.Marele favorit, Alexis Pinturault, a terminat doar pe locul 5. Si in acest an, s-a confirmat ca Soelden este locul propice pentru surprize pe podium, la inceput de sezon.

 

Urmatorul weekend de concursuri, va fi abia 13-14 Noiembrie, la Lech/Zuers, in Austria, urmand ca pana atunci schiorii sa-si faca ultimele reglaje in pregatire pentru sezonul ce va continua la Levi si in America de Nord.

*

*

__  Duta  Gini  Andrei

 

      Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând jos, îmbrăcăminte de exterior şi ceas de mână

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de iarna Sezonul de schi alpin a inceput in Austria - Soelden!