Total Media News

Sport


Edi Iordanescu la FCSB! Relansare sau esec?! PDF Imprimare
Miercuri, 18 August 2021 16:32

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „El City Cjt Iran EDWARD IORDĂNESCU BINE AI VENIT! f FCSBOFFICIAL FCSBOFFICIAL FCSB.RO FCSB. FCSB TV”

Edi Iordanescu s-a intors astazi oficial la FCSB, formatie unde a mai lucrat in calitate de antrenor secund. El va fi antrenorul principal, ce il va inlocui pe Dinu Todoran care este inlocuit dupa doar 7 partide, si preia FCSB deja iesita din cupele europene, astfel ca se va putea concentra direct pe campionat. 

Conform celor spuse de Gigi Becali, principalul finantator al echipei, el va avea mana libera in toate deciziile tehnico-tactice, in incercarea de a reveni a ros albastrilor la gloria de altadata.Negocierile au fost dure, Becali pentru moment a acceptat toate conditiile, inclusiv o cauza de 500.000 euro in cazul in care nu i se respecta deciziile, sau patronul FCSB va vorbi despre jocul echipei malitios, la televizor.

In acest sezon FCSB cu exceptia meciului cu Craiova a aratat foarte rau, ca o formatie ce joaca individualist, si nu e pregatita fizic foarte bine.

Ramane de vazut daca George Becali va reusi sa nu intervina peste antrenor asa cum prevede si contractul, dar si daca Iordanescu va putea colabora la un nivel bun cu Mihai Stoica, principalul om de legatura intre echipa si patron.

Cu siguranta venirea lui Edi Iordanescu poate relansa echipa ros-albastra, in cazul in care e lasat sa lucreze in liniste, preluand un lot puternic pentru pretentiile Ligii 1. Totodata, Edi Iordanescu stie deja ce inseamna sa obtii titluri, fiind proaspat campion al editiei trecute de campion cu CFR Cluj, mostenindu-l din acea formatie si pe Paulo Vinicius, titular indiscutabil.

Asteptarile cu siguranta vor fi uriase, inca de la primul meci, iar admiratorii celor de la FCSB se pot astepta la un joc placut, deschis, cu posesie prelungita, fapt tot cerut de patron, si cu mai putine goluri incasate decat in prezent.

Citeşte mai mult...
 
Două bărci cu zmee noi radical speră să distrugă recordul de navigație rapidă PDF Imprimare
Miercuri, 18 August 2021 12:27

The SP80 from EPFL University uses a trimaran design and will stay on the water rather than rising above it

Two teams, Switzerland's SP80 and France's Syroco, are taking aim at the world speed sailing record in 2022, with a pair of thoroughly remarkable kiteboats that both teams believe can smash previous records, targeting top speeds up to 80 knots (92 mph/148 km/h).

The standing world speed sailing record was set in 2012 by Australia's Paul Larsen, who recorded a crazy 65.37 knots (75.23 mph/121.06 km/h) aboard the Vestas Sailrocket II, an inclined-rig hydrofoil designed in Britain. The video of the record run makes compelling viewing; 75 miles an hour over the surface of the water looks pretty damn hairy even on the beautifully flat sea Larsen was working with.

But Larsen was using a sail on a mast, and two teams now believe they'll smash that record using kites instead. Why kites? Well, when you start generating huge power from a sail attached to a mast that's joined to the hull of your boat, you don't just get lateral force to work with; the boat also wants to roll. The higher the power, the greater the roll moment. So even enormous, wide catamaran designs can sometimes tip over and capsize.

Kites are much harder to control – and this will be a key challenge for both contenders – but roll can be completely designed out of the equation, letting kiteboats harness significantly more power. Let's meet the contending designs.

 

Citeşte mai mult...
 
„Mai multe națiuni și-au exprimat interesul pentru reintegrarea karateului PDF Imprimare
Vineri, 13 August 2021 12:19
                               Un retour du karaté aux JO de Paris 2024 ? Roxana Maracineanu soutient l’appel lancé par Steven Da Costa sur les réseaux sociaux.

   Roxana Maracineanu il sustine pe Steven Da Costa pentru reintegrarea karateului Intr-un interviu acordat Le Parisien, viceministrul pentru sport Roxana Maracineanu reactioneaza la chemarea campionului olimpic francez Steven Da Costa de a integra karateul la olimpiada de la Paris 2024. Steven Da Costa, care a devenit primul campion olimpic din istoria karateului din Tokyo, susține cu tărie includerea sportului său în programul Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, considerând că „este încă posibil”.

   "Am vrea să fim adăugați, nu vrem să înlocuim pe nimeni pentru că toată lumea care este acolo o merită, dar vrem să fim al cincilea sport", a declarat medaliatul cu aur de -67 kg după un apel transmis pe rețelele de socializare. În 2024, surfingul, alpinismul, skateboard-ul, prezent deja la Tokyo, precum și break-ul vor fi noul sport suplimentar, dar nu karate, care a apărut în programul olimpiadelor japoneze, pentru o singură ediție. „Merită să îi scriu COI” Roxana Maracineanu, ministrul delegat responsabil de sport, a reactionat la lupta lansata de campioana Frantei intr-un interviu cu parizianul. Vrea să-l „susțină și să-l însoțească” în abordarea sa. „Mai multe națiuni și-au exprimat interesul pentru reintegrarea karateului, cum ar fi Japonia, unde este unul dintre sporturile lor emblematice. Integrarea acestei discipline ar fi o legătură excelentă între Tokyo 2021 și Paris 2024 ”, explică ea.

   În ceea ce privește apelul făcut de Da Costa, „un super campion olimpic care întruchipează tineretul” potrivit ei, Maracineanu consideră că orice este încă posibil: „Merită să scrii cel puțin Comitetului Olimpic Internațional (COI). Mai ales că nu trebuie să uităm că există un al cincilea loc disponibil pentru sporturi suplimentare. " CITEȘTE ȘI. Apelul campionului olimpic Steven Da Costa de a-și apăra titlul olimpic la Paris Dacă această disciplină s-ar adapta la cerințele impuse de COI, „sporturile tradiționale precum karateul ar putea avea mai ușor locul lor la Jocuri”, conchide ea. Și într-un mod durabil. "

*
Citeşte mai mult...
 
karateka Steven Da Costa APEL ca Karateul sa fie prezent la Joc.Olimpice de la Paris PDF Imprimare
Vineri, 13 August 2021 11:16

Castigator  la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la categoria -67 kg, karateka Steven Da Costa a lansat un apel pe rețelele de socializare pentru a apăra prezența disciplinei sale, condamnată să dispară din programul Jocurilor în 2024. 

                        Steven Da Costa a décroché l’or olympique en karaté lors des Jeux olympiques de Tokyo.

 

   " Steven Da Costa pourra-t-il défendre son titre olympique lors des Jeux olympiques de Paris en 2024. A priori, la réponse est non. En effet, cette décision a été prise par le comité international olympique en février 2019 dans le cadre d’un renouvellement et d’une volonté de rajeunissement ​de certaines disciplines olympiques. Pour rappel, le karaté était seulement un nouveau sport ​à Tokyo, comme l’escalade ou le surf qui, eux, sont maintenus à Paris.
    Une décision qui a été plusieurs fois remise en cause, par Steven Da Costa lui-même. Dès la fin de son combat qui lui a permis de décrocher la médaille d’or au Japon, le karatéka français avait déclaré : J’espère qu’en voyant ça, ils (l’organisation de Paris 2024) peuvent essayer de changer la décision. On a un sport magnifique, on gagne énormément de points, et on ramène quand même de l’or pour la France.​.

*

Citeşte mai mult...
 
Tokyo2020| Intre umilinta si neputinta! Romania la cel mai jos nivel sportiv! PDF Imprimare
Luni, 09 August 2021 17:14

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Romania incheie parcursul de la editia Jocurilor Olimpice Tokyo2020, cu o medalie de aur adusa de canotaj prin Simona Radis si Ancuta Bondar si trei medalii de argint, prin echipajul de 4, baieti la canotaj, baieti dublu rame canotaj, si Ana Maria Popescu la scrima in proba de spada. Ca si la Rio, in 2016, incheiem doar cu 4 medalii, un rezultat extrem de slab pentru modul in care noi eram obisnuiti cu delegatiile romanesti la Jocurile Olimpice de vara.

Intamplator nu este, suntem undeva intre umilinta si neputinta, sportul romanesc nu mai exista la nivel inalt, nu de azi, nu de ieri, nu de acum 5 ani ci de mai mult de 10 ani inregistram rezultate modeste la Jocurile Olimpice!

Plusul acestei editii de la Tokyo a venit de la Canotaj care a reusit sa aduca 3 medalii, rezultat foarte bun, in ciuda faptului ca si bugetul Federatiei este pe masura, si conditiile oferite de cele doua baze pe care le administreaza, in timp ce probabil dezamagirea principala a acestei editii vine de la Judo sau Lupte, sporturi in care asteptam macar o medalie.

Discursul manifest al Anei Maria Popescu la intoarcerea in tara nu este intamplator si vine ca un strigat de ajutor din randul sportivilor, deoarece lupta nu mai poate fi dusa la acest nivel amator pe care tara noastra il inregistreaza in acest moment. Din pacate, nu este singura problema. Finantarea si modul in care banii sunt administrati sunt o alta mare problema, aparatul mare de stat din cadrul MTS, mult prea mare pentru nevoile sale, motivatia sportivilor, bazele de pregatire, infrastructura juvenila ce poate pregati niste seniori de calitate, pregatirea si interesul antrenorilor, priceperea federatiilor, marketarea federatiilor, toate aceste lucruri lipsesc cu desavarsire in Romania. Toate astea au dus ca in acest moment sa ne multumim cu locul....46 in clasamentul pe medalii, dupa tari ca Uganda sau Uzbekistan!

Totodata, toate tarile vecine noua, cu toate ca au populatie chiar si de doua ori mai mica decat noi, asta traducandu-se si in bazin de selectie mai mic, inregistreaza cifre pe medalii mult mai bune decat Romania!

Romania... trezeste-te!

Citeşte mai mult...
 


Pagina 17 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home