Total Media News

Sport


MTS aloca buget suplimentar la 3 ramuri importante din Romania! PDF Imprimare
Joi, 03 Iunie 2021 15:31

Ar putea fi un cadru apropiat

La inițiativa Ministerului Tineretului și Sportului, au fost alocate resurse bugetare suplimentare pentru trei competiții internaționale găzduite în acest an de țara noastră

Lumea sportului se bucură de noi vești bune, ca urmare a aprobării în ședința de Guvern de astăzi a unor hotărâri prin care se alocă resurse bugetare suplimentare pentru organizarea a trei mari competiții sportive internaționale, toate în premieră pentru România.

Astfel, a fost aprobată suplimentarea bugetului Ministerului Tineretului şi Sportului din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2021, cu o sumă totală de 10.375 mii lei, încadrabilă la “Sume destinate finanţării programelor sportive realizate de structurile sportive de drept privat”.

Pentru organizarea Campionatului European pe Echipe Liga I Atletism seniori, în perioada 19 – 20 iunie 2021, a fost alocată suma de 2.930 mii lei, pentru organizarea Turneului Final al Campionatului European de Volei Seniori Feminin, în perioada 15 – 27 august 2021, s-au alocat 4.795 mii lei, iar pentru organizarea Turneului Final al Campionatului European de Tenis de Masă, Seniori Feminin și Masculin, în perioada 28 septembrie – 3 octombrie 2021, suma de 2.650 mii lei. Toate cele trei evenimente vor fi găzduite de municipiul Cluj-Napoca.

 “Mă bucur foarte mult și le mulțumesc colegilor și partenerilor din Guvern pentru că au înțeles și susținut aceste demersuri. Este vorba despre trei evenimente importante, de anvergură internațională, a căror organizare ne-am asumat-o și pe care trebuie să o onorăm în cele mai bune condiții. Respectarea acestor obligații și reușita celor trei competiții sunt direct legate de prestigiul nostru ca țară, nu doar de prestigiul sportiv. Guvernul României a demonstrat o dată în plus faptul că este un partener de încredere la nivel internațional, precum și un jucător de echipă la nivel național, ca să folosesc un termen din lumea sportului”, a declarat Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak. 

Campionatul de Atletism pe Echipe Liga 1 seniori reprezintă cel mai important eveniment sportiv de înaltă performanță organizat vreodată în țara noastră, în această ramură de sport. Vor participa 13 țări, cu un număr de aproape 900 de sportivi și oficiali și un număr total de persoane implicate în competiție (atleți, oficiali, voluntari, arbitri, personal tehnic) de peste 1500 de persoane. Evenimentul va constitui și o ocazie de a ne pregăti pentru Campionatul European U20 din anul 2023, eveniment care se află în acest moment din ce în ce mai aproape de a fi atribuit României.

Organizarea unei grupe a Turneului Final al Campionatului European de Volei Seniori Feminin 2021 face ca România să revină, după o pauză de peste 55 de ani, în elita organizatorilor voleiului continental. La acest eveniment vor participa, în afară de România, alte 5 reprezentative naționale din elita voleiului mondial.

Citeşte mai mult...
 
AUR pentru Romania la Campionatele Europene de Karate Seniori PDF Imprimare
Sâmbătă, 22 Mai 2021 21:05
Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare şi interior
    AUR pentru Romania la Campionatele Europene de Karate Seniori
Astazi este o zi foarte importanta pentru Federatia Romana de Karate. Sportivul nostru Dorin Alexe, a disputat finala Campionatului European de Karate, care se dasfasoara in Croatia, la Porec, la proba de Para-Karate, sportivi cu probleme de vedere, avandu-l ca adversar pe reprezentantul Federatiei Ruse, Alexei Nurenkov. A obtinut 42,26 puncte, urcand astfel pe prima treapta a podiumului si aducand prima medalie de aur pentru FR Karate la Campionatul European de Seniori. Dorin este component al CSA Steaua Bucuresti din anul 2015, unde este antrenat de Cristian Bogza care, in prezent, este si Secretar General al FR Karate. Rezultatul exceptional de astazi a fost prefatat de alte medalii valoroase obtinute de sportiv, sub indrumarea antrenorului sau, la Campionatul Mondial de Karate Goju Ryu si la Campionatul European de Karate Shotokan ESKU. Dorin este medic si se pregateste sa sustina in toamna examenul de rezidentiat, la putine zile dupa ce va evolua la Campionatul Mondial de Karate WKF, Seniori, care va avea loc in Dubai.
Felicitari Dorin Alexe, felicitari Cristian Bogza, felicitari Comisiei Nationale de Para Karate a FR Karate pentru munca depusa de Florin Boca si Bogdan Alic, si multumim tuturor celor care au contribuit la obtinerea acestui rezultat remarcabil! 
Succes in continuare!
Citeşte mai mult...
 
Prezentare Club Sportiv DINAMO Bucuresti PDF Imprimare
Sâmbătă, 22 Mai 2021 11:39

Dinamo isi schimba emblema - Iata cum va arata | Mobile


 

     Va  prezentam  unul dintre  cele  mai  indragite  cluburi sportive  din  Romania :

     LCS Dinamo are in prezent 32 de sectii sportive (inelusiv cele de la
Centrul Sportiv Brasov), astfel:

    Jocuri sportive: basehet, handbal, polo (masculin si feminin), rugby, volei
(feminin si maseulin), fotbal si tenis.

     Individuale: atletism, box, eanotaj, kaiae-canoe, ciclism, gimnastica,
haltere, judo, lupte greco-romane, karate, scrima, tir, taekwondo, natatie, arte
rnartiale, sambo.

     Centrul Sportiv Brasov: Sehi alpin, schi sarituri, biatlon, sehi fond, schi-
alpinism, judo, tenis, sah, lupte libere.

      II.C.S. Dinamo avea la finalul anului 2020 un total de 1439 sportivi
legitimati (la toate categoriile de varsta), astfel: 675 la sporturile individuale,
621 lajocurile de echipa ~i 1431a Centrul Sportiv Brasov.

 

     Numar de sportivi la fiecare sectie:

    Sporturi individuale:

       atletism 48 (42 juniori/tineret + 6 seniori),

       box 39   (25+ 14),

       karate 112 (52+60),

       gimnastica 30 (25+5),

       natatie 29 (23+6),

       scrima142 (128+14),

       ciclism 14 (5+9),

       lupte 36 (27+9),

       haltere 13 (11+2),

        tir 18  (8+10),

        judo 36 (29+7),

        canotaj 61 (14+47),

        kaiac-canoe 41 (36+5),

        taekwondo17 (9+8),

        sambo 18 (seniori),

        arte martiale 21 (seniori).

 

Citeşte mai mult...
 
Set nou de reglementari in sportul romanesc! PDF Imprimare
Joi, 20 Mai 2021 14:25

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi persoane în picioare

 

Sportul românesc se bucură de cele mai importante măsuri de relaxare de până acum: suporterii revin în tribune, iar sportivii vaccinați nu se mai testează.Lumea sportului se bucură de măsuri de relaxare fără precedent, ca parte a Ordinului comun nr. 310/708/2021 al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății. Acesta a fost aprobat și transmis spre publicare către Monitorul Oficial, urmând să intre în vigoare la data publicării. Ordinul reglementează condițiile și modul de acces al spectatorilor la evenimentele sportive, dar vine cu vești importante și pentru sporturile de echipă și cele de luptă.Astfel de la data intrării în vigoare a ordinului comun, suporterii vor putea reveni la evenimentele sportive în aer liber, fără ca organizatorii să mai aibă obligația de a solicita aprobări sau avize pentru a avea spectatori.

Procentul în care aceștia vor putea participa la evenimentele sportive este de 25% din capacitatea tribunelor.Depășirea acestei proporții la evenimentele în aer liber și organizarea de evenimente în spații închise va fi permisă doar cu titlu excepțional, la evenimente pilot. Doar acestea vor fi aprobate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, pe baza propunerii Ministerului Tineretului și Sportului și cu avizul Ministerului Sănătății.La evenimentele sportive vor putea participa ca spectatori:- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

Citeşte mai mult...
 
expoziția “C.S.A. Clublul Sportiv al Artelor PDF Imprimare
Marţi, 11 Mai 2021 10:43
                   Ar putea fi o imagine cu text

     Miercuri 12 mai 2021, MARe/Muzeul de Artă Recentă deschide expoziția “C.S.A. Clublul Sportiv al Artelor. Reprezentarea sportului în arta românească de la 1900 până azi”.    Expoziția cartografiază peisajul extrem de divers al interesului artistic pentru sport și educație fizică în cultura vizuală a țării noastre.
     Expoziția va fi deschisă pentru public pe data de 7 mai 2021 și se va închide pe data de 19 septembrie 2021. Prezintă 53 de lucrări de artă (pictură, desen, sculpură, fotografie, video, instalație), realizate de 48 de artiști români, din colecțiile a 12 muzee din țară (inclusiv MARe), a peste 9 colecții private și a 4 galerii de artă. Muzeul Municipiului București contribuie la această expoziție cu lucrarea „Alergătoarele” de Cornel Medrea, parte din Colecția Cornel Medrea – Muzeul Municipiului București.

*

Citeşte mai mult...
 


Pagina 19 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home