Total Media News

Sanatate


Program intensiv de îngrijire Premium Care PDF Imprimare
Vineri, 19 Mai 2017 09:21

                         Gerovital H3 Derma+ Premium Care

                                          

         Programul intensiv de îngrijire a tenului împotriva îmbătrânirii este conceput sub forma unui kit cu 7 fiole, specifice rutinei particulare a fiecărei zile din săptămână, constituind un program complex de îngrijire a tenului, fiecare oferind beneficiile unui tip de acțiune:
  1. Luni - Oxigenare
  2. Marţi - Exfoliere cu AHA
  3. Miercuri - Antirid
  4. Joi - Lifting
  5. Vineri - Oxigenare
  6. Sâmbătă - Antirid
  7. Duminică - Vitaminizare

 

Citeşte mai mult...
 
Alimente care lupta impotriva inflamatiilor din organism PDF Imprimare
Marţi, 09 Mai 2017 15:23

 

                 

        Broccoli este bogat in potasiu si magneziu, flavonoide si carotenoide si detine proprietati antiinflamatorii. Toti acesti nutrienti combat stresul oxidativ si lupta impotriva inflamatiei cronice, de asemenea, prevenind riscul de a dezvolta cancer.Foarte apreciate in gastronomia japoneza, ciupercile shiitake contin compusi care corpul sa se refaca in urma daunelor produse de inflamatie.Potrivit studiilor, turmericul calmeaza durererea prin suprimarea substante chimice care produc inflamatii in organism.

     Ghimbirul poseda numeroase beneficii pentru sanatate datoratita gingerolului, compus cu proprietati antioxidante, antiinflamatorii si antibacteriene. Acest compus blocheaza mai multe gene si enzime in organism, care promoveaza inflamatia.Limoanda cu ghimbir si menta este o bautura delicioasa care inlocuieste cu succes bauturile carbogazoase, stimuleaza procesul de digestie si activeaza secretia bilei.

 

Citeşte mai mult...
 
Un nouvel hydrogel qui imite le cartilage pourrait rendre la chirurgie du genou plus simple et plus PDF Imprimare
Joi, 27 Aprilie 2017 16:40
     
  
  Conform  celor  de  la   trustmyscience.com ,Un nouvel hydrogel imitant le cartilage pourrait rendre les opérations du genou plus faciles et plus efficaces.

    Selon des scientifiques, un tout nouveau matériau de type hydrogel qui imite le cartilage, pourrait rendre les opérations des genoux bien plus simples à effectuer, en améliorant également l’efficacité sur le long terme : en effet, cet hydrogel est imprimable en 3D et peut être ajusté de manière précise pour chaque genou, de façon individuelle.

 

Citeşte mai mult...
 
Ce proprietati are propolisul asupra sanatatii PDF Imprimare
Miercuri, 26 Aprilie 2017 16:20

                                      

       In ultimele decenii, practicienii din domeniul sanatatii au descoperit ca poate fi un tratament eficient pentru prevenirea multor tipuri de cancer.

     Propolisul este bogat in aminoacizi, bioflavonoide, minerale si vitamine. Accelereaza procesul de vindecare in cazul ranilor, taieturilor, vanatailor sau zgarieturilor.Bioflavonoide sunt antioxidanti cu mari beneficii pentru sistemul imunitar, lupta impotriva radicalilor liberi care distrug celulele rosii din sange.

     Datorita proprietatilor sale, promoveaza, de asemenea, o mai buna circulatie sa sangelui.In medicina naturista, propolisul este utilizat pentru combaterea inflamatiilor din organism.Drajeurile cu propolis sunt folosite ca remediu natural pentru durerile in gat, datorita proprietatilor sale antimicrobiene.
Gratie proprietatilor antifungice, este un bun tratament pentru gingii inflamate, stomatite, carii dentare.In plus, datorita proprietatilor curative, este inclus in cremele cosmetice.

 

Citeşte mai mult...
 
Afinele - Cel mai sănătos fruct din lume. PDF Imprimare
Vineri, 14 Aprilie 2017 14:12

 

                   

    Conform  mediafax.ro,există un singur fruct despre care experţii în nutriţie spun numai lucruri de bine, majoritatea considerându-l cel mai sănătos din lume.

     Cei de la Byrdie au rugat 17 dieteticieni să numească trei cele mai sănătose fructe din lume. În ciuda tuturor dezbaterilor şi a diferitelor opinii legate de câtă fructoză ar trebui să consume o persoană, cei mai mulţi au numit un singur fruct drept cel mai bogat în nutrienţi şi cel mai sănătos: afina. 

    Afinele sunt bogate în antioxidanţi, dar ce înseamnă asta de fapt pentru sănătatea noastră?  

    "Afinele conţin cel puţin 15 tipuri diferite de antioxidanţi care protejează fiecare sistem al organismului nostru", spune nutriţionistul Michelle Babb, autor al Anti-Inflammatory Eating Made Easy. "Antioxidanţii ne protejează celulele, ţesuturile şi muşchii şi sunt foarte importanţi pentru sănătatea inimii, a creierului, dar şi în recuperare", explică Babb.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 18 din 60

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home