Total Media News

Sanatate


Sistemul de implant Paltop PDF Imprimare
Vineri, 09 Septembrie 2016 09:44


             

    Sistemul de implant Paltop vine cu noi oportunităţi pentru chirurgi, practicieni, pacienţi şi laboratoare dentare. Sistemul se bazează pe experienţa medicală combinată cu cel mai înalt nivel de inginerie şi proceduri moderne al tratamentului de suprafaţă.

     Paltop este o companie cu peste 30 de ani de experienţă în domeniul implantologiei dentare, formată dintr-o echipă de experţi în cercetarea ştiinţifică, în chirurgie dentară şi inginerie în domeniul implantologiei. Sistemul Paltop Advanced s-a dezvoltat pentru a simplifica procedurile medicale folosite în implantologia contemporană. Sistemul aduce o estetică avansată prin conceptul “ platform switching” – bonturi cu diametru mai mic decât al implantului dentar ce permit în acest fel un management al tesutului moale îmbunătăţit şi un rezultat estetic excelent.  Procesul de vindecare este mult mai rapid datorită procedurilor de înaltă fineţe de sablare, gravare cu acid şi curăţare, acestea ducând la formarea unei suprafeţe cu macro, micro şi nano structuri ce extind contactul dintre implant şi os. Un alt avantaj al acestui sistem este şi faptul că apexul bombat permite inserarea foarte sigură a implantului.

 

Citeşte mai mult...
 
Afinele - Fructele care combat cancerul ? PDF Imprimare
Marţi, 19 Iulie 2016 12:15

              

 

       Conform  eva.ro ,culorile atât de diverse ale fructelor sunt extrem de importante pentru sănătatea corpului nostru. Tocmai datorită acestor pigmenţi, fructele se transformă în cele mai puternice arme anticancer.

    Numeroase cercetări au scos la iveală capacitatea anumitor fructe de a inhiba angiogeneza, adică procesul prin care se împiedică dezvoltarea tumorilor, înfometând celulele afectate şi împiedicând formarea unor vase noi de sânge care hrănesc cancerul.

1. Afinele

 

Citeşte mai mult...
 
S-a inventat un material care omoară rapid microbii şi bacteriile rezistente la antibiotice PDF Imprimare
Vineri, 10 Iunie 2016 07:43


                   

     Conform  MEDIAFAX,Oamenii de ştiinţă din Singapore au contribuit la crearea unui nou material, care nu numai că omoară microbii rapid, dar previne dezvoltarea bacteriilor rezistente la antibiotice.

     Potrivit Descoperă, materialul, care este numit oligomer imidazoliu, a fost dezvoltat de către oamenii de ştiinţă de la Institutul de Bioinginerie şi Nanotehnologie (IBN), o ramură a Agenţiei pentru Ştiinţă, Tehnologie şi Cercetare (A * STAR) din Singapore. În mod impresionant, compusul a demonstrat că distruge 99,7% din bacteriile E. coli în numai 30 de secunde.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Remedii naturiste pentru combaterea hipertensiunii PDF Imprimare
Marţi, 24 Mai 2016 08:55

 

 

    Conform statisticilor Asociatiei Americane pentru Boli Cardiovasculare, unul din 3 adulti din Statele Unite sufera de hipertensiune.

     Printre principalele cauze ale hipertensiunii se numara greutatea peste limita recomandata, consumul excesiv de sare, consumul frecvent de alcool, stresul accentuat si un stil de viata inactiv.

Cele mai frecvente simptome asociate cu hipertensiunea sunt starile de ameteala, durerile de cap si epistaxisul (sangerarile nazale).
Atentie, insa, la faptul ca hipertensiunea poate sa fie asimptomatica in etapa de debut.

Un stil de viata sanatos este foarte important pentru prevenirea si tinerea sub control a hipertensiunii. La fel de importanta este si o dieta adecvata. Fara respectarea restrictiilor recomandate de medic si stabilirea unui program de exercitii, niciun medicament nu poate avea rezultate perfecte.

 

Citeşte mai mult...
 
Top zece medicamente scumpe care au o varianta mult mai ieftina PDF Imprimare
Miercuri, 30 Martie 2016 14:02

                              

             Cele mai scumpe medicamente din farmacii care se pot elibera si fara prescriptie medicala sunt cele originale, dar bolnavii trebuie sa stie ca au alternative si de 10 ori mai ieftine pentru aceeasi substanta, iar acestea se numesc medicamente generice.

Nurofen (44 de lei) – Ibuprofen Cipla (4.5 lei)

Panadol (77 de lei) – Paracetamol Acord (25.30 lei)

Septolete (18 lei) – Faringosept (7 lei)

Lamisil (87.90 lei) – Exifine (16.66 lei)

NoSpa (12 lei) – Spaverin ( 6.5 lei)

Zovirax (21.06 lei) – Aciclovir (5 lei)

Sumamed (38.17 lei) – Azitrox (22.13 lei)

Klacid (53.78 lei) – Klabax (32 lei)

Augmentin (15.32 lei) – Amoxacilina (6.42 lei)

Tador (30.51 de lei) injectabil – Algocalmin (5.99 lei).

    Medicamentele scumpe, cunoscute in prezent sub denumirea de medicamente inovative sau originale, sunt fabricate de producatorii care le-au si inventat si care au investit sume colosale in cercetare.

   Dupa expirarea termenului de protectie, dupa aproximativ zece ani, legislatia le permite si altor companii sa produca medicamente similare – medicamente generice, dar sub denumiri diferite, scrie adevarul.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 19 din 60

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home