Total Media News

Tenis
Ion Ţiriac face un anunţ tulburător pentru sportul romanesc: „Abia peste 50 de ani vom reusi'' PDF Imprimare
Marţi, 07 Ianuarie 2014 20:36

     Fostul tenismen Ion Ţiriac a făcut un anunţ dur legat de sportul românesc, spunând că ţara noastră nu va putea organiza un turneu de Grand Slam nici în 50 de ani.

                                                    

    ''Ne mai lipsesc 50 de ani să avem un turneu de Grand Slam. Probabil că, între timp, vom avea un turneu de primă mână. E bun şi cel WTA pe care îl vom organiza'', a declarat Ţiriac, referindu-se la Grand Prix-ul care se organiza până acum la Budapesta şi care va fi mutat la Bucureşti, deoarece ungurii nu şi-l mai permit.

   Anul trecut, GP-ul de la Budapesta a fost câştigat de Simona Halep, care va avea astfel ocazia să îşi apere titlul în 2014 în faţa propriilor suporteri.

   Pe lângă turneul WTA, România va organiza în continuare turneul ATP BRD Năstase Ţiriac Trophy. ''Nu îl vând, pentru că este o treabă socială. Este de 20 de ani şi aşa trebuie să rămână'', a declarat Ion Ţiriac.

Citeşte mai mult...
 
Cehia a castigat pentru a doua oara consecutiv Cupa Davis PDF Imprimare
Duminică, 17 Noiembrie 2013 22:21

            Echipa Cehiei a câştigat, duminică, pentru a doua oară consecutiv Cupa Davis, după ce a învins, în finala de la Belgrad, cu scorul general de 3-2, formaţia Serbiei.

                                    

     Punctul decisiv pentru cehi a fost adus de Radek Stepanek, care l-a învins, cu scorul de 6-3, 6-1, 6-1, pe Dusan Lajovici.

     Vineri, sârbul Novak Djokovici a dispus de cehul Radek Stepanek, scor 7-5, 6-1, 6-4, iar cehul Tomas Berdych l-a învins pe sârbul Dusan Lajovici, scor 6-3, 6-4, 6-3.

     Sâmbătă perechea cehă Tomas Berdych/Radek Stepanek s-a impus, cu scorul de 6-2, 6-4, 7-6 (7/4), în faţa cuplului sârb Nenad Zimonjici/Ilija Bozoljaci.

Citeşte mai mult...
 
Interviu cu Simona Halep PDF Imprimare
Marţi, 05 Noiembrie 2013 09:21

             Simona Halep wrapped up an absolute breakthrough season by winning the Garanti Koza WTA Tournament Of Champions, battling back from a set down to beat Sam Stosur in the final.

                                         

                      

    Watch highlights and interviews from Sofia all week right here on wtatennis.com!

    A day after pulling off a Houdini-like escape against No.2 seed Ana Ivanovic in the semifinals - she was down a set, and 3-0 down in the third set - the No.1-seeded Halep scored another come-from-behind victory against No.4 seed Stosur in the final, looking completely out of it in a 31-minute first set but rebounding very nicely in the next two sets to beat the Australian to the season-ending title, 26 62 62.

Halep won 20 of the last 26 points of the match, finishing it off on a forehand down the line winner.

"I really wanted to win this tournament, so I'm just happy!" Halep said in her on-court interview after the match. "It has been a great tournament for me. And well done to you Sam, you played well all week."

Citeşte mai mult...
 
Simona Halep a CÂŞTIGAT turneul de la Sofia, al şaselea din acest an şi urcă pe locul 11 WTA PDF Imprimare
Luni, 04 Noiembrie 2013 10:19

    Jucătoarea de tenis Simona Halep, principala favorită, a câştigat, duminică, turneul de la Sofia, dotat cu premii în valoare totală de 750.000 de dolari şi va ocupa, începând de luni, locul 11 în ierarhia WTA, cea mai bună clasare din carieră.

                                

    Halep a trecut în finala de la Sofia de australianca Samantha Stosur, locul 19 WTA, scor 2-6, 6-2, 6-2, după o oră şi 37 de minute de joc.

   Cele două sportive s-au mai întâlnit în acest an în finala turneului de la Moscova, câştigată de Halep, dar şi în optimi la Cincinnati, unde s-a impus tot românca.

Pentru succesul obţinut în capitala Bulgariei, competiţie la care nu a pierdut niciun meci, sportiva română va primi un cec în valoare de 270.000 de dolari şi 375 de puncte WTA.

Citeşte mai mult...
 
Peng/Hsieh a castigat Turneul Campioanelor, la dublu PDF Imprimare
Luni, 28 Octombrie 2013 09:51

     Perechea Shuai Peng/Su-Wei Hsieh (China/Taiwan) a câştigat, duminică, proba de dublu din cadrul Turneului Campioanelor, de la Istanbul, învingând în finală cuplul rus Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, scor 6-4, 7-5.

                    

                                              Shuai Peng şi Su-Wei Hsieh (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

               Acesta este al cincilea titlu din 2013 pentru perechea Peng/Hsieh, după cele de la Roma, Wimbledon, Cincinnati şi Canton.

               Shuai Peng şi Su-Wei Hsieh sunt primele jucătoare asiatice care câştigă proba de dublu de la Turneul Campioanelor.


Citeşte mai mult...
 


Pagina 23 din 25

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Tenis