Total Media News

Tenis
Ana Bogdan se califica in sferturile de finala la BRD Bucharest Open! PDF Imprimare
Miercuri, 19 Iulie 2017 16:33

Ana Bogdan , una din numeroasele jucatoare ce ne reprezinta pe tabloul principal al BRD Bucharest Open 2017 , a reusit astazi calificarea in sferturile de finala , invingand-o pe reprezentanta Turciei , Cagla Buyukakcay, scor 6-4, 7-5.

 

In turul precedent , jucatoarea noastra trecuse in cea mai asteptata si disputata partida din primul tur de Sorana Cirstea , mult mai bine clasata in ierarhia WTA. Astfel , in continuare este posibil ca Ana Bogdan sa o intalneasca pe favorita principala a turneului , Anastasia Sevastova , pentru un loc in semifinale.

In cursa pentru trofeul bucurestean au ramas si Carla Suarez sau Irina Begu , una din favoritele publicului , in lipsa Simonei Halep.

 

 

Citeşte mai mult...
 
„Bucureștiul Joacă Tenis” PDF Imprimare
Vineri, 16 Iunie 2017 15:29

 

                         

    Peste  200 de jucatori sunt asteptati in teren in perioada 22-25 iunie

 
   La cea de a 3-a editie, „Bucurestiul Joaca Tenis” invita toti jucatorii pasionati de sportul alb din Capitala dar si din alte orase sa se bucure de un turneu cu totul special. Evenimentul, coordonat de Circuitul Tenis Partener si sustinut pentru al doilea an consecutiv de Alpha Bank, programeaza tablouri de joc pentru toti amatorii de tenis, indiferent de nivel, si se va desfasura in weekendul 22-25 iunie 2017, in perimetrul unor spatii verzi si frumoase din Bucuresti, respectiv pe terenurile Academiei de Tenis Herastrau si ale Clubului Sportiv Galaxy Complex Studentesc din Tei.
 
Citeşte mai mult...
 
Simona Halep va juca în finala de la Roland Garros PDF Imprimare
Joi, 08 Iunie 2017 20:27


       

    Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat pentru a doua oară în carieră în finala French Open, după ce a învins-o cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, pe Karolina Pliskova din Cehia.
    Ii  uram  SUCCES    Simonei  in  finala  ce  o  va  disputa  simbata  cu   Jelena Ostapenko  !

 

Citeşte mai mult...
 
Halep VICTORIE fulger la Roland Garros PDF Imprimare
Luni, 05 Iunie 2017 19:37


        


   Simona Halep, locul 4 WTA, s-a calificat, astăzi, în sferturile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Paris.

           Una inspirada Simona Halep perdió sólo dos juegos ante Carla Suárez Navarro en camino para llegar a los cuartos de final del Abierto de Francia

   

 

Citeşte mai mult...
 
Simona Halep a castigat finala de la Madrid, reuşind să o învingă pe Kristina Mladenovici PDF Imprimare
Duminică, 14 Mai 2017 07:31

 

                  

   Simona Halep a cucerit trofeul la Madrid pentru al doilea an consecutiv şi, începând de luni, va urca patru locuri în clasamentul mondial, urmând a reveni pe 4.

 

MADRID, Spain - Simona Halep's physical comeback had only just begun when she appeared to hit an emotional dead end at the Miami Open.

Unable to close out Johanna Konta in the quarterfinals, Halep argued with coach Darren Cahill before falling in three sets to the eventual champion.

Just under seven weeks later, the Romanian turned it all around at the Mutua Madrid Open, the tournament where her surge towards the top of the game began back in 2013, when tournament owner Ion Tiriac gave her a wildcard.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 12 din 25

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Tenis