Total Media News

Expozitii
Expozitie ARTA CONTEMPORANA PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 Iulie 2015 13:20

Galeria de Arta Elite Prof Art vă invită  la :

 

                

 

*

Citeşte mai mult...
 
Expozitia : Semne și însemne pentru o poetică picturală PDF Imprimare
Luni, 22 Iunie 2015 09:36

  Semne și însemne pentru o poetică picturală

                             

                               

 

     Elite Prof Art Gallery si Scoala de Artă Bucuresti vă invită luni, 22 iunie 2015, ora 18,30 la vernisajul expoziției cu titlul ”Semne și Însemne pentru o poetică picturală” in Cotroceni strada Doctor Ioan Nanu Muscel nr. 13, Bucuresti.

    Un spectacol vizual în care experiența anilor de studiu se materializează intr-o serie de lucrări cu conținut tematic variat, expresie a personalității fiecăruia dintre participanți; un eveniment în care fiecare expozant dezvoltă și dezvăluie direcții personale.
Lucrările prezentate se propun a fi lecturate pe două coordonate: prima, aceea a discursului plastic intrinsec și cea de-a doua, a căutării de identitate artistică a fiecăruia dintre expozanți.
Expun: Anna Ostanina, Daniela Novac, Daniela Taraș, Ioana Condurățeanu, Ioana Mihailov, Ion Marafet, Melania Ecaterina Chituc, Mihaela Gheorghe, Mihaela Rotaru, Teo Aurescu

 

*

 

Citeşte mai mult...
 
Expozitia : " Luna Florilor " PDF Imprimare
Miercuri, 27 Mai 2015 12:24

                                          

     La puntea de trecere dintre primăvară și vară, expoziția oferită de Galeria de Artă Elite Prof Art, din București, se intitulează sugestiv Luna Florilor.

    Ce subiect mai gingaș și mai elegant decât lumea florilor poate să fie ilustrat în această perioadă?

     Florile au constituit și constituie teme inepuizabile pentru artiștii vizuali – atât pentru cei universali, cât și pentru cei români. Aceste ''manifestări ale naturii'' sunt pline de lumină și culoare, iar bucuria pe care o aduc este un rest al bucuriei edenice, stare ce ne-a rămas ca moștenire din Grădina Raiului.

 

Citeşte mai mult...
 
expozitia colectiva RITM, MUZICA SI CULOARE PDF Imprimare
Luni, 27 Aprilie 2015 12:28

 

                                 

   

 

    Expoziția Ritm, muzică și culoare, organizata de Galeria de Artă Elite Prof Art, reunește pe simezele Centrului de Conferințe de la Hotelul Pullman o întreagă galerie de artiști vizuali. Proveniți din generații diferite, având genuri diferite de abordare a subiectului, plasticienii reușesc să intre în dialog. Acest lucru a devenit, din anul 2011 până în prezent, modul de manifestare firească a Galeriei de Artă Elite Prof Art.

       Prezentul eveniment crează trei mari coordonate asupra cărora artiștii se opresc, fiecare încercând să decanteze, în lumea proprie, ideile ce se crează pe marginea subiectului. Prima coordonată este cea a ritmului, care din punct de vedere artistic reprezintă un ''principiu compozițional de reluare, la anumite distanțe, în anumite mărimi sau cantități și pe anumite sensuri a unui raport plin-gol, cald-rece etc.''


Citeşte mai mult...
 
EXPOZITIA PERSONALA DAVID PARVULESCU PDF Imprimare
Marţi, 31 Martie 2015 13:09

                       EXPOZITIA    PERSONALA  DAVID  PARVULESCU

                        

                                     

 

     

      La cei doar 7 ani, David Pârvulesu se află la prima expoziție personală – Poveste și culoare. Acest eveniment reunește pe simezele Galeriei de Artă Elite Prof Art, din București, aproximativ 90 de lucrări de grafică și pictură, realizate în diferite tehnici. De la pictura în tempera pe hârtie, până la pastel și pictură pe pânză, micul artist reușește să mânuiască instrumentele specifice cu multă îndemânare.

   Planul realității cotidiene și lumea imaginarului se întâlnesc în creația lui David, realul și povestea concretizându-se în compoziții plastice de o mare expresivitate, totul fiind constituit din fragmente – asemenea unui vitraliu – ce compun o personalitate aflată la începutul drumului în artele vizuale.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 23 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii