Total Media News

Expozitii
Campulung Mon Amour..." PDF Imprimare
Luni, 07 Iulie 2014 15:24
    Galeria de arta ELITE PROF ART - Bucuresti impreuna cu Primaria municipiului Camplung, Arges va invita sa vizitati expozitia de pictura :
                      "Campulung Mon Amour..."
              

   Expozitia va fi deschisa in perioada 13 - 20 iulie 2014 la Primaria municipiului Camplung, Arges, str.Negru Voda 127.

 

 
Muzeul National Peles va delecta cu imagini de la expozitia temporara "Mon Boudoir" PDF Imprimare
Luni, 07 Iulie 2014 11:11

 

   Parfumul de odinioară al reginelor României a persistat în sălile de expoziţii ale Castelului Peleş până la mijlocul lunii mai 2011, dar el se poate regasi oricand printre video-urile muzeului.

 

http://vimeo.com/21825652">Expozitia Mon Boudoir from http://vimeo.com/spitalul2bad">2 Bad on https://vimeo.com">Vimeo.

 

Synopsis: The Mon Boudoir exhibit at the Peles National Museum. Archive and teaser video.

 

 

Citeşte mai mult...
 
“MAESTRII ARTEI ROMANESTI CONTEMPORANE” PDF Imprimare
Marţi, 01 Iulie 2014 13:10
    Cu ocazia inaugurarii noului sediu, situat in Cotroceni, considerat de unii cel mai select si luxos cartier al Bucurestiului, pe strada Doctor Nanu Muscel  la numarul 13, Galeria de Arta Elite Prof Art organizeaza expozitia de pictura si sculptura

                     “Maestrii artei romanesti contemporane”
      
                
    Galeria Elite Prof Art reuneste intr-un singur spatiu mai multe activitati culturale – pictura si sculptura, grafica, arta decorativa, vestimentatie, expozitii si prezentari de carte si albume de arta cu vanzare, consignatie pentru obiecte de arta si bijuterii, arta fotografica si design, serate muzicale, conferinte, etc.
 Expunerea se face intr-un spatiu nou,  generos si elegant, intr-o ambianta placuta, care isi propune sa ofere conditiile optime pentru expunerea si comercializarea lucrarilor de arta.
    Sunt puse in valoare lucrarile atat individual cat si in ansamblu prin asigurarea unui confort si a unei ambiante oferite de designerii  profesionisti ai galeriei cu sprijinul unor specialisti si critici de arta de mare valoare.
    Expozitia se doreste a fi si aniversara, ocazie cu care au fost invitati atat artistii de renume care au contribuit prin prezenta lor la deschiderea galeriei, cat si alti artisti de seama care de-a lungul timpului ne-au onorat cu prezenta. Valoarea deosebita a celor prezenti ne determina sa-i enumeram intr-o ordine pur aleatorie:
Citeşte mai mult...
 
“Colours Symphony – Violet” PDF Imprimare
Luni, 23 Iunie 2014 15:57
             “Colours Symphony – Violet”


              
      Violet este o culoare legata traditional de spectrul vizibil, precum si una dintre cele sapte culori ale curcubeului. Desi traditional este considerata una dintre cele sapte culori majore ale spectrului culorilor, pozitia sa actuala in spectrul electromagnetic este controversata. Violet este o culoare adanca dar si luminoasa, apropiata de culoarea indigo – o culoare secundara in spatiul de culoare RGB – definit in mod special de cromatica celor trei culori primare – rosu, verde si albastru, precum si de cromatica culorii albe si a curbei de corectie gamma.
      In pictura, culoarea violet se regaseste alaturi de celelalte culori ale spectrului, in operele de arta ale marilor artisti ai lumii, intre care putem evidentia pictori romani precum Nicolae Grigorescu, Stefan Luchian, Theodor Amman, Iosif Iser, Camil Ressu.
     Organizata la Hotel Crowne Plaza expozitia Colours Symphony – Violet - este deschisa in perioada 21 iunie – 12 iulie 2014. Vernisaj -  joi 26 iunie 2014 la orele 18.00 – Sala Magnolia
Citeşte mai mult...
 
Expoziția Insula Eternei Primăveri PDF Imprimare
Marţi, 17 Iunie 2014 12:04

      Diseară,17.06.2014, de la ora 19.00, la Biblioteca Națională a României (B-dul Unirii nr. 22, spațiul expozițional Symposium – parter) va avea loc vernisajul expoziției de pictură

        Insula Eternei Primăveri


                  

      Expoziția Insula Eternei Primăveri poate fi vizitată în perioada 17 iunie – 17 iulie 2014, de luni până vineri, între orele 10:00-18:00.

      Intrarea este liberă.

  -  70  de lucrari  de  pictura  facute  de  un  grup  de  artisti
Citeşte mai mult...
 


Pagina 30 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii