Total Media News

Expozitii
Automobilul PREZENT și VIITOR la Salonul Auto București & Accesorii! PDF Imprimare
Marţi, 08 Octombrie 2019 13:26

Peste 400 de modele auto, premiere naționale, noutăți 2019-2020, zeci de vehicule electrice și hibride sunt expuse și te așteaptă cu oferte de nerefuzat!


sab2019 

    Între 10 – 20 Octombrie te așteptăm la Salonul Auto București & Accesorii 2019, evenimentul auto consacrat ce se va desfășura în Pavilionul B2 din Romexpo, cât și în zona exterioară adiacentă pe o suprafață totală de peste 25.000 mp. Doar la SAB poți găsi într-un singur loc o gamă de peste 400 de modele de autoturisme și vehicule comerciale pentru a-l alege exact pe cel care ți se potrivește!

    Sunteți invitații noștri și suntem onorați să vă avem alături de noi, ca de fiecare dată, Joi, 10 Octombrie, ora 12.00 să marcăm împreună deschiderea oficială și conferința de presă a celei de a XVII-a ediții a SAB & Accesorii 2019 ce va avea loc la intrarea Pavilionului B2 - Romexpo, în prezența multor oficialități și reprezentanți ai Ministerelor și Instituțiilor Partenere.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Expozitia de pictura si desen "Infinity's Immensity" - Oana Unciuleanu PDF Imprimare
Luni, 30 Septembrie 2019 14:11

              Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi text

 

Vernisajul  expozitiei de pictura si desen "Infinity's Immensity" - Oana Unciuleanu

 

 

Citeşte mai mult...
 
STIMescu la muzeu PDF Imprimare
Miercuri, 25 Septembrie 2019 14:26

 

           

                          

    Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi și Asociația Learning by teaching anunță prima ediție a proiectului STIMescu la Muzeul Antipa!

     Pe 27 septembrie 2019, cu ocazia Nopții Cercetătorilor, îi invităm pe profesorii din învățământul primar să participe la proiectul STIMescu la Muzeu, care va avea loc anul acesta și la Muzeul Antipa. Cursul interactiv va începe la ora 17:00 în Sala Multimedia și va avea ca punct de plecare cartea „Genialii. Antipa, I. Hașdeu, Vuia, Brâncuși, Enescu. 1886 - Un an din copilăria lor", scrisă de Anca Nedelcu și Elena Diana Nedelcu și apărută la editura Pandora M.

    În cadrul evenimentului, profesorii vor realiza activități integrate de matematică și explorarea mediului, comunicare, muzică și mișcare, pentru a ilustra copilăria lui Grigore Antipa. Experimentele și dioramele vor întregi activitățile și vor da savoare întâlnirii. Fiecare profesor va realiza propriile descoperiri și va putea folosi la clasă machetele experimentelor împreună cu elevii săi.

 

Citeşte mai mult...
 
Vernisaj - Maria Hodor PDF Imprimare
Marţi, 24 Septembrie 2019 06:55

 

 

               Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană   

 

 

           

 

               "Cine nu crede în miracole, nu e realist", Audrey Hepburn

ELITE PROF ART GALLERY, RECENZII FILME CINEMA și ASOCIAȚIA CULTURALĂ ARTAR în colaborare cu ATHENEE PALACE HILTON BUCHAREST organizează în perioada 24 Septembrie 2019 - 7 Octombrie 2019 expoziția personală intitulată " PORTRETUL ÎN SPAȚIUL ÎNCONJURĂTOR".

VERNISAJ : 24 Septembrie 2019, ora 18,30
COMENTARII CRITICE : ROXANA BĂRBULESCU, critic de artă și istoric, membru fondator și președinte al Asociației Culturale ARTAR.
     INTRAREA LIBERĂ!

*

Citeşte mai mult...
 
Expozitia de pictura si icoane "Contemporary Art" PDF Imprimare
Miercuri, 11 Septembrie 2019 13:30

            Este posibil ca imaginea să conţină: interior

     Elite Prof Art Gallery si Recenzii Filme Cinema va invita sa vizitati expozitia de pictura si icoane "Contemporary Art" deschisa la Crowne Plaza Bucharest.
     Expozitia este cu vanzare.

     Intrarea este libera.
Tel.0766304055

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 11 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii