Total Media News

Timp liber
INAUGURARE: S-a deschis AUTOSTRADA care ne duce în Grecia în 6 ore PDF Imprimare
Marţi, 10 Septembrie 2013 10:17

            După 68 de ani, a fost deschis punctul de frontieră Makaza, la graniţa între Bulgaria şi Grecia, care este situat pe cel mai scurt drum între Bucureşti şi Marea Egee.

 

     Makaza a fost închis în anul 1945, fiind deschis apoi la aproximativ 24 de ani după sfârşitul Războiului Rece în care Bulgaria şi Grecia au fost adversare. 

    Drumul Ruse-Makaza, care leagă România de Grecia traversând centrul Bulgariei, face parte din coridorul european numărul 9 care face legătura între Helsinki, statele baltice, Moscova, Kiev, Bucureşti şi portul grecesc Alexandroupolis la Marea Egee. 

Citeşte mai mult...
 
Festivalul Zile si Nopti Albe la Snagov PDF Imprimare
Miercuri, 04 Septembrie 2013 21:01

          Primaria Snagov impreuna cu Fundatia pentru Democratie, Cultura si Libertate organizeaza in perioda 6 - 8 septembrie a.c.

                                       

    Festivalul Zile si Nopti Albe la Snagov. Proiectul isi propune sa relanseze zona Snagovului, care de acum 80 de ani a fost conceputa ca un spatiu de agrement pentru bucuresteni si prahoveni.

     Anul acesta se implinesc 80 de ani de cand Primarul General al Capitalei Dem Dobrescu, in anul 1933, anunta inscrierea  Snagovului in circuitul turistic al Bucurestiului.

      Manifestarea se bucura de spijinul comunitatii de afaceri din zona si - poate nu intamplator - majoritatea companiilor din Snagov au ca domeniu de activitate tocmai agrementul.

Citeşte mai mult...
 
Fashion Festival vine cu noi surprize la cea de-a doua editie! ”La Historia” –7 & 8 septembrie PDF Imprimare
Miercuri, 28 August 2013 18:47

     Cele mai noi creatii vestimentare handmade, bijuterii superbe sau accesorii ce vor impodobi cu eleganta orice tinuta vin la cea de-a doua editie a targului Fashion Festival in Centrul Vechi !

                            

     Dupa succesul primului eveniment cu acelasi nume de la inceputul lunii august, Fashion Festival isi redeschide portile in buricul Bucurestiului pentru toate doamnele si domnisoarele cu bun gust la ceas de sarbatoare – de Sf Marie mica, adica pe 7 si 8 septembrie, intre orele 13:00 – 21:00.

    Celebrul local La Historia (Str. Sf Dumitru, nr. 3 –vis-à-vis de Teatrul de Comedie) va fi asadar si de aceasta data gazda unor creatii minunate, unice, concepute cu migala si multa pasiune de cele mai talentate creatoare, prezentate spre deliciul tuturor vizitatoarelor.

Citeşte mai mult...
 
Pescari cu barca, se fac inscrieri la competitia Boat Fishing Challenge! PDF Imprimare
Marţi, 27 August 2013 19:46

   Boat Fishing Challenge va fi o provocare pentru 15 echipaje de ambarcatiuni cu motor care se vor lansa pe Dunare, la Giurgiu. Echipajele de pescari vor pescui timp de 2 zile in locuri cu craci, curenti sau ape adanci.

                             

     Vor castiga aceia care vor reusi sa aduca in minciog cei mai mari pesti ascunsi in acele locuri salbatice. Detaliile pentru participanti sunt disponibile in pagina concursului.

     Boat Fishing Challenge este prima competitie marca Harta Pescar. Potentialii parteneri sunt asteptati sa se alature evenimentului, iar pentru acestia, Harta Pescar a rezervat locuri speciale in reteaua de localizare si in concurs.

Citeşte mai mult...
 
PROMENADA Operei 24 august PDF Imprimare
Joi, 22 August 2013 14:14

 

 

 

              

 

 

                                                           PROMENADA OPEREI, 
                                                 concert extraordinar în aer liber,
                                                avanpremieră a stagiunii 2013-2014

                                           Sâmbătă, 24 august 2013, de la ora 20.30


             Opera Naţională Bucureşti (ONB) invită publicul sâmbătă, 24 august, de la ora 20.30, la cea de-a VII-a ediţie a „Promenadei Operei”, concert extraordinar de muzică clasică, în aer liber. Devenit deja o tradiţie a instituţiei, evenimentul, care atrage anual mii de oameni, se va desfăşura pe esplanada Operei (spre Bulevardul Mihail Kogălniceanu), iar intrarea va fi liberă.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 13 din 14

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Timp liber