Total Media News

Total Media News
Balanţa de plăţi şi datoria externă – februarie 2024 PDF Imprimare
Luni, 22 Aprilie 2024 18:14
                                        BNR invită publicul la
    În perioada ianuarie-februarie 2024p contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un deficit de 2 707 milioane euro, comparativ cu 2 171 milioane euro în perioada ianuarie-februarie 2023. În structura acestuia, balanţa bunurilor a consemnat un deficit mai mic cu 39 milioane euro, balanța serviciilor a înregistrat un excedent mai mic cu 456 milioane euro, balanța veniturilor primare a înregistrat un deficit mai mare cu 516 milioane euro, iar balanța veniturilor secundare a înregistrat un excedent de 345 milioane euro, comparativ cu un deficit de 52 milioane euro în perioada ianuarie-februarie 2023.

    Contul curent al balanței de plăți (mil. euro)..........

 

Citeşte mai mult...
 
Conferința „Idei care schimbă România” PDF Imprimare
Vineri, 26 Aprilie 2024 13:16
                       
   
   Astazi, 23 aprilie a.c., a avut loc la Palatul Parlamentului conferinta intitulata „Idei care schimba Romania”, structurata pe tematici de actualitate aferente antreprenoriatului si securitatii cibernetice. Printre principalele subiecte abordare s-au regasit retehnologizarea și revitalizarea industriei chimice a Romaniei, rezilienta economiei romanești prin prioritizarea investitiilor în infrastructura si logistica, necesitatea tranzitiei energetice pentru mediul economic si economia circulara prezentata ca un model de crestere economica sustenabila.
Evenimentul a fost organizat de catre Comisia pentru afaceri europene a Camerei Deputatilor, impreuna cu Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România si Directoratul Național de Securitate Cibernetica sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Camerei Deputatilor.
*
Citeşte mai mult...
 
Premiera filmului documentar “POVESTEA UNUI CIOB DE LUT” PDF Imprimare
Miercuri, 09 Decembrie 2015 14:47

        

                                

             

 

     Joi, 10 decembrie 2015, la orele 17,30, va avea loc la Studioul Horia Bernea al Muzeului National al Taranului Roman,

  premiera filmului documentar “POVESTEA UNUI CIOB DE LUT”


  – asezarea geto-dacica PIROBORIDAVA, o productie a Scolii Tehnice Postliceale de Arta teatrala si Cinematografica. Scenariul si regia sunt semnate de Viorel Costea.

Filmul este o incercare de aducere in constiinta publica a celei mai mari asezari civile ale geto-daccilor, descoperite pana acum pe teritoriul Romaniei.

Atat prin pozitionarea sa, cat si prin activitatile in primul rand comerciale care aveau ca punct de sosire si de plecare acest loc, cetatea dacica PIROBORIDAVA a fost o asezare de maxima importanta pe harta vechii Dacii. Din motive mai mult sau mai putin obiective, acest  lucru este din ce in ce mai putin cunoscut in ziua de azi.

Este ceea ce incearca sa schimbe “POVESTEA UNUI CIOB DE LUT”

 

*

 

*- http://www.total-media-news.ro/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=53&video_id=517


Citeşte mai mult...
 
Rapid vs U Craiova PDF Imprimare
Vineri, 26 Aprilie 2024 21:03

         vs          

    SuperLiga, Play-Off #7

    Giulești - Superbet Arena

   

Clasament Etapa 7

Loc Echipa M V E I Gol +/- Pct
1. SC Fotbal Club FCSB SA 6 4 2 0 10-5 5 46
2. Farul Constanţa 6 4 1 1 13-6 7 35
3. Universitatea Craiova 6 3 0 3 8-8 0 34
4. FC CFR 1907 Cluj SA 6 2 1 3 8-10 -2 34
5. Fotbal Club Rapid 1923 SA 6 0 1 5 6-14 -8 29
6. ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 6 1 3 2 7-9 -2 28

 

*
Citeşte mai mult...
 
Se caută voluntari pentru plantarea a un milion de copaci! PDF Imprimare
Luni, 27 Iunie 2016 16:53


           

    Ne-am propus să fim primii români care vor planta 1.000.000 de copăcei simultan! De aceea noi, echipa de voluntari

      „Plantăm fapte bune în România”

, ne căutam colegi cu care să contribuim constructiv la creșterea suprafeței împădurite a țării și la protejarea pădurilor.

Sub sloganul „Plantăm! Îngrijim! Împădurim!”, toamna aceasta lansăm o mobilizare civică în masă pentru a proteja și crește pădurile din România. Pentru acest obiectiv ne căutăm colegi în proiect, după cum urmează: câte un coordonator de judeţ, 4 coordonatori regionali, câte un coordonator de voluntari pe județ, șefi de parcele în ziua de plantare, 3 fundraiseri din Bucureși, 2 comunicatori din București şi 1 administrator de platformă online.

Până pe 27 august, trimite-ne CV-ul și o scurtă motivație, pe adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Sperăm să te avem alături de noi în echipă!

Pe 24 octombrie desfășurăm cea mai mare acțiune de împădurire din țara noastră: 30 de județe vor împăduri simultan 1.000.000 de copăcei pe terenuri cu probleme din afara localităților (agricole degradate, cu risc de alunecare, supuse fenomenului deșertificării) sau pe terenuri din interiorul orașelor unde este necesară prezența a cel puțin unui arbore. Ulterior, vom și îngriji arborii pe o perioadă mai mulți ani, până ce se atinge maturitatea plantației sau a copacului plantat individual.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home