Total Media News

Total Media News
In premiera primele imagini cu avionul SWAN proiectat si produs de domnul Radu Berceanu! PDF Imprimare
Miercuri, 15 Aprilie 2015 15:51

 

             

    AOPA Romania are onoarea sa faca publice primele imagini de la lansarea oficiala a unui avion conceput si produs in intregime in Romania anului 2015. Suntem bucurosi ca in tara noastra inca exista idealisti care fac eforturi de a concepe si produce avioane si foarte mandri de faptul ca cel care a proiectat integral aeronava si s-a implica personal in procesul de fabricatie alaturi de echipa de productie este membru AOPA Romania. Locul premierei este la una din cele mai prestigioase expozitii de aviatie generala din Europa, AERO 2015, ce are loc in perioada 15-18 aprilie in localitatea Friedrichshafen, Germania.

    SWAN este un avion surprinzator find mai usor decat un ... avion ultrausor. Conceput din start sa respecte regulile Part103 din SUA si microlight SSDR din Marea Britanie, SWAN este un avion monoloc care cantareste gol 115 kg. Aceste reguli dau voie proprietarului sa zboare fara sa detina licenta de pilot (!!!) si fara a avea avionul inmatriculat la Autoritate dar impun si restrictii cum ar fi un rezervor de combustibil de maxim 25 de litri si o viteza maxima in zborul orizontal de 100 km/h. 

 

 

Citeşte mai mult...
 
Noua transmisie I-Shift cu trepte de forță poate porni de pe loc un camion de 325 de tone PDF Imprimare
Duminică, 27 Martie 2016 19:31
                  
   
   Volvo Trucks lansează un nou membru al familiei I-Shift: transmisia I-Shift cu trepte de forță.
   Noile trepte de viteză adăugate la transmisia automatizată oferă o capacitate excepțională de pornire de pe loc pentru autocamioanele care transportă încărcături grele în condiții dificile.
   Acest sistem reprezintă o noutate absolută pentru autocamioanele de mare tonaj produse în serie.
    Noua versiune a transmisiei I-Shift de la Volvo Trucks face posibilă adăugarea a două noi trepte de forță. Ceea ce înseamnă, printre altele, că autocamionul poate să pornească de pe loc și să transporte o sarcină maximă în combinație (GCW) de până la 325 de tone.

   „Sistemul I-Shift cu trepte de forță aduce o aplicabilitate mai largă pentru autocamioanele de mare tonaj cu transmisie automatizată care, acum îşi pot controla mai bine viteza atunci când înaintează lent sau se deplasează în marșarier. Șoferul poate transporta o încărcătură grea fără a-și mai face probleme că poate ajunge în situații care să ducă la imobilizări costisitoare", afirmă Peter Hardin, Manager de produs pentru Volvo FM și FMX.

 

Citeşte mai mult...
 
Conducatorii auto ai Germaniei au clasificat LIQUI MOLY pe primul loc PDF Imprimare
Sâmbătă, 10 Martie 2012 11:51

Şi în anul 2012, expertul în ulei de motor şi aditivi, LIQUI MOLY, este cea mai îndrăgită marcă de lubrifiant din Germania.

                                          

La alegerea organizată în rândul cititorilor revistelor „Auto Zeitung“ şi „auto motor und sport“, compania germană este reprezentată pe primul loc la rubrica aditivi, apărându-şi titlul de anul trecut. Pentru prima dată, şi revista „Auto Bild“ a realizat un sondaj în rândul cititorilor. Şi aici, majoritatea a ales LIQUI MOLY pe primul loc.

Citeşte mai mult...
 
Good-bye, Rio 2016 ! PDF Imprimare
Luni, 22 August 2016 09:33

 

          

 

  S-au  incheiat   primele Jocuri Olimpice din America de Sud .
 Ceremonia de închidere spectaculoasă a adus   sfirsitul  a  16 zile pline de acțiune în locurile de iconic!
    Dupa  RIO  , urmeaza................................................ANALIZE, analize,analize,................si  poate, poate ,poate     .......................si  ceva  MASURI   concrete   !!


     Romania  a  fost  prezenta  la  aceasta  olimpiada  cu  96  de  sportivi, si  s-a  clasat  pe  locul  47 pe  natiuni  , in  urma  obtinerii  a  5  medalii ( una  de aur, una de argint si 3  de  bronz ).

     Ca  fapt  divers  trebuie  amintit  ca  Croatia  a  obtinut  10 medalii ( locul  17 pe  natiuni),

 Grecia  cu  toata  criza  de  acolo  a  luat 6  medalii  ( locul  26   pe natiuni ),Ungaria   cu  o  populatie   de  9,897 milioane (2013)  a   obtinut  15  medalii  (   locul  12  pe  natiuni ).

 

 

Citeşte mai mult...
 
Belgia are un nou REGE PDF Imprimare
Duminică, 21 Iulie 2013 18:49

   Regele Albert al II-lea a abdicat. Philippe a devenit regele Belgiei

                               


      Philippe de Belgique a devenit duminică în mod oficial al şaptelea rege al Belgiei, depunând jurământul constituţional în Parlament, după o oră şi jumătate de la abdicarea tatălui său, regele Albert al II-lea.

"Jur să respect Constituţia şi legile poporului belgian, să apăr independenţa naţională şi integritatea teritorială", a declarat în mod solemn Philippe, în olandeză, franceză şi germană, cele trei limbi naţionale, devenind în mod oficial, la vârsta de 53 de ani, noul şef al statului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 877 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home