Total Media News

Total Media News
Premii în valoare de 1 milion de lei la prima extragere la loteria bonurilor fiscale PDF Imprimare
Luni, 13 Aprilie 2015 19:55


                                            

Luni, 13 aprilie a.c., începând cu ora 11.30, la studioul TV al Loteriei Române a  avut  loc prima extragere pentru Loteria Bonurilor Fiscale, loterie organizată de Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Națională de Administrare Fiscală cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Extragerea a fost   publică și a  fost  transmisă în direct de Televiziunea Română.

La această extragere participă bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie – 28 martie 2015. Participarea la loterie nu presupune o înregistrare prealabilă a bonurilor fiscale în nicio bază de date/ website și nici depunerea acestora înainte de efectuarea extragerii la sediile instituțiilor implicate în organizare. Bonurile rămân la posesorii acestora care, după extragere, vor verifica dacă sunt câștigătoare.

  

BONUL CÂŞTIGĂTOR are valoarea de 6 lei şi trebuie să fie din data de 7 februarie.

Asta înseamnă că toate bonurile fiscale de valori cuprinse între 6 lei şi 6,99 lei sunt declarate câştigătoare.

 

Citeşte mai mult...
 
ROWE MINERALÖLWERK GMBH PDF Imprimare
Marţi, 05 Aprilie 2016 15:41

 

                    

 

    Compania ROWE MINERALÖLWERK GMBH a fost înființată în februarie 1995, în Flörsheim – Dalsheim , Rheinhessen , Germania . Sub conducerea de succes a singurului acționar și director general, inginerul ( FH ) Michael Zehe , compania s-a extins, mutându-se la Bubenheim (Palatinat) în primăvara anului 2000.

   Produsele de înaltă calitate, termenele scurte de livrare și prețurile atractive fac din această companie – care este certificat conform DIN EN ISO 9001:2008 , ISO / TS 16949:2009 și ISO 14001 – un partener recunoscut în ţara de origine, în străinătate şi pentru clienții importanți . Europa de Sud și de Est, Orientul Mijlociu, Asia și America de Sud sunt principalele piețe de export pentru produsele companiei .

    Managementul calității este aplicat în toate domeniile de funcționare ale ROWE MINERALÖLWERK GMBH. Descrierile detaliate ale procedurilor de elaborare și funcționare garantează un standard ridicat al calității produselor . Sondajele recurente realizate în rândul clienţilor permit identificarea şi remedierea rapidă a punctele slabe.

 

Citeşte mai mult...
 
Conducatorii auto ai Germaniei au clasificat LIQUI MOLY pe primul loc PDF Imprimare
Sâmbătă, 10 Martie 2012 11:51

Şi în anul 2012, expertul în ulei de motor şi aditivi, LIQUI MOLY, este cea mai îndrăgită marcă de lubrifiant din Germania.

                                          

La alegerea organizată în rândul cititorilor revistelor „Auto Zeitung“ şi „auto motor und sport“, compania germană este reprezentată pe primul loc la rubrica aditivi, apărându-şi titlul de anul trecut. Pentru prima dată, şi revista „Auto Bild“ a realizat un sondaj în rândul cititorilor. Şi aici, majoritatea a ales LIQUI MOLY pe primul loc.

Citeşte mai mult...
 
Presedintele Comitetului Olimpic European a fost arestat la RIO pentru trafic ilegal de bilete PDF Imprimare
Miercuri, 17 August 2016 21:17

 

                

 

  Conform  AIPS MEDIA,poliția braziliană a arestat pe Pat Hickey ,Președintele   Comitetului  Olimpic  European,  și  pe  Președintele  Consiliului Olimpic al Irlandei Patrick Hickey din cauza  implicării lor  in  speculatii  cu  bilete la   Jocurile Olimpice de la Rio.
   S-a confirmat faptul că,  Hickey, un membru al CIO din 2012, a fost acuzat în mod oficial cu "bilet pentru meciurile, formând o înțelegere și de introducere pe piață ilicită". Hickey s-ar putea confrunta cu o pedeapsă maximă de șapte ani de închisoare.Patrick Hickey a fost arestat miercuri dimineața seara la Windsor Marapendi Hotel din cartierul Olimpic din Barra de Tijouca unde majoritatea membrilor IOC locuiesc în timpul Jocurilor.

  Un mandat a fost emis pentru arestarea președintelui EOC este următoarea 1000 de bilete alocate Consiliului Olimpic al Irlandei pentru directori, sportivi, familii și sponsori în cazul în care sa dovedit a fi vândute la prețuri de la fani sporit.poliția braziliană a reținut un director internațional companie de sport ospitalitate THG Sport și o femeie care lucrează ca interpret la Jocurile cu privire la tarifele de marketing frauduloase de bilete.

  Se  spune   că lui  Hickey i-a  venit  rău după arestarea sa și a fost transferat la spitalul Samaritano din cartierul Barra de Tijouca.

 

Citeşte mai mult...
 
Italia verifica cele mai mari opt banci PDF Imprimare
Marţi, 30 Iulie 2013 19:31

            Banca centrala a Italiei desfasoara verificari discrete la cele mai mari opt banci din tara, analizand portofoliile de credite ale acestora, procedura in urma careia institutiie financiare ar putea fi nevoite sa vanda active sau sa ia masuri de recapitalizare.
                               
           Verificarile vin pe fondul temerilor manifestate de autoritati, investitori si unii bancheri privind situatia unor institutii de credit din Italia si cresterea creditelor neperformante.La inceputul acestui an, Banca Italiei a cerut bancilor comerciale sa-si majoreze rezervele de capital cu aproximativ 3,4 miliarde euro pentru a acoperi posibilele pierderi generate de creditele neperformante.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 878 din 1133

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home