Total Media News

Total Media News
Orasul Detroit vrea sa evite falimentul prin vanzarea operelor de arta PDF Imprimare
Sâmbătă, 15 Iunie 2013 15:26

     Detroit, cel mai mare oras din statul american Michigan, analizeaza posibilitatea de a evita falimentul, incercand sa isi plateasca datoriile acumulate prin scoaterea la vanzare a operelor de arta expuse la Detroit Institute of Arts (DIA), unul dintre cele mai prestigioase muzee americane.
                     
    Ruinat, lipsit de resurse si depopulat, Detroit-ul seamana in anumite zone ale sale cu acele orase abandonate dintr-un viitor postapocaliptic prezentate in filmele SF, informeaza LeFigaro.fr, citat de Mediafax.

 

Citeşte mai mult...
 
Investiţiile în economie au scăzut anul trecut cu 3,1% PDF Imprimare
Joi, 05 Martie 2015 17:12


     Investiţiile nete realizate în economie au scăzut în 2014, pentru al doilea an consecutiv, cu 3,1%, la 65,59 miliarde lei (14,77 miliarde euro), în pofida evoluţiei pozitive din trimestrul al patrulea, reducându-se uşor ponderea sumelor atrase de lucrările de construcţii noi, potrivit datelor INS.

    "Investiţiile concretizate în lucrări de construcţii noi, în anul 2014, au însumat 30666,3 milioane lei, reprezentând 46,8% din total, faţă de 47,1% în anul 2013. Investiţiile în utilaje şi mijloace de transport au însumat 26782,8 milioane lei, reprezentând 40,8% din total, faţă de 42,4% în anul 2013", se arată într-un comunicat al Institutului Naţional de Statistică (INS).

    Diferenţa de 12,4% este reprezentată de categoria "alte cheltuieli", care include cheltuieli pentru lucrări geologice şi de foraj, pentru cumpărarea animalelor de muncă, de producţie şi reproducţie, plantaţii de viţă de vie, pomi, împăduriri, cheltuieli pentru achiziţionarea obiectelor de inventar gospodăresc de natura mijloacelor fixe, cheltuieli pentru studiile de cercetare şi proiectare legate de obiectivele de investiţii şi pentru serviciile aferente transferului de proprietate.

 

Citeşte mai mult...
 
Olympus VH-210 - Performanţe deosebite în culori vii Citeste mai mult: Olympus VH-210 - Performanţe PDF Imprimare
Vineri, 13 Ianuarie 2012 12:03

Mere, struguri, caise, lychee … unele dintre cele mai colorate şi mai apreciate gustări din lume, sunt de asemenea şi cele de care ne bucurăm cel mai uşor.

Asemeni noii camere compacte Olympus VH-210. Inteligentă, subţire şi foarte simplu de utilizat, te face să vrei să fotografiezi doar pentru că este atât de uşor – şi pentru a te mândri cu aspectul său frumos. Designul minimalist, cu muchiile rotunjite şi suprafeţele complet metalice oferă camerei VH-210 o eleganţă simplă, dar culorile sale interesante sunt cele care o scot cu adevărat în evidenţă. Conceptul organic a reprezentat inspiraţia pentru cele şase variante de culori, denumite după şase fructe: Măr Roşu, Strugure Violet, Caisă Portocalie, Lychee Alb, Kiwi Verde şi Mure Negre. VH-210 combină conturul şi culorile sale atrăgătoare cu funcţii avansate de imagistică, care sunt ideale dacă doreşti fotografii pline de viaţă, obţinute foarte uşor.

Funcţii ca i-Auto şi Modul Beauty aleg automat setările potrivite pentru ca tu să obţii fotografii şi filme de calitate fără niciun stres. 14 Megapixeli şi zoomul optic panoramic 5x (26-130 mm*) se ocupă de restul. Prin intermediul Filtrelor Magice sau a Modului de fotografiere 3D (Roşu & Cyan) poţi crea efecte distractive, pe care apoi le poţi vizualiza pe ecranul LCD de 3”, sau trimite wireless Eye-Fi. Cu astfel de opţiuni, VH-210, disponibilă de la jumătatea lunii Februarie, oferă performanţe incredibile pentru preţul ei.

Olympus VH-210

Olympus VH-210

Citeşte mai mult...
 
Profitul grupului francez Renault a crescut cu 50% anul trecut PDF Imprimare
Duminică, 14 Februarie 2016 11:42


                

     Conform  MEDIAFAX , profitul grupului francez Renault, proprietarul Dacia, a crescut anul trecut cu 49%, la 2,82 miliarde euro, susţinut de creşterea vânzărilor şi costurile mai mici, în timp ce producătorul auto rus AvtoVAZ, pe care Renault îl controlează împreună cu Nissan, a generat o pierdere de 620 milioane euro.

     Chiar dacă a raportat rezultate bune pentru anul trecut, Renault a avertizat că cererea pentru maşini la nivel global va încetini în acest an, mai ales în Europa, unde anul trecut piaţa a urcat cu 9,3%, potrivit Wall Street Journal. Noi scăderi sunt aşteptate pentru Brazilia şi Rusia, două dintre cele mai importante pieţe ale Renault.

    Grupul vizează, în continuare, să-şi crească veniturile şi profitabilitatea.

 

Citeşte mai mult...
 
Mugur Isărescu: „Evaziunea fiscală este inevitabilă“ PDF Imprimare
Joi, 23 Februarie 2012 23:32

După mai mulţi ani în care oamenii de afaceri şi liderii organizaţiilor de business, dar şi studiile companiilor de consultanţă califică drept stânjenitor sistemul fiscal, ieri a ieşit la rampă chiar guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, pentru a arăta că, practic, evaziunea este inevitabilă.

                          

Prezent la o conferinţă despre piaţa de capital, Isărescu a atras atenţia că modelul antreprenorului român vizează atât calitatea de patron, cât şi de manager. Totuşi, „sistemul fiscal este conceput astfel încât să forţeze managerii să facă evaziune fiscală" şi toate acestea sunt „piedici în dezvoltarea pieţei de capital din România".

Sistemul „îţi scoate ochii din cap"

„Transparenţa este iarăşi o problemă, o chestiune culturală. Vii la Bursă, cam spui ce ai în ogradă. Mulţi se feresc. «Lasă, mă, că ştiu eu cum e», spun antreprenorii. E adevărat că dacă vom continua cu un sistem fiscal care te împovărează, îţi scoate ochii din cap, şi-ţi dă o singură şansă, să faci evaziune fiscală, nu putem spera la dezvoltarea bursei din România", a spus Isărescu.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 884 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home