Total Media News

Total Media News
Mii de manifestanti au ocupat Piata Taksim din Istanbul PDF Imprimare
Duminică, 02 Iunie 2013 11:46

           Mii de protestatari au ocupat, sâmbătă, Piaţa Taksim din centrul oraşului Istanbul, iar forţele de ordine s-au retras, relatează ziarul turc Hurriyet.

                             

     Manifestaţiile durează de cinci zile la Istanbul, unde sute de persoane au exprimat nemulţumirea faţă de planul de reamenajare a Parcului Gezi şi de reducere a suprafeţelor verzi. Proteste au izbucnit sâmbătă şi în capitala Turciei, Ankara, unde sute de persoane s-au solidarizat cu manifestanţii din Istanbul, demonstraţiile fiind îndreptate împotriva premierului Recep Tayyip Erdogan.

    Mii de manifestanţi au ocupat Piaţa Taksim din Istanbul, forţele de ordine s-au retras

Citeşte mai mult...
 
BCR Pensii PDF Imprimare
Marţi, 24 Februarie 2015 16:39

    

                        

 

   BCR Pensii a inregistrat, in anul 2014, o crestere cu 41% a activelor in administrare (Fondul de Pensii Facultative  BCR Plus si Fondul  de Pensii  Administrat Privat BCR) cu 4% peste media pietei, pana la o valoare de 1,3 miliarde lei*.

-          36,84% din totalul clienților care au decis sa economiseasca intr-o pensie facultativa în 2014, au ales BCR Plus, fondul de pensii facultative administrat de BCR Pensii. Numarul acestora fiind de 12.196 din totalul celor 33.104 de clienti noi atrasi de intreg sistemul de pensii facultative (calcule ale companiei, in baza datelor statistice publicate de ASF, reprezentȃnd creşterea netă  a clienţilor calculată luând în considerare numărul total de clienți la 31.12.2014 şi numărul total de clienți la 31.12.2013). Astfel, la finalul lunii decembrie 2014 ,numărul total al participanților la BCR Plus era de 98.310, înregistrând o crestere de 14% fata de luna decembrie 2013*.

 

Citeşte mai mult...
 
Interviu despre Sport cu Domnul Dir. Sandulache Cristian Stefan PDF Imprimare
Luni, 25 Iulie 2016 16:24

 

                                        

 

  

       Avem privilegiul să luăm un mic interviu domnului Ștefan Cristian SANDULACHE, director executiv al Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București

 

Rep: Domnule director, v-am ruga pentru început să ne spuneți câteva repere autobiografice, unde v-ați născut, unde ați studiat, ce sporturi ați practicat ?

Dnul dir. Sandulache:

M-am născut în București, am studiat în București atât la școala generală, liceu, facultate, masterat și nu în ultimul rând la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București am obținut titlul de Doctor. Având în vedere că m-am născut în sala de sport, ambii părinți fiind profesori de edcuație fizică, am practicat ca sport principal baschetul, însă de-a lungul evoluției mele de la un copil cu vârsta de 5 ani până la vârsta de 14 ani (când am început performanța) am cochetat și cu judo, gimnastică, atletism și karate. Dar doar ca sporturi complementare, ce au adus un plus valoare pregătirii mele ca baschetbalist.

Rep: Vă rugăm să ne spuneți, cu ce v-ați ocupat până la funcția prezentă ?

Dnul dir. Sandulache:

Am predat în calitate de asistent universitar la ramura sportivă baschet la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Spiru Haret. O experiență minunată, cu tineri dornici de a învăța, tineri pe care îi regăsesc în unele unități de învățământ la această dată, predând materia – educație fizică și sport. În același timp am antrenat la Baschet Club 97, reușind performanța ca ultima medalie de Campioni Europeni la feminin – Div. B valorică să fie câștigată de România, având în componență lotul reprezentativ de la acea dată, un număr de 6 sportive ce au trecut prin ”mâna” mea. Desigur am fost ca antrenor în cadrul acestui club, și campioni naționali la masculin și feminin, sau ocupanți ai locurilor 2-3 în funcție de perioadă.

Rep: De unde vine dragostea dumneavoastră pentru sport ?

Dnul dir. Sandulache:

Așa cum am mai spus, m-am născut în sport. Și nu o spun la nivel declarativ cum o fac majoritatea, de când aveam 1 zi am mers în cantonamentele tatălui meu. Nu aș da cu nimic la schimb, copilăria mea petrecută într-o familie dedicată sportului. Mulțumesc lui Dumnezeu, am avut și am parte în continuare de părinți extraordinari care au știut să insufle plăcerea practicării unui sport și mai ales că au reușit să îmi insufle dragostea de a preda mai departe în domeniul educației fizice și sportului, imediat ce am renunțat la sportul de performanță datorită unor probleme medicale.

 

Citeşte mai mult...
 
Analiza evolutie piata auto in anul 2015 PDF Imprimare
Miercuri, 20 Ianuarie 2016 14:39

 

           

 

    Pe ansamblul pietei, livrarile totale de autovehicule (autoturisme + vehicule comerciale) au inregistrat, pe intreg anul 2015, o crestere generala de 20,2% comparativ cu anul 2014.

   In interiorul acestei cifre, avem autoturismele cu o crestere de 18,7%. Aceasta evolutie, care poate fi caracterizata ca fiind peste asteptarile pietei (in ianuarie 2016 urma sa intre in vigoare reducerea cu 4 puncte procentuale a TVA), a avut loc in conditiile in care in Trim. IV al anului 2015 s-a inregistrat o crestere generala semnificativa (+31,2%) fata de perioada similara din 2014.

   Si pe plan european remarcam o crestere generala consistenta a vanzarilor de autoturisme, respectiv +9,3% pe intreg anul 2015. Practic, cu exceptia unei singure tari, toate statele membre UE au inregistrat cresteri. Este astfel evident faptul ca in cele mai mari piete auto din UE, anul 2015 consemneaza cresteri relativ importante la categoria autoturisme, astfel: Germania +5,6%, UK +6,3%, Franta +6,8% si Italia +15,8%, Spania +20,9%.

 

Citeşte mai mult...
 
Postul Tv TVRM se transforma în TVH 2.0 PDF Imprimare
Miercuri, 22 Februarie 2012 12:37

Postul Universităţii „Spiru Haret“, condus de Sebastian Lăzăroiu, va avea de mâine o nouă faţă.

                    

Televiziunea TVRM Educaţional, deţinută de universitatea privată „Spiru Haret", îşi va schimba denumirea şi grila de programe de la 23 februarie.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 887 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home