Total Media News

Total Media News
O NOUA TARA IN EUROPA PDF Imprimare
Sâmbătă, 18 Mai 2013 21:22

     Intitulat "Catalunia este aproape de independeţă în ciuda Madridului", comentariul lui Bosch arată că ruperea celei mai bogate provincii din Spania şi constituirea sa ca stat independent nu este un obiectiv uşor de atins şi nici nu se poate spune când şi cum anume se va realiza acest lucru.

                     

    Dar, spune acesta, "se poate afirma că drum e deschis, planurile au fost schiţate şi duse la îndeplinire şi, în mod sigur nu mai este cale de întoarcere la vechea dependenţă". Criza economică din Spania alimentează starea de spirit separatistă din Catalunia. Ea îi determină pe catalani să pună problemele lor economice pe seama unui sistem naţional care, în opinia lor, îi obligă să aducă o contribuţie disproporţionată în raport cu restul Spaniei.

Citeşte mai mult...
 
Putin lui Obama: Spuneti adevarul despre extraterestri sau daca nu, o vom face noi! PDF Imprimare
Marţi, 17 Februarie 2015 21:16

    Pe agenda de lucru a Rusiei la World Economic Forum a fost trecut si indemnul adresat presedintelui SUA, Barack Obama, ca a venit timpul pentru ca omenirea sa afle adevarul despre existenta extraterestrilor. 

   In aceasta initiativa a Rusiei lui Vladimir Putin se precizeaza ca, daca SUA nu vor lua in considerare acest anunt, atunci Kremlinul isi va asuma unilateral aceasta sarcina si va face acest lucru fara niciun fel de sovaire.

    Deschiderea Forumului a fost oficiata de Dimitri Medvedev. Acesta a fost de asemenea protagonistul unui eveniment aparent neprogramat, din data de 7 decembrie 2012, cand dupa filmarea unui interviu, el a continuat sa raspunda la unele intrebari sensibile legate de extraterestri, crezand ca microfonul sau a fost inchis. In realitate, acesta ramasese cuplat la retea, astfel incat intregul dialog cu reporterul a fost inregistrat. Medvedev a fost intrebat atunci daca „presedintelui ii este inmanat, odata cu valiza nucleara, si un dosar secret ce cuprinde informatii despre extraterestri".

 

Citeşte mai mult...
 
Min. Tineretului si Sportului organizeaza dezbaterea publică: Sportul în România PDF Imprimare
Miercuri, 20 Iulie 2016 16:41

        INVITAȚIE DEZBATERE PUBLICĂ Sportul în România.

    Abordare participativă în modificarea şi completarea Legii nr. 69/2000 – Legea educaţiei fizice şi sportului

 

                                 

 

Către:

Toate persoanele fizice şi juridice interesate

Stimate doamne/Stimaţi domni,

Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) vă invită joi, 28 iulie a.c., începând cu orele 09:30, la dezbaterea publică: Sportul în România. Abordare participativă în modificarea şi completarea Legii nr. 69/2000 – Legea educaţiei fizice şi sportului, organizată cu scopul creării cadrului de dialog în vederea integrării opiniilor persoanelor interesate în acest important document pentru viitorul sportului din România. Evenimentul va avea loc la Hotel Intercontinental din București, Sala Rapsodia, etaj 1.

 

Citeşte mai mult...
 
Aproape 700.000 de vehicule Renault D. ar putea avea nevoie de actualizarea softurilor de poluare PDF Imprimare
Miercuri, 20 Ianuarie 2016 08:57


                                                      

    Conform  MEDIAFAX , aproape 700.000 de vehicule Renault diesel ar putea avea nevoie de actualizarea softurilor de poluare, a declarat directorul pentru concurenţă Thierry Bollore, potrivit căruia grupul va anunţa în martie măsuri de reducere a emisiilor reale de oxid de nitrogen la cele mai recente modele diesel.

    Ajustările necesare motoarelor, care vor consta în actualizări ale softurilor, vor fi disponibile pentru generaţia Euro 6 a motoarelor diesel, a declarat Bollore reporterilor, în timpul unui briefing susţinut la sediul Renault din vestul Parisului.

    Începând din luna iulie, vor fi oferite verificări voluntare ale motoarelor pentru proprietarii a circa 700.000 de vehicule care ar putea fi eligibile pentru modernizare.

 

Citeşte mai mult...
 
S-au pus la vanzare biletele la meciul Romania-Suedia! PDF Imprimare
Miercuri, 23 Octombrie 2019 15:39

Începând de miercuri, 23 octombrie, Federația Română de Fotbal a dat startul vânzării biletelor la partida decisivă din grupa de calificare la EURO 2020, contra Suediei. Duelul cu nordicii va avea loc pe Arena Națională, în data de 15 noiembrie, de la ora 21:45.

Tricolorii au nevoie de toată susținerea publicului în penultimul joc din drumul spre Campionatul European de anul viitor, turneu final găzduit în 12 orașe europene, între care și Bucureștiul. Împreună putem obține victoria care ne apropie de EURO!

Biletele pentru jocul cu Suedia sunt disponibile online, doar pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, prețul fiind între 35 lei (peluză) și 120 lei (tribună).

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele și prenumele titularului vor fi inscripționate pe bilet, informații precum data și locul nașterii vor fi, de asemenea, solicitate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieriile stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 și 21:45.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 888 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home