Total Media News

Total Media News
ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 PDF Imprimare
Miercuri, 16 Octombrie 2019 08:49
                   Imagini pentru logo federatia  romana  de  fotbal
 
   In  sport, ca  si  in  viata , TREBUIE  sa  ai  si  un  pic  de  noroc  !!

 " Într-o seară de poveste, într-o atmosferă feerică, în fața a aproape 30.000 de copii, tricolorii au condus Norvegia, dar au fost egalați în prelungiri. 

   Ai noștri simt pulsul tribunelor, inima copiilor bătând pentru ei și se aruncă în atac. Pușcaș e primul care încearcă, dar nu prinde cadrul porții! Rămânem sus, iar Benzar șutează de la 20 de metri, însă nici el nu e mai norocos. Oaspeții se așează mai greu în teren, au venit la București să joace în liniște și s-au trezit în vulcanul copilăriei. Ødegaard e primul care ne dă emoții, dar… “Apără Tătărușanu!”. Nu cedăm terenul, iar Mitriță ia o minge în banda stângă, trece pe lângă Elabdellaoui țintește colțul lung, dar mingea trece alături. Forțăm, însă Stanciu nu îl învinge pe Jarstein. Replica norvegienilor vine de la Joshua King, dar Tătărușanu e din nou la post. Prima repriză se încheie tot cu ai noștri în atac, dar portarul advers respinge șutul bun al lui Mitriță!

Citeşte mai mult...
 
Sony se retrage din productia de LCD-uri, le va cumpara gata facute PDF Imprimare
Marţi, 27 Decembrie 2011 16:19
 

   Deoarece vanzarile de TV-uri nu au aratat foarte bine pentru SONY in acest an, compania vrea sa se retraga dintr-un parteneriat de productie de panouri in care avea drepturi egale cu Samsung.


    S-LCD este numele companiei, iar cele 50% din actiunile SONY au fost cumparate cu 939 milioane de dolari de catre SAMSUNG, care detinea restul de 50%.

       

   Decizia a fost luata in urma semnarii unui nou parteneriat strategic, prin care SONY va primi in continuare panouri LCD de la S-LCD la preturi preferentiale, compania urmand a se implica activ si in procesele asociate dezvoltarii acestei tehnologii.


SONY spera ca monetizarea acestor actiuni sa ajute la redirectionarea de fonduri, simultan cu eliminarea grijilor si responsabilitatilor asociate cu intretinerea unui centru de productie.



  **   sursa  :

 
Plăcuţele de frână inovatoare Ferodo Eco-Friction® au fost alese de Daimler PDF Imprimare
Marţi, 05 Ianuarie 2016 16:44

Plăcuţele de frână inovatoare Ferodo Eco-Friction®

au fost alese de Daimler pentru echiparea a două platforme importante de vehicule


                          

      

     Federal-Mogul Motorparts, divizia Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), va anunţa în curând nominalizarea sa drept furnizor de plăcuţe de frână fără cupru din gama Ferodo Eco-Friction® pentru producătorul german de autovehicule, Daimler. Federal-Mogul Motorparts va furniza aceste piese pentru puntea faţă a  platformelor de vehicule MFA2 şi BR167, cunoscute sub denumirile comerciale de Mercedes Clasa A şi B, şi Mercedes Clasa M.

    Acest acord important confirmă încă o dată relaţia solidă dintre Federal-Mogul şi producătorul german, care a ales în anul 2014 să folosească plăcuţele de frână din gama Eco-Friction pentru modelul Mercedes-Benz Clasa C, primul vehicul de acest fel echipat cu astfel de plăcuţe.

 

Citeşte mai mult...
 
Indemnizaţiile pentru revoluţionari vor fi acordate doar unor participanti din anumite localitati PDF Imprimare
Marţi, 10 Februarie 2015 14:30

               

    Guvernul nu schimbă poziţia în faţa revoluţionarilor - Indemnizaţii mai iau doar cei din anumite oraşe.

     Indemnizaţiile pentru revoluţionari vor fi acordate doar celor care, la Revoluţie, au participat la acţiuni de stradă în Bucureşti, Timişoara, Caransebeş, Sibiu, Cugir, Lugoj, Târgu-Mureş şi Cluj–Napoca, ceilalţi fiind obligaţi să prezinte documente emise de către Parchet sau să conteste procedura.

      Numărul revoluţionarilor care vor mai primi indemnizaţii, după ultimele modificări operate de Guvern, este estimat să scadă de la peste 20.000 persoane înregistrate în prezent la mai puţin de 5.000 revoluţionari, au declarat surse oficiale.


Citeşte mai mult...
 
Renault Romania a lansat editia limitata de autoturisme Renault Olimpic PDF Imprimare
Luni, 04 Iulie 2016 16:40

          

    Renault Romania a lansat ieri, pe esplanada din fata sediului Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), editia limitata de autoturisme Renault Olimpic, inspirata de Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din aceasta vara.


                           

     Ca partener al COSR, Renault va oferi tuturor medaliatilor de la Rio 2016 autoturisme din editia limitata Renault Olimpic – Kadjar, Captur si Clio. Sportivii care vor urca pe cea mai inalta treapta a podiumului olimpic la Rio 2016 vor fi recompensati de Renault Commerciale Roumanie cu autoturisme Kadjar, cei medaliati cu argint vor primi cheile modelului Captur, in timp ce sportivii distinsi cu medalii de bronz vor primi automobile Clio.

     Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman: „Parteneriatul dintre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Renault Romania ne onoreaza si reprezinta un real sprijin pentru Echipa Olimpica a Romaniei, pe masura eforturilor depuse de sportivii nostri de a ramane in elita mondiala. Le mulţumim tuturor celor care sunt aproape de Echipa Romaniei  inaintea deplasarii la Rio si sunt sigur ca sprijinul acestora va contribui la continuitatea performantei sportivilor romani la Jocurile Olimpice”.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 891 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home