Total Media News

Total Media News
Renault Romania a lansat editia limitata de autoturisme Renault Olimpic PDF Imprimare
Luni, 04 Iulie 2016 16:40

          

    Renault Romania a lansat ieri, pe esplanada din fata sediului Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), editia limitata de autoturisme Renault Olimpic, inspirata de Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din aceasta vara.


                           

     Ca partener al COSR, Renault va oferi tuturor medaliatilor de la Rio 2016 autoturisme din editia limitata Renault Olimpic – Kadjar, Captur si Clio. Sportivii care vor urca pe cea mai inalta treapta a podiumului olimpic la Rio 2016 vor fi recompensati de Renault Commerciale Roumanie cu autoturisme Kadjar, cei medaliati cu argint vor primi cheile modelului Captur, in timp ce sportivii distinsi cu medalii de bronz vor primi automobile Clio.

     Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman: „Parteneriatul dintre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Renault Romania ne onoreaza si reprezinta un real sprijin pentru Echipa Olimpica a Romaniei, pe masura eforturilor depuse de sportivii nostri de a ramane in elita mondiala. Le mulţumim tuturor celor care sunt aproape de Echipa Romaniei  inaintea deplasarii la Rio si sunt sigur ca sprijinul acestora va contribui la continuitatea performantei sportivilor romani la Jocurile Olimpice”.

 

Citeşte mai mult...
 
Cursuri autorizate gratuite PDF Imprimare
Vineri, 23 Decembrie 2011 11:23

Cursuri autorizate gratuite pentru ocupatiile: Operator calculator - introducere, prelucrare si validare de date, Designer pagini web, Tehnoredactor, Inspector resurse umane, Secretar - Operator birotica


Asociatia Difuzorilor si Editorilor Patronat al Cartii deruleaza in perioada 2010-2012 proiectul COMPEDIT - Cresterea competitivitatii
economice prin orientarea profesionala, calificarea si recalificarea
persoanelor angajate din sectorul editorial POSDRU/80/2.3/S/59533.

Proiectul este finantat din fonduri europene si vizeaza orientarea,
consilierea profesionala, calificarea si recalificarea gratuita a
angajatilor si colaboratorilor din sectorul editorial.

 

  

Cursurile gratuite de calificare si recalificare derulate in cadrul
proiectului sunt autorizate (recunoscute la nivel national pe piata
muncii) si vizeaza urmatoarele ocupatii:

- Designer pagini web
- Tehnoredactor prelucrare de text si imagini
- Operator calculator introducere, validare si prelucrare de date
- Secretar, operator birotica
- Inspector resurse umane

Beneficiari
: angajati si colaboratori din sectorul editorial,
Conditii de acces: angajati cu minim studii medii.

Inscrierile se pot face zilnic la sediul ADEPC din Str. Petru Maior nr.
32, sector 1, Bucuresti sau online la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile (maxim 15/serie).

Acte necesare inscriere:

- Curriculum Vitae,
- C.I./B.I.,
- Ultimul act de studii (dupa caz, Bacalaureat / Licenta),
- Adeverinta salariat  Constantin Popoiu

Tel: 021.222.02.14
Tel/Fax: 021.222.02.13
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
http://www.compedit.ro

 
Mii de manifestanti au ocupat Piata Taksim din Istanbul PDF Imprimare
Duminică, 02 Iunie 2013 11:46

           Mii de protestatari au ocupat, sâmbătă, Piaţa Taksim din centrul oraşului Istanbul, iar forţele de ordine s-au retras, relatează ziarul turc Hurriyet.

                             

     Manifestaţiile durează de cinci zile la Istanbul, unde sute de persoane au exprimat nemulţumirea faţă de planul de reamenajare a Parcului Gezi şi de reducere a suprafeţelor verzi. Proteste au izbucnit sâmbătă şi în capitala Turciei, Ankara, unde sute de persoane s-au solidarizat cu manifestanţii din Istanbul, demonstraţiile fiind îndreptate împotriva premierului Recep Tayyip Erdogan.

    Mii de manifestanţi au ocupat Piaţa Taksim din Istanbul, forţele de ordine s-au retras

Citeşte mai mult...
 
Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut sa fie demisa Carmen Ionel PDF Imprimare
Duminică, 19 Februarie 2012 10:02

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, să o demită pe Carmen Ionel, din funcţia de director general AM POSDRU, pentru management defectuos al Autorităţii, informează Ministerul Muncii, potrivit Mediafax.

                        
                 

Mihai-Răzvan Ungureanu a cerut Ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, să o demită pe Carmen Ionel, din funcţia de director general AM POSDRU, pentru management defectuos al Autorităţii pe care o conduce. În acest context, Carmen Ionel şi-a dat demisia din funcţia de director general al AM POSDRU, potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii.

Citeşte mai mult...
 
NATO va înfiinţa două centre de comandă şi control în România PDF Imprimare
Joi, 05 Februarie 2015 22:56


                                

   Două centre de comandă şi control ale NATO vor fi înfiinţate în România, acestea urmând să devină operaţionale în 2016, iar aici vor activa militari români, dar şi din alte state membre, au decis, joi, miniştrii Apărării din statele membre ale Alianţei.

    La reuniunea miniştrilor Apărării de la Bruxelles s-a decis constituirea imediată pe teritoriile aliaţilor din est - România, Polonia, Bulgaria, Estonia, Letonia şi Lituania - a unor Unităţi pentru Integrarea Forţelor NATO, acestea fiind structuri multinaţionale de comandă şi control ale Alianţei Nord-Atlantice, care vor ”asigura o prezenţă vizibilă şi continuă a NATO pe teritoriul aliaţilor estici“.

    Pe lângă acest centru, România va găzdui un Comandament Multinaţional de Divizie Sud-Est care va funcţiona ca un centru de comandă-control în situaţia dislocării de forţe pe flancul estic al NATO.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 892 din 1134

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home