Total Media News

Total Media News
Plăcuţele de frână inovatoare Ferodo Eco-Friction® au fost alese de Daimler PDF Imprimare
Marţi, 05 Ianuarie 2016 16:44

Plăcuţele de frână inovatoare Ferodo Eco-Friction®

au fost alese de Daimler pentru echiparea a două platforme importante de vehicule


                          

      

     Federal-Mogul Motorparts, divizia Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), va anunţa în curând nominalizarea sa drept furnizor de plăcuţe de frână fără cupru din gama Ferodo Eco-Friction® pentru producătorul german de autovehicule, Daimler. Federal-Mogul Motorparts va furniza aceste piese pentru puntea faţă a  platformelor de vehicule MFA2 şi BR167, cunoscute sub denumirile comerciale de Mercedes Clasa A şi B, şi Mercedes Clasa M.

    Acest acord important confirmă încă o dată relaţia solidă dintre Federal-Mogul şi producătorul german, care a ales în anul 2014 să folosească plăcuţele de frână din gama Eco-Friction pentru modelul Mercedes-Benz Clasa C, primul vehicul de acest fel echipat cu astfel de plăcuţe.

 

Citeşte mai mult...
 
ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 PDF Imprimare
Miercuri, 16 Octombrie 2019 08:49
                   Imagini pentru logo federatia  romana  de  fotbal
 
   In  sport, ca  si  in  viata , TREBUIE  sa  ai  si  un  pic  de  noroc  !!

 " Într-o seară de poveste, într-o atmosferă feerică, în fața a aproape 30.000 de copii, tricolorii au condus Norvegia, dar au fost egalați în prelungiri. 

   Ai noștri simt pulsul tribunelor, inima copiilor bătând pentru ei și se aruncă în atac. Pușcaș e primul care încearcă, dar nu prinde cadrul porții! Rămânem sus, iar Benzar șutează de la 20 de metri, însă nici el nu e mai norocos. Oaspeții se așează mai greu în teren, au venit la București să joace în liniște și s-au trezit în vulcanul copilăriei. Ødegaard e primul care ne dă emoții, dar… “Apără Tătărușanu!”. Nu cedăm terenul, iar Mitriță ia o minge în banda stângă, trece pe lângă Elabdellaoui țintește colțul lung, dar mingea trece alături. Forțăm, însă Stanciu nu îl învinge pe Jarstein. Replica norvegienilor vine de la Joshua King, dar Tătărușanu e din nou la post. Prima repriză se încheie tot cu ai noștri în atac, dar portarul advers respinge șutul bun al lui Mitriță!

Citeşte mai mult...
 
Piata auto in 2012 PDF Imprimare
Miercuri, 15 Februarie 2012 11:27

  Pe  ansamblul  pietei  :  productia nationala  a  crescut   cu  4,6 % , dar  vanzarile  totale pe  piata  din  Romania ( autoturisme  + vehicule  comerciale  )  au  inregistrat  o scadere  de  circa  23%  fata  de  anul  trecut.In  interiorul  acestei  scaderi  autoturismele  sunt  cu -21,0%

 

                      

Citeşte mai mult...
 
Nokia N9 PDF Imprimare
Duminică, 04 Decembrie 2011 12:49

Nokia  N9    si  in  Romania   

 Îţi prezentăm un smartphone cu un ecran generos, pe întreaga suprafaţă a telefonului. Are un aspect plăcut datorită suprafeţei de sticlă curbată, rezistentă la zgârieturi, care se îmbină perfect cu corpul compact al telefonului. Există inovaţie chiar şi în cel mai mic detaliu. Afişajul AMOLED plin de culori aduce totul la viaţă, iar sticla curbată îţi permite să glisezi mai uşor degetul pe ecran  pentru  a  parcurge  aplicatiile . 

 

Un mod mai bun de a utiliza un telefon

Totul se rezumă la o simplă glisare a degetului pe ecran. Datorită acestei idei, utilizarea telefonului pare lipsită de efort şi naturală. Nu există taste pentru întoarcere la pagina anterioară sau la ecranul principal - doar un flux continuu de aplicaţii. Glisează degetul pe orice colţ al afişajului pentru a reveni la ecranul principal, apoi comută între cele trei ecrane principale.

     

Aşa trebuie procedat


  Trei afişaje uşor de utilizat, cu tot ce ai nevoie. Deschide o aplicaţie nouă din cunoscutul ecran Aplicaţii sau comută pe ecranul Aplicaţii deschise pentru a trece de la o aplicaţie deschisă la alta - o opţiune excelentă pentru reluarea lucrului cu aplicaţia de unde ai rămas. Ecranul Evenimente este locul în care poţi vedea ce se întâmplă în lume, în timp real. Cele mai noi ştiri de pe Facebook şi Twitter, e-mailuri în timp real şi alte notificări, toate într-un singur loc. 

Aplicaţia Hărţi este din ce în ce mai bună


   Ajungi unde doreşti cu ajutorul funcţiei gratuite de navigaţie pietonală şi auto şi indicaţii vocale de deplasare pas cu pas. Găseşti cele mai interesante locaţii din oraşul tău,

 

Citeşte mai mult...
 
Slovenia in criza. "Povestea de succes" s-a terminat PDF Imprimare
Sâmbătă, 11 Mai 2013 12:29

     Creşterea economică scade continuu de câţiva ani iar şomajul s-a dublat comparativ cu anul 2008.

     Principalele bănci ale ţării se află în pragul falimentului. Este o stare pe care Slovenia nu a mai cunoscut-o până acum, fiindcă ţara era privită ca un elev-model între noii membri ai UE, scrie Deutsche Welle.

                           
      "Slovenia ca poveste de succes, aşa cum a fost prezentată de mass media străine şi autohtone, s-a dovedit o iluzie", a declarat Anej Korsika. "Criza ne-a lovit din plin. Oamenii şi-au pierdut locurile de muncă, salariile bugetarilor au fost micşorate iar viaţa de zi cu zi a devenit plină de greutăţi".
    Cândva, Korsika a ajuns la convingerea că paharul s-a umplut. El a fost unul din organizatorii protestelor de amploare care i-au ţinut pe politicieni în şah vreme de mai multe luni şi care au provocat, în final, căderea guvernului conservator, condus de Janez Jansa. Acelui cabinet, fatală i-a fost până la urmă politica de austeritate, la care s-au adăugat câteva scandaluri de corupţie.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 895 din 1134

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home